ایران ادعای مداخله در قتل خاخام یهودی در امارات را رد کرد بازداشت عاملان قتل خاخام صهیونیست در امارات وزارت خارجه ایران: خشونت علیه زنان و دختران در غزه بی‌سابقه و تکان‌دهنده است تصویب قانون جوانی جمعیت این بار در روسیه|جریمه‌های سنگین برای تبلیغ زندگی بدون فرزند آغاز رزمایش مشترک نیروی زمینی سپاه و ارتش جمهوری آذربایجان پایگاه دریایی «حیفا» مورد هدف حزب‌الله قرار گرفت (۴ آذر ۱۴۰۳) سخنرانی رهبر انقلاب در دیدار بسیجیان به صورت زنده از تلویزیون پخش می‌شود (۵ آذر ۱۴۰۳) تاکید پزشکیان بر ضرورت اتخاذ رویکرد و حرکت جهادی برای حل مشکلات کشور لاریجانی: ایران در حال برنامه‌ریزی برای پاسخ به اسرائیل است واکنش نتانیاهو به کشته شدن خاخام صهیونیست فرانسه مجوز استفاده از موشک‌های دوربرد خود را به اوکراین داد اجرای عملیات تخریب انشعابات غیر مجاز در روستای گمیزدر مشهد (۴ آذر ۱۴۰۳) محمد نوذری استاندار قزوین شد+سوابق مهدی یونسی رستم آبادی استاندار مازندران شد+ سوابق بیش از ۱۰ صهیونیست در حملات موشکی بی‌سابقه حزب‌الله زخمی شدند (۴ آذر ۱۴۰۳) محمدجواد کولیوند استاندار سمنان شد+ سوابق برگزاری جلسه مشترک مجلس و دولت در هفته آتی (۴ آذر ۱۴۰۳) آیت‌الله کعبی: عاملان کشتار شیعیان پاراچنار مجازات شوند بررسی طرح برگزاری انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس در حوزه‌های بدون نماینده در جلسه چهارشنبه (۷ آذر ۱۴۰۳) سردار غیاثی: تعامل خوبی میان سپاه امام‌رضا(ع) و شهرداری مشهد مقدس برقرار است آخرین وضعیت بررسی طرح اصلاح ماده ۴۱ قانون کار در مجلس شورای اسلامی انتخابات میان‌دوره‌ای مجلس شورای اسلامی فقط در حوزه انتخابیه تبریز برگزار خواهد شد مؤمنی: در کابینه دوم دولت، از اقوام و مذاهب مختلف حضور دارند شهردار مشهد مقدس با فرمانده سپاه امام‌رضا(ع) دیدار کرد (۴ آذر ۱۴۰۳) عراقچی برای حضور در اجلاس «مجمع تمدن‌های کهن» به پرتغال می‌رود پایان کار کاظمی‌قمی در افغانستان | «بیگدلی» رئیس نمایندگی ایران در کابل می‌شود (۴ آذر ۱۴۰۳) مسکو: شراکت میان روسیه و ایران، شامل حوزه‌های امنیتی و دفاعی است اولین نشست خبری رئیس مجلس دوازدهم چهارشنبه (۷ آذر ۱۴۰۳) برگزار می‌شود
سرخط خبرها

ارتش اسرائیل در حمله به ضاحیه بیروت از چه نوع بمب‌هایی استفاده کرد؟

  • کد خبر: ۲۹۱۱۰۳
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۰۲
ارتش اسرائیل در حمله به ضاحیه بیروت از چه نوع بمب‌هایی استفاده کرد؟
رژیم صهیونیستی روز جمعه (۶ مهر ۱۴۰۳) منطقه ضاحیه بیروت را بمباران کرد که منجر به شهادت سید حسن نصرالله، دبیرکل حزب‌الله لبنان، شد؛ شدت تخریب به حدی بوده است که گمانه‌زنی‌ها درباره نوع بمب‌ها را افزایش داده است.

شهرآرانیوز؛ الجزیره با الیجا مگنیر، تحلیلگر نظامی و امنیتی، درباره نوع بمب‌هایی که در حمله روز گذشته رژیم صهیونیستی به بیروت استفاده شد، صحبت کرده است. او در این باره گفته است:

اطلاعات ما از چیزهایی است که نیروی هوایی اسرائیل ارائه کرده است؛ آن‌ها گفته‌اند از ۸۵ تن مواد منفجره استفاده کرده‌اند و وزن هر بمب یک تن بوده است. این حجم از مواد منفجره نوعی زلزله در بیروت ایجاد کرده است. من با افراد زیادی در سرتاسر بیروت صحبت کرده‌ام؛ همه آن‌ها انفجار را طوری توصیف کرده‌اند که انگار در همسایگی آن‌ها اتفاق افتاده.

رژیم صهیونیستی در بمباران بیروت از چه نوع بمبی استفاده کرده‌ است؟

طبق اطلاعات منتشرشده، ارتش اسرائیل ممکن است از دوبمب یا ترکیبی از آن‌ها در بمباران ضاحیه بیروت استفاده کرده باشد: یا GBU-۳۱ JDAM [مهمات حمله مستقیم مشترک] که توسط آمریکایی‌ها ساخته شده و در زرادخانه اسرائیل وجود دارد. بمب‌های GBU-۳۱ (JDAM) پس از بمب‌های هسته‌ای خطرناک‌ترین سلاح کشتار جمعی محسوب می‌شوند. آمریکا هزاران بمب از این نوع را به اسرائیل داده‌ است و اسرائیلی‌ها هم بارها در غزه علیه اهداف متعددی از آن‌ها استفاده کرده‌اند.

 گزینه دیگر Spice ۲۰۰۰ است که شرکت اسرائیلی Rafael آن را ساخته است. موشک اسپایس دو مدل دارد که مدل اسپایس ۲۰۰۰ پیشرفته‌تر است و بدون ردیابی می‌تواند از رادار فرار کند و به هدف بخورد. موشک اسپایس از فاصله ۶۰ کیلومتری به سوی هدف شلیک می‌شود.

الیجا مگنیر در ادامه گفته است: به نظر من ترکیب این دو بمب می‌تواند اثری را که ما دیده‌ایم ایجاد کند. به همین دلیل است که کشف و بازیابی تمام اجساد از زیر آوار ساختمان‌ها زمان بسیار زیادی طول می‌کشد.

رسانه‌های اسرائیلی هم می‌گویند حدود ۸۵ بمب به اصطلاح «سنگرشکن» در حمله روز گذشته استفاده شده است. این موشک‌ها که به عنوان «مهمات نفوذ زمینی» نیز شناخته می‌شوند، قبل از منفجر شدن در اعماق زمین فرو می‌روند. آن‌ها قدرت تخریب تأسیسات زیرزمینی و ساختمان‌های بتنی را دارند. این بمب‌ها می‌توانند به عمق ۳۰ متری زمین یا شش‌متری بتن نفوذ کنند و همچنین امواج ضربه‌ای به وجود آورند که می‌تواند سازه‌های دیگر را فرو بریزد.

کنوانسیون ژنو استفاده از این بمب‌ها را در مناطق پرجمعیت به دلیل خطر تلفات انبوه و غیرقانونی ممنوع اعلام کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->