۲۴ رشته تحصیلی فنی‌وحرفه‌ای به‌روزرسانی شدند آیا می‌توان به نوزادان برای رفع تشنگی آب یا آب جوش داد؟ بازدید وزیر آموزش و پرورش از نمایشگاه کتاب تهران کاهش حدود ۳ درصدی تلفات تصادفات در ۱۴۰۳| خراسان رضوی رتبه سوم مرگ‌بارترین استان‌ها در تصادفات را دارد غذا‌های فوق‌فراوری‌شده خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهند از عشق مجازی تا خودسوزی در لباس عروسی! ثبت‌نام وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین‌اجتماعی | آیا این وام به همه بازنشستگان تعلق می‌گیرد؟ واریز دیه متوفیان حادثه بندر شهید رجایی به حساب اولیای‌دم، طی ۴۸ ساعت ورود بیش از ۱۷ هزار زائر ایرانی به سرزمین وحی گزارش کمیسیون اصل نود درباره عملکرد صندوق‌های بازنشستگی تأمین اجتماعی و کشوری در انتشار صحیح اطلاعات فعالیت تمام مدارس دولتی و غیردولتی از امروز (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)، ساعت ۱۳ پایان می‌یابد علائم اختلالات یادگیری در کودکان کدام‌اند؟ ساعات امتحانات نهایی و هماهنگ کشوری تغییر نکرده است فعالیت کودکستان‌ها با تغییر ساعات کار ادارات و مدارس چگونه خواهد بود؟ نوشیدن قهوه بر سلامت کلیوی کدام افراد تأثیر منفی دارد؟ پیش‌بینی بارش‌های رگباری در ۱۴ استان طی امروز و فردا (۲۳ و ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) بهترین غذا برای کودک باید متناسب با سن کودک باشد اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) افزایش تعرفه‌های جدید آب ابلاغ شد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) «سنجد» میوه‌ای که جای دارو را می‌گیرد «نفس» جان ۱۵ هزار جنین را نجات داد آیا فوق‌العاده خاص حقوق به بازنشستگان هم تعلق می‌گیرد؟ ۸۵ کودک بی‌سرپرست خراسان رضوی، زیر سایه پرمهر حمایت زوج‌های جوان مشهدی جزئیات تغییر ساعت مدارس اعلام شد+ فیلم رئیس جمهور: حل مشکلات محیط زیست نیازمند یک برنامه جامع است وزیر آموزش و پرورش: هیچ دانش‌آموزی حتی بدون کارت ورود، از امتحان محروم نمی‌شود ساعت فعالیت مدارس تغییر کرد؛ ۶ صبح تا ۱۳ (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقی برای زنان خانه‌دار که لازم است بدانید | چه زمانی می‌توان مزد کار‌های خانه را از مرد گرفت؟ اگه از پیشم بری واکنش سازمان نظام پزشکی به «فروش مدرک پزشکی در اینستاگرام» یادی از پرویز شهریاری، چهره ماندگار ریاضی | شهریار اعداد
سرخط خبرها

پیوست سه هزار و ۶۰۰ هکتار از جنگل شرق استان گیلان به قزوین

  • کد خبر: ۲۹۰۶۹۶
  • ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۴
پیوست سه هزار و ۶۰۰ هکتار از جنگل شرق استان گیلان به قزوین
به گفته معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری قزوین، سه هزار و ۶۰۰ هکتار از جنگل شرق استان گیلان به قزوین پیوست شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شهرام هاشم‌پور اظهار کرد: براساس نقشه برداری‌های جدید منابع طبیعی، این مقدار از اراضی جنگلی ارس و بنه استان گیلان جزو حدود جغرافیایی روستای لات در منطقه رودبار الموت غربی این استان بود که مورد پیوست قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه طرح توسعه جنگل‌های قزوین تدوین و چشم انداز آن نیز به تصویب رسیده، خاطرنشان کرد: با اجرای طرح توسعه جنگل و منابع طبیعی قزوین، سطح جنگل‌های استان ۲۸ درصد افزایش می‌یابد و همچنین براساس این طرح سطح جنگل‌های استان قزوین از ۲۸ هزار و ۱۵۷ هکتار به بیش از ۳۶ هزار هکتار می‌رسد.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری قزوین بیان کرد: در راستای این طرح، توسعه، شناسایی، نقشه برداری و مطالعات افزایش سطح جنگل‌های قزوین صورت گرفته و کمیته فنی منابع طبیعی نیز تاییده‌های اولیه این طرح را صادر کرده و هم اکنون در حال بررسی جزییات نقشه برداری‌های جدید آن هستیم.

وی با اشاره به اینکه جنگل‌های موجود استان قزوین در هیچ یک از استان‌های دیگر مشاهده نمی‌شود، تصریح کرد: بایستی به منظور حفاظت و نگهداری از گونه‌های مختلف گیاهی، در خصوص نقشه برداری‌های پیشین جنگل‌های استان بازنگری صورت بگیرد و با نقشه برداری‌های جدیدی این جنگل‌ها را به ثبت رساند.

هاشم پور به انواع گونه‌های جنگلی این استان پرداخت و خاطرنشان کرد: از جمله گونه‌های جنگلی موجود می‌توان به جنگل‌های ارس، پیرو، اردوچ و گونه‌های خاص و منحصر به فردی از خانواده درخت ژونی پروس اشاره کرد، در کل پنج گونه از خانواده درخت ژونی پروس وجود دارد که سه گونه از آن در استان قزوین یافت می‌شود.

وی با اشاره به لزوم اجرای طرح بازنگری جنگل‌های استان قزوین، عنوان کرد: بسیاری از گونه‌های جنگلی منابع طبیعی قزوین در نقشه‌های قدیمی قید نشده و جزو سطوح جنگلی استان به شمار نمی‌رود، به عنوان مثال جنگل‌های گز که در مناطق آوج و آبگرم وجود دارد جزو جنگل‌های این استان قید نشده است.

معاون فنی اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری قزوین ادامه داد: در حال حاضر شهرستان آوج جزو مناطق فاقد جنگل قید شده در صورتی که گونه درختی گز این منطقه نیز جزو گونه‌های جنگلی بوده که اگر به منظور حفظ، نگهداشت و توسعه آن برنامه ریزی نشود از بین خواهد رفت و همچنین در نقشه‌های قدیمی هیچ اشاره‌ای به جنگل‌های خاص و منحصر به فرد بنه در روستای مقانک از توابع بخش طارم سفلی نشده که باید جزو سطوح جنگل‌های استان قید شود.

به گفته وی، یک مورد دیگر که مربوط به آبیک است که در این شهرستان ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار جنگل قید شده در حالی که جنگل این منطقه بیش از پنج هزار هکتار است و بیش از ۱۰ هزار هکتار نیز جنگل زالزالک در استان وجود دارد که در نقشه‌های کنونی هیچ اشاره‌ای به آنها نشده است.

هاشم پور تاکید کرد: حفظ درخت و جنگل‌ها برای زیست بوم منطقه حیاتی بوده و وجود درخت در منطقه باعث می‌شود نفوذپذیری آب به عمق زمین ۴۰ برابر مراتع باشد، همچنین این موضوع از وقوع حوادثی از جمله سیل و هدر رفت آب‌های سطحی نیز جلوگیری می‌کند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->