در پی حمله یک سگ ولگرد ۹ نفر در سبزوار مصدوم شدند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش‌های رگباری تا پایان هفته اسکان بیش از ۱۰۲ هزار زائر در فضا‌های آموزشی مشهد | آیا مدارس مشهد در روز شنبه (۱۶ فروردین ۱۴۰۴) تعطیل است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی کشور در پی تشدید بارش باران (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) «اوتیسم»، درخودماندگی خاموش | از هر ۷۰ نوزاد، یک نفر به اوتیسم مبتلا می‌شود علت تعطیلی دانشگاه‌های یزد در روز‌های شنبه و یکشنبه (۱۶ و ۱۷ فروردین ۱۴۰۴) چیست؟ انفجار مین در سردشت یک مصدوم بر جای گذاشت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) آیا رژیم غذایی پرنمک خطر ابتلا به افسردگی را افزایش می‌دهد؟ زنان باردار در ماه‌های آخر بارداری تا حد امکان از رانندگی خودداری کنند برقراری ۷۲۸۰۰۰ تماس با اورژانس در نوروز توصیه‌های ایمنی برای سیزده بدر | در این مکان‌ها مستقر نشوید تصادف‌های صبح سیزده‌بدر در مشهد؛ ۱۴ مصدوم در دو حادثه رانندگی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) معرفی ۲۲ هزار مرکز غیر بهداشتی به مراجع قضایی ۱۳ فروردین، بهانه‌ای برای آشتی با طبیعت است | مشهد، پرچمدار ترویج فرهنگ احترام به طبیعت باشد جان باختن ۷۴۷ مسافر نوروزی در ۱۸ روز استقرار ۳۹ آمبولانس و موتورلانس در بوستان‌های خراسان‌رضوی (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) گذراندن زمان در طبیعت، فواید بسیاری در حفظ سلامت روان دارد تولد نوزاد با وزن حدود ۴کیلو و ۹۰۰ گرم در قوچان  (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از جمعه (۱۵ فروردین ۱۴۰۴) ۱۳ فروردین، از افسانه پوریم تا جشن طبیعت ماهی های قرمز را فردا در رودخانه ها رها نکنید!+ویدئو تردد از تهران به شمال ممنوع شد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) مقصران سانحه واژگونی اتوبوس کرمان _ مشهد شناسایی شدند ماجرای فرود اضطراری هواپیمای کویتی در فرودگاه زاهدان چه بود؟ ترافیک سنگین در جاده‌های شمال (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) شمار جان‌باختگان ناشی از تصادفات در نوروز ۱۴۰۴، به ۷۰۴ نفر رسید (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پایان گروگان‌گیری پدر آیسان اسلامی بلاگر معروف پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی برای ۱۲ و ۱۳ فروردین ۱۴۰۴ یک کنشگر محیط زیست: مردم در سیزده‌به‌در، جز ردپا چیزی در طبیعت باقی نگذارند آغاز موج بازگشت مسافران نوروزی | احتمال اعمال محدودیت‌های مقطعی در محور‌های شمالی پیش‌بینی بارش باران قابل ملاحظه در برخی نقاط کشور (۱۲ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تلاش آتش نشانان برای مهار آتش سوزی در بازار قدیم قشم + فیلم (۴ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۰۵۸۵
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۰
تلاش آتش نشانان برای مهار آتش سوزی در بازار قدیم قشم + فیلم (۴ مهر ۱۴۰۳)
مدیر پدافند غیرعامل، بحران و ایمنی سازمان منطقه آزاد قشم گفت: تلاش‌ها برای مهار و خاموشی آتش‌سوزی و کنترل خسارت در پاساژ شماره یک (مدنی) بازار قدیم قشم که حدود ساعت ۰۴:۳۰ بامداد (چهارشنبه) رخ داد، همچنان ادامه دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید فرهادی در خصوص آخرین وضعیت عملیات مهار آتش نشانان در بازار قدیم قشم گفت: حدود هفت ساعت از زمان آتش سوزی در این بازار می‌گذرد که آتش نشانان از سه نقطه به آتش حمله کردند و موفق شدند ۸۵ درصد آتش سوزی را کنترل و مهار کنند.

وی ادامه داد: خوشبختانه این حادثه مصدومی در بر نداشته و تنها خسارت زیاد مالی به دنبال داشته است.

مدیر پدافند غیرعامل، بحران و ایمنی سازمان منطقه آزاد قشم توضیح داد: علت حادثه هنوز مشخص نیست و پس از پایان عملیات بررسی‌های کارشناسی با حضور تیم‌های مختلف متخصص در این بخش انجام می‌شود.

فرهادی اضافه کرد: تمامی دستگاه‌های اجرایی نظیر شرکت‌های آب، برق، آب، مخابرات و نظایر آن در محل وقوع این آتش سوزی حاضر و هر کدام مشغول انجام وظایف محوله هستند.

تلاش برای مهار آتش سوزی در بازار قدیم قشم ادامه دارد

وی از قشموندان خواست از حضور در محل حادثه خودداری کرده و به عوامل اجرایی، امدادی و انتظامی اجازه بدهند تا با آرامش کار خود را انجام دهند که شاهد افزایش خسارت نباشیم.

ساعت ۰۴:۳۰ بامداد چهارشنبه حادثه آتش سوزی در مرکز خرید مدنی، محدوده بازار قدیم قشم به سامانه ۱۲۵ اعلام و بلافاصله ماموران سه ایستگاه آتش نشانی به همراه خودرو‌های پشتیبانی به محل حادثه اعزام شدند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->