به گزارش شهرآرانیوز، علی ربیعی در یادداشت اینستاگرامی با انتشار فیلمی از فداکاری و جانباختن یک پزشک مهاجر در جریان درمان و معالجه مردم در مقابله با کرونا در آمریکا نوشت: این ویدیو، روایت خلق یک نقاشی عظیم به نام "ما نور هستیم" توسط «جرج رودریگز گرادا» هنرمند کوبایی ـ آمریکایی است که در آن چهره ماسک زده دکتر «دلفونسو دکو» یکی از پزشکانی که در جریان مبارزه با ویروس کرونا جان خود را از دست داده است، در منطقه «کویینز» شهر نیویورک به تصویر کشیده شده است.
سخنگوی دولت در این یادداشت افزود: دکتر «دکو» یک پزشک مهاجر متخصص اطفال و با هفتاد سال سن در آستانه بازنشستگی بود که با شیوع ویروس کرونا تا زمان مرگ خود بر اثر ابتلا به کووید_۱۹ به معالجه مردم ادامه داد.
ربیعی تصریح کرد: ما معمولا در هنر خلق نمادها و روایت واقعیتهای تاریخی در قالب داستان و قهرمان سازیهایمان ضعیف عمل کردهایم. در پیچ و خم تاریخ طولانی و پر رمز و راز کشورمان، چقدر توانستهایم در اسطوره سازی و انتقال بین نسلی قهرمانمان ملیمان موفق عمل کنیم؟ همین اندک را هم مدیون فردوسی و شاهنامهاش و برخی از داستانسراییها هستیم.
دستیار ارتباطات اجتماعی رییس جمهوری بیان کرد: نگاه کنید به کشورهای با تاریخ کم که در پی قهرمان سازی و جعل تاریخ برای افتخار به کشورشان هستند.
ربیعی تصریح کرد: در ماجرای کووید_۱۹ این بار قهرمانان ما از بیمارستانها به پا خاستند. از کارگری که زبالههای بیمارستانی را جمعآوری میکند تا نظافتچیهای بی ادعای مراکز درمانی، بهیاران، پرستاران، پزشکان و کلیه متخصصینی که در مقابله با ویروس کرونا از جان مایه گذاشتند.
سخنگوی دولت افزود: به نظرم رسالت ما در دولت برنامهریزی برای ثبت این رخداد حماسی است و زیبنده است همپای آن نویسندگان، مجسمهسازان، نقاشان، شعرا، فیلمساران و اصحاب هنر ایرانی نیز برای ثبت این لحظات ناب قهرمانانه پای به میدان گذاشته و از این فداکاریها، یادگاری ارزشمند برای نسلهای بعدی بر جای بگذارند. از اینکه، چگونه نظام سلامت در کنار جامعه قرار گرفت.
ربیعی اظهار داشت:چه خوب است از زندگی سخت کارگر دست فروش بیکارشده تا پرستارانی که به سختی معاش میکنند و با جان، کار سلامت کردند تصویری شایسته برای آیندگان بر جای بماند
منبع: ایرنا