هوش مصنوعی باید در خدمت هنر باشد | گفت‌و‌گو با علیرضا بهدانی، هنرمند برجسته خراسانی هوران؛ اولین رویداد گفت‌و‌گو محور بانوان رسانه در مشهد| حضور بیش از ۵۰ صاحب‌نظر در حوزه زنان نگاهی به آثاری که با شروع زمستان در سینما‌های کشور اکران می‌شوند شهر‌های مزین به کتاب | معرفی چند شهرِ کتاب در جهان که می تواند الگویی برای شهرهای ما باشد چرا فیلم علی حاتمی پوستر فجر شد؟ صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۶ دی ۱۴۰۳ فیلم‌های آخرهفته تلویزیون (۶ و ۷ دی ۱۴۰۳) + زمان پخش و خلاصه داستان پوستر چهل و سومین جشنواره فیلم فجر را ببینید + عکس «فراهان» با نوای اصیل ایرانی در مشهد روی صحنه می‌رود گلایه‌های پوران درخشنده از بی‌توجهی‌ها استادی که فروتنانه هنرجو بود | درباره مرحوم بشیر محدثی‌فر، نقاش تصاویر شهدا پاییدن یک ذهن مالیخولیایی | نگاهی به فیلم «تعارض»، اثر محمدرضا لطفی «ناتوردشت» با بازی حجازی‌فر و مولویان در تدارک فیلم فجر رمان «موری» نوشته مهدی خطیبی به زبان آلمانی منتشر شد چرا نخستین درام نویسان تئاتر ایران از نمایشنامه برای نقد اجتماعی بهره گرفتند؟ برگزاری افتتاحیه نخستین همایش رودکی و پیوندهای ایران و تاجیکستان در دانشگاه فردوسی مشهد
سرخط خبرها

واکنش اهالی شعر و ادب به شهادت سیدحسن نصرالله (۷ مهر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۱۱۴۵
  • ۰۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۷:۵۴
واکنش اهالی شعر و ادب به شهادت سیدحسن نصرالله (۷ مهر ۱۴۰۳)
در پی اعلام شهادت سیدحسن‌ نصرالله نویسندگان و شاعران در صفحات مجازی خود نسبت به این اتفاق واکنش نشان دادند.

به گزارش شهرآرانیوز، نویسندگان و شاعران در پی اعلام شهادت سیدحسن‌ نصرالله در صفحات مجازی خود با اشتراک هشتگ شهید سیدحسن نصرالله نسبت به این اتفاق واکنش نشان دادند.

رضا امیرخانی، نویسنده عکسی از خود با رهبر فقید حزب‌الله به اشتراک گذاشت و نوشت:«للحق...

یا امیرالمومنین!

این تو و این شبل‌الخمینی.

شهادت می‌دهم که به دست اشقی‌الاشقیا شهید شد. و کتاب تاریخ پی‌روان‌ت ورق خورد..‌.

تسلیت به ره‌بر گرامی»

واکنش اهالی شعر و ادب به شهادت سیدحسن نصرالله (۷ مهر ۱۴۰۳)

ضا زنگنه، شاعر و ترانه سرا نیز در داستاکی در صفحه شخصی خود نوشته است: 

«ما با شهادت از بین نمی‌رویم. ریشه‌دارتر و مصمم‌تر می‌شویم.»

واکنش اهالی شعر و ادب به شهادت سیدحسن نصرالله (۷ مهر ۱۴۰۳)

حامد عسکری، شاعر نیز در داستانک خود نوشته است:

به روز واقعه تابوت ما ز سرو کنید

که می‌رویم به داغ بلندبالایی

واکنش اهالی شعر و ادب به شهادت سیدحسن نصرالله (۷ مهر ۱۴۰۳)

حجت‌الاسلام محمدرضا زائری نیز با اشتراک فرسته‌ای نوشته است: وقتی آن گفت‌وگوی خاطره‌انگیز و شیرین تمام شد. گفتم می‌شود یکی‌دو خط یادگار توی دفترم برای خوانندگان ایرانی‌مان بنویسید؟

نوشت: «از شما ممنونم و دوستدار و دعاگویتان هستم و امیدوارم که مرا در دعای خالصانه و شریف‌تان فراموش نکنید»!

بعد هم همان روان‌نویس مشکی با بدنه خاکستری را به یادگار گرفتم. سعی کردم کتاب «نصرالله» تصویری متفاوت از او ارائه دهد. پشت جلد کتاب نوشتم حتی کسی که دوستش ندارد باید او را بشناسد و کاش او را می‌شناختیم.

واکنش اهالی شعر و ادب به شهادت سیدحسن نصرالله (۷ مهر ۱۴۰۳)

علیرضا مختارپور رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران هم در پی شهادت سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان پیام تسلیت داد.

«بسم رب الشهداء و صدیقین

همان‌طور که کمتر کسی در دو دهه اخیر تصور می‌کرد سرانجام مبارک و سعادتمندانه‌ای جز شهادت در راه خدا فرجام حیات طیبه حاج قاسم سلیمانی باشد، هم او که سال‌ها در کوه و دشت و بیابان شهادت را جستجو می‌کرد، کمتر کسی هم فکر می‌کرد که خداوند متعال، فرجامی جز شهادت -این والاترین مقام سعادت-برای سید حسن نصرالله رهبر حزب‌الله لبنان، آن‌هم به دست پلیدترین دشمن بشریت، رقم زده باشد.

شهادت این سید شهیدان حزب‌الله در زمانی صورت گرفت که اکثر قریب به اتفاق جامعه بشری فارغ از هر مذهب و مسلک و مرامی، به قساوت، جنایت، تجاوز، کودک‌کشی و اقدامات ضد بشری رژیم منحوس و رسوا و بی‌آبروی صهیونیستی گواهی داده‌اند.
 مسیر روشن مبارزه علیه رژیم سفاک صهیونیستی و حامیان آبرو از کف داده و رسوایش، با مدد از خون مطهر هزاران شهید مردم لبنان، غزه، فلسطین تا آخرین مرحله یعنی نصر و فتح قریب ادامه خواهد داشت. ان‌شاءالله.

و من الله التوفیق
علیرضا مختارپور
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران»

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->