فروش اینترنتی مکمل‌های غذایی تعیین تکلیف شد مبلغ متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان چقدر است؟ آیا مصرف مغزدانه‌ها در دوران بارداری ممنوع است؟  چند توصیه غذایی برای پیشگیری از سنگ کلیه آیا مصرف جگر خام باعث رفع کم‌خونی می‌شود؟ قرص ضدبارداری خطر حملات آسم را در زنان جوان افزایش می‌دهد اهدای عضوبیمار مرگ مغزی در مشهد به دو بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) هوای مشهد در شرایط ناسالم برای تمام گروه‌ها| شاخص کیفیت هوا به ۱۵۴ رسید (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) تمدید اعتبار کارت‌های هوشمند ملی تا پایان سال ۱۴۰۵ پژمان‌فر: اجرای قانون حمایت از جوانی جمعیت شاید موثر بوده، اما کافی نیست پیکر الهه حسین‌نژاد در بیابان‌های اطراف تهران پیدا شد | متهم قتل مرحومه دستگیر شد + اولین تصاویر از متهمان آماده‌باش اورژانس مشهد در روز عرفه با استقرار گسترده تجهیزات و نیرو‌های امدادی (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) ناگفته‌های علی اکبر صالحی از فراز و فرودهای صنعت هسته‌ای ایران؛ قدرت نسل امروز سانتریفیوژ‌ها ۵۰ برابر نمونه اولیه است تاکنون هیچ بیمارى واگیردارى بین زائران حج گزارش نشده است + فیلم یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است
سرخط خبرها
تندگویان با استناد به آمارهای سال گذشته اعلام کرد

ثبت یک طلاق به ازای هر ۳ ازدواج/کاهش آمار «ازدواج» در کشور

  • کد خبر: ۲۹۱۵
  • ۱۲ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۱۶
ثبت یک طلاق به ازای هر ۳ ازدواج/کاهش آمار «ازدواج» در کشور
معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان از کاهش آمار ازدواج در کشور انتقاد کرد و گفت: سال گذشته ۵۵۰ هزار ازدواج در کشور اتفاق افتاده که این آمار نسبت به سال گذشته کاهش یافته و این موضوع پیام خوبی برای کشور ندارد.

به گزارش شهرآرانیوز و به نقل از ایسنا، محمد مهدی تندگویان در در مراسم روز ملی ازدواج با بیان اینکه براساس آمارهای سال گذشته به ازای هر ٣ ازدواج یک طلاق اتفاق افتاده است گفت: این آمار مناسبی برای کشوری که روزی طلاق در آن جایی نداشت، نیست.


تندگویان در ادامه بابیان اینکه با توجه به شرایط فعلی دنیا، توسعه و مسائل نوپدید نیاز داریم تا مشاوره پیش از ازدواج برای جوانان اجباری شود اظهار کرد: از ابتدای امسال به ٧٠ مرکز جدید مشاوره تخصصی ازدواج و خانواده مجوز داده شده است و از قانونگذاران می خواهیم تا موضوع مشاوره‌های پیش از ازدواج را اجباری کنند.

 

تاثیر مشاوره‌های اجباری ازدواج در کاهش طلاق و افزایش ازدواج

 

معاون امور جوانان با بیان اینکه موضوع دفاتر مشاوره ازدواج و خانواده با کمک وزیر ورزش و جوانان، دستور ایشان و کمک دولت پیگیری شده است تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۴۰۰ مرکز مشاوره ازدواج و خانواده به شکل فعال در سراسر کشور به شکل تخصصی به مشاوره ازدواج می پردازند. آمارها نشان می‌دهد در استانهایی که مشاوره‌های پیش از ازدواج با کمک نهادهای داخلی استان به شکل اجباری انجام شده است تا ۲۵ درصد شاهد افزایش ازدواج و پیشگیری از طلاق بوده ایم.


تندگویان با بیان اینکه حتی در استان‌هایی که شاهد رواج طلاق بوده‌ایم، مشاوره‌ها کمک کننده بوده‌اند، تصریح کرد: مشاوره‌های اجرایی به شکل‌گیری زندگی سالم کمک می کنند و باید به طور جدی پیگیری شوند. امسال نظام روان شناسی در حوزه صدور مجوزها در کنار معاونت جوانان قرار داشت که باید از این موضوع تقدیر کرد.


