طرح‌های راه و شهرسازی خراسان رضوی نیازمند ۸۰ همت اعتبار است برخورد سمند و پارس در قوچان خراسان رضوی ۹ نفر را راهی بیمارستان کرد (۴ بهمن ۱۴۰۳) زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب
سرخط خبرها

چند نکته برای خرید کالاهای دست دو

  • کد خبر: ۲۹۱۶۵
  • ۱۶ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۶
چند نکته برای خرید کالاهای دست دو
در دنیای امروز، زندگی ما آمیخته با مصرف گرایی است و روز به روز میل ما برای خرید و تعویض وسایل بیشتر می‌شود. استفاده از کالاهایی که هنوز قابل مصرف هستند گزینه مناسبی برای مقابله با خرید افراطی وسایل است.

به گزارش شهرآرانیوز، برای خرید کالاهای دست دوم باید به نکاتی توجه کرد که برخی از این نکات عبارتند از:

 

۱. چه زمانی کالای دست دوم می‌خریم؟

زمانی که ما به وسیله‌ای احتیاج داریم و به هر دلیلی نمی‌خواهیم هزینه‌ی زیادی بکنیم، کالاهای دست دوم یکی از گزینه‌های مناسب است؛ اما نه آن دسته از کالاهایی که ایراد دارند و بعد از هزینه خرید و هزینه‌ تعمیر از قیمت کالای دست اول گران‌تر برایمان آب بخورد. پس در خرید کالاهای دست دوم نیز باید دقت زیادی را به خرج دهید.

 

۲. لپتاپ و گوشی؛ حساس ولی به قیمت

وسایل الکترونیکی بسیار حساس هستند و به همین خاطر باید در خرید نوع دست دوم آنها دقت فراوانی را به خرج دهید. آسان‌ترین گزینه این است که قبل از خرید این وسایل را به یک کارشناس بی طرف نشان دهید تا وسیله را تست و از صحت سلامت آن مطمئن شود. می‌توانید چند ساعت با آن کار کنید تا اگر ایرادی داشت از آن مطلع شوید. برخی از شرکت‌های خصوصی پا به عرصه دست دوم فروشی‌ گذاشتند و بعد از تست کالاها، آن را تا ۲ هفته زمانت می‌کنند. از این شرکت‌ها نیز می‌توانید خرید کنید.

۳. یخچال و تلویزیون، لباس‌شویی؛ دقت کنید تا خرید خوبی را داشته باشید

خوشبختانه این دسته از کالاهای دست دوم پیچیدگی زیادی ندارند تنها کافی است آن‌ها را به برق بزنید و مطمئن شوید که کار می‌کند اگر ظاهر مرتب و بدون ضربه (خط و خش) هم داشته باشند که چه بهتر. اگر می‌خواهید خرید مطمئن‌تری داشته باشید بهتر است کارشناس بی‌طرفی، کالا را قبل از خرید کارشناسی کند.

 

۴. مبل و کمد؛ به نکات دیگر جز رنگ توجه کنید

در هنگام خرید مبل و کمد دست دوم، اصلی‌ترین عامل‌های تعیین‌کننده ممکن‌ است رنگ و طرح این کالاها باشد. بهتر است به جنس و سلامت تشکچه‌ها در مبل و سلامت چوب در کمد توجه بیشتری داشته باشید. نگاهی همه جانبه داشته باشید و مطمئن شوید که شکستگی و ندارند.

 

۵. خودرو؛ مطمئن باشید که کارشناس خبره ماشین را تایید می‌کند

ماشین نیز از جمله مواردی است که بازار دست دوم آن داغ‌تر از بازار خرید خودروهای نو است. در این مورد حتما قبل از خرید با ماشین حدود ۱ ساعت دور بزنید. زیرا برخی از ایراد خودروها بعد از داغ شدن موتور، معلوم می‌شوند. بهتر است اگر از ماشین سر در نمی‌آورید کارشناس خوبی را در این زمینه سراغ داشته باشید تا بتواند کمک‌تان کند.

 

۶. به ضمانت‌نامه‌های کتبی اعتماد کنید

فروشنده‌ها اغلب برای فروش کالاهای خود به این نکته اشاره می‌کنند که کالا را به شرط و ضمانت به شما می‌فروشند؛ اما به این گفته‌ها اعتمادی نکنید و اول مطمئن شوید که کالا سلامت لازم را دارا است. سپس اگر باز هم مطمئن نبودید می‌توانید از فروشنده ضمانت‌نامه کتبی بگیرید که در صورت بروز مشکل قابل پیگیری باشد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->