تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

مهار آتش‌سوزی بازار قدیم قشم پس از ۱۴ ساعت (۴ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۰۶۶۹
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۹
مهار آتش‌سوزی بازار قدیم قشم پس از ۱۴ ساعت (۴ مهر ۱۴۰۳)
رییس اداره آتش‌نشانی و خدمات ایمنی قشم از مهار آتش سوزی در پاساژ شماره یک (مدنی) بازار قدیم قشم پس از ۱۴ ساعت خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، نجم الدین فریدونی چهارشنبه شب اظهار کرد: پس از گذشت ۱۴ ساعت از تلاش بی وقفه آتش نشانان در پاساژ مدنی بازار قدیم شهر قشم به عنوان کانون حریق و تعدادی از مغازه‌های پاساژ صالحی این بازار، عملیات مهار آتش دقایقی پیش پایان یافت.

وی ادامه داد: این آتش‌سوزی ساعت ۰۴:۳۰ بامداد امروز به مرکز تماس ۱۲۵ اداره آتش‌نشانی و خدمات ایمنی قشم اعلام شد.

رییس اداره آتش نشانی و خدمات ایمنی قشم توضیح داد: با توجه به حساسیت موضوع، ۱۰۰ آتش نشان و نیرو‌های داوطلب از چهار ایستگاه این جزیره به علاوه آتش نشان‌های اعزامی از شهر بندرعباس به محل حادثه برای کنترل حریق اعزام شدند و هم اینک پس از مهار آتش، در حال لکه گیری و پایش محیط هستند.

فریدونی اضافه کرد: با حضور به موقع آتش‌نشانان با ۱۲ دستگاه خودروی عملیاتی، ۱۰ دستگاه خودروی آبرسان و خودرو‌های خدماتی و تلاش آنها از گسترش آتش به سایر مغازه‌های این پاساژ و پاساژ اطراف آن جلوگیری شد.

وی از تمامی نهاد‌ها و دستگاه‌های اجرایی به ویژه شرکت قشم مولد، شرکت بهین پالایش، فرودگاه بین المللی قشم، ناو تیپ رزمی ذوالفقار، آتش نشانی‌های شهر‌های سوزا، طبل، درگهان، دهیاری زیرانگ، توریان که خودرو‌ها و نیرو‌های آتش نشانی و نیرو‌های عملیاتی خود را در این حادثه بسیج کردند، قدردانی کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->