روایتی از آخرین دستاورد‌های مدیریت شهری مشهد در دوازدهمین نمایشگاه تخصصی خدمات شهری | از دستگاه ریشه‌کن تا پهپاد‌های اطفای حریق + فیلم شهرداری مشهد پیشگام در استفاده از فناوری‌های نوین حاجی‌بگلو: مدیریت شهری مشهد نگین تمامی حوزه‌های مدیریت شهری در خاورمیانه است رئیس سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور: بخش خصوصی اصلی‌ترین حامی مدیریت شهری است+ویدئو پارک خطی شش‌هکتاری در محله شهرک شهید رجایی مشهد به بهره‌برداری می‌رسد + تصاویر انعقاد قرارداد مشارکت شهرداری مشهد با کمیته امداد امام خمینی (ره) معاون استاندار خراسان رضوی: برقی‌کردن قطار مشهد- تهران ۲ میلیارد دلار هزینه دارد پلمب کارگاه تولیدی لوازم آرایشی غیرمجاز در کاشمر (یکم آذر ۱۴۰۳) ناصحی: مشهد قطب دیپلماسی شهری در کشور است ورود نخستین اتوبوس برقی به مشهد تا ۴۵ روز دیگر ارتقای پرشتاب زیرساخت‌های حمل‌و‌نقل بار در مشهد عزم جدی شورا و مدیریت شهری مشهد مقدس برای تقویت دیپلماسی شهری برگزاری اولین نشست شهر‌های ایرانی شرکت‌کننده در اجلاس بریکس پلاس در مشهد + فیلم (یکم آذر ۱۴۰۳) اجرایی‌شدن تنها ۳۰ درصد از پروژه‌های عمرانی مصوب شهر مشهد قطار برقی مشهد-تهران روی ریل تحقق | استاندار خراسان رضوی: با حمایت و اعتبار بودجه‌های ملی قرار است این پروژه به سرانجام برسد آغازبه‌کار دوازدهمین نمایشگاه تخصصی مدیریت شهری در نمایشگاه بین‌المللی مشهد از امروز (یکم آذر ۱۴۰۳) رونمایی از پهپاد‌های آتش نشان در نمایشگاه تخصصی خدمات شهری شهردار مشهد: تقویت دیپلماسی، از سیاست‌های اصلی مدیریت شهری است نشست رئیس و اعضای شورای اسلامی شهر مشهد با احزاب سیاسی | گفتگو با فعالین اجتماعی، کلید بهبود مدیریت شهری در مشهد حضور دادپزشک در آرامستان‌های شهرداری مشهد برای تسریع خدمت‌رسانی به خانواده‌های متوفیان تقدیر فرماندار مشهد از شهردار مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

سبک زندگی در روزگار مدرن؛ نکته مهم در طراحی استارتاپ ها

  • کد خبر: ۲۹۰۱۱
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۴۵
سبک زندگی در روزگار مدرن؛ نکته مهم در طراحی استارتاپ ها
معاون برنامه‌ ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد گفت: نکته بسیار مهم در طراحی استارتاپ ها موضوع سبک زندگی در روزگار مدرن است
به گزارش شهرآرانیوز، شهریار آل شیخ در اولین جلسه استارت آپ آنلاین با رویکرد «ایمن‌سازی کسب و کار‌ها در دوران کرونا و پس از کرونا» که توسط گروهی از مراکز حمایتی از کسب و کار‌های نوآورانه و استارتاپ‌های بخش خصوصی برگزار شده بود، افزود: بیزینس مدل‌های جدید و استارتاپ‌ها احتیاج فراوانی به پروسه تخریب خلاق و ایجاد ساختار‌های جدید دارند. تخریب خلاق نیز نیازمند تفکر انتقادی است که باید در سرفصل دروس آموزشی در نظام آموزشی ما گنجانده شود.

وی افزود: اگر تفکر انتقادی به نوجوانان و جوانان آموزش داده نشود، اساسا نمی‌توانیم به استارت آپ‌ها و بیزینس مدل‌های نوین دست یابیم.
استارت آپ؛ ایده‌هایی با امکان تبدیل به کسب و کار
معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد در خصوص تعریف استار تاپ بیان کرد: هر کسب و کاری که در قالب کارآفرینی، کار‌های تیمی و با شمایل جدید شکل می‌گیرد، لزوما نمی‌تواند استار تاپ باشد، بلکه استار تاپ ایده‌هایی است که امکان تبدیل به کسب و کار را داشته باشد.
آل شیخ خاطرنشان کرد: استار تاپ باید بتواند توسط یک شبکه، ارزش ویژه‌ای را که خلق کرده در فضای مستقل از نهاد پایه گذار به توسعه با مقیاس بالا برساند.

تیم خوب؛ یک پارامتر بسیار مهم و تاثیر گذار در حوزه استارت آپ
وی با اشاره به اینکه یک پارامتر بسیار مهم و تاثیرگذار در حوزه استار تاپ، تیم خوب است تصریح کرد: به جرات می‌توان گفت تیم از ایده خوب نیز مهم‌تر است. در کشور ما بسیاری اوقات تمرکز بالایی برای ایده خوب گذاشته می‌شود در حالی که اگر تیم خوبی تشکیل شده باشد، پس از دستیابی به ایده اولیه می‌توان امیدوار بود که ایده‌های جدید تر، طرح‌های بهتر و پروژه‌های مناسب تری می‌توان خلق کرد.

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد گفت: بخشی از استارت آپ‌ها اساسا با هدف تولید محصولی برای مصرف کننده فعالیت نمی‌کنند، بلکه محصول خود را به استارت آپ و شرکت ثانویه واگذار کرده و یا در شرکت جدید ادغام می‌شوند.

بی توجهی به منافع مالی؛ آغاز شکست است
آل شیخ بیان کرد: موضوع قابل توجه دیگر عدم توجه به حوزه مالی است، در حالی که در کسب و کار‌های اقتصادی عقل مالی اهمیت به سزایی دارد و چنانچه نگاه مالی به کسب و کار نباشد، ورود به کسب و کار خطای بزرگی تلقی می‌شود، اما در فضای کسب و کار ما بسیاری از فعالان برای زمان و انرژی که روی ایده خاصی صرف می‌کنند، ارزش مالی قائل نمی‌شوند.
وی ادامه داد: همچنین ایمن سازی کسب و کار‌ها نیازمند توجه به شاخص‌های اساسی است. اولین نکته آن است که باید به آیتم‌های عدم قطعیت، دقت ویژه کرد که از جمله آن می‌توان به قیمت نفت و اثرات آن بر بخش اعظمی از اقتصاد کشور اشاره کرد.

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد خاطرنشان کرد: به هر حال چرخه اصلی اقتصاد ما که سبب ورود ارز به کشور می‌شود، اقتصاد نفتی است و چنانچه این حوزه دچار بحران شده و دولت دچار کمبود بودجه شود، برخی از حوزه‌های خدماتی و عمرانی با کاهش فعالیت رو به رو بوده