وی در ادامه از قانونگذاران خواست تا موضوع خدمات مشاوره و روان شناسی را تحت پوشش بیمه قرار دهند تا به این ترتیب هم دفاتر مشاوره رونق بگیرند و مراجعین با رغبت بیشتری به مراکز مراجعه کنند.

 

جوانان صاحب شغل و درآمد نیز تمایلی به شکل گیری خانواده و تعهد پذیری ندارند

 

تندگویان در ادامه اظهار کرد: نه تنها باید زوج های جوان پیش از ازدواج از مشاوره‌های تخصصی بهره مند شوند بلکه چه بهتر که مشاوران تا پایان عمر کنارشان باشد و همچنین مددکاران اجتماعی باید در کنار دانش‌آموزان و خانواده‌ها در مدارس باشند و به سمت خانواده محوری حرکت کنیم. امروز مدارس تنها بر روی مهارت‌های علمی تاکید دارند اما نیاز داریم تا به سمت آموزش مهارت‌های زندگی حرکت کنیم.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با بیان اینکه امسال اتفاقات خوبی در حوزه ازدواج شکل گرفته است، توضیح داد: امسال به دنبال تغییر فرهنگ ازدواج بوده‌ایم. یکی از دلایل کاهش ازدواج در کشور  موضوعات فرهنگی و نگرش‌های جوانان است. اگرچه موضوعات اقتصادی به‌روی گرایش جوانان به ازدواج موثر هستند اما شاهد آن هستیم که حتی جوانان صاحب شغل و درآمد نیز تمایلی به شکل گیری خانواده و تعهد پذیری ندارند. به همین دلیل باید جوانان را به سمتی ببریم که تمایل به ازدواج و تعهد پذیری داشته باشند.


تندگویان با اشاره به اینکه رسانه‌ها، فرهنگ و هنر باید در این موضوع قوی‌تر عمل کند اظهار کرد: این نهادها باید تغییر نگرش ایجاد کنند و پیام ما به هنرمندان این است که اگر در کشور آثار فاخر تولید شود حتی پس از سالها به آن پرداخته خواهد شد و برگزاری اولین هفته فیلم ازدواج مصداق این موضوع است.

وی با بیان اینکه انسال برای اولین بار به کسانی که قصد تاسیس و توسعه دفاتر مشاوره ازدواج دارند وام پرداخت می‌شود، گفت: توجه ویژه به مناطق محروم داشتیم به طوری‌که در استان سیستان و بلوچستان که هیچ دفتر مشاوره وجود داشت چهار دفتر فعال شدند. این دفاتر در مرحله اولیه مشاوره رایگان ارائه می‌دهند. همچنین در هفته ازدواج نیز دفاتر مشاوره وزارت ورزش و جوانان اقدام به ارائه مشاوره رایگان در کشور می‌کنند.


معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان در ادامه از تشکیل اولین مجمع خیرین ازدواج در کشور خبر داد و گفت: هفته آینده این مجمع کشوری برای اولین بار آغاز به کار می‌کند و قرار است شاکله مشخصی برای فعالیت این خیرین در حوزه‌های مختلف مسکن تامین جهیزیه و... باشد. در حال حاضر این مجموعه در ۱۴ استان شکل گرفته و قرار است به عنوان نهاد عمومی و غیر دولتی برای خیرین باشد.


تندگویان با بیان اینکه امسال قوه قضائیه روز بدون طلاق را در نظر گرفته اظهار کرد: البته این اقدام نمادین است؛ امیدواریم به سمتی حرکت کنیم تا قبح طلاق تا حدی باشد که جوانان به راحتی به سمت طلاق نروند.

 

پرداخت به‌روز وام ۱۵ میلیونی ازدواج


وی در ادامه با اشاره به کاهش آمار ازدواج امسال نسبت به سال گذشته افزود: معتقد هستیم که دیگر افزایش وام ازدواج کمکی به افزایش میزان ازدواج در کشور نخواهد کرد. سال گذشته با کمک دولت وام ۱۵ میلیونی ازدواج به شکل به روزرسانی شده پرداخت شد و مدت زمان انتظار برای دریافت وام ازدواج حداکثر به یک ماه رسید.


تندگویان در ادامه از برگزاری ۸ هزار کارگاه آموزشی خانواده در سال گذشته خبر داد و گفت: با این وجود ما معتقد هستیم که با توجه به ظرفیت موجود در اندازه کافی جوانان در این کارگاه‌ها حاضر نمی‌شوند این در حالی است که انتظار داریم تا جوانان بیشتر از این کارگاه‌ها استقبال کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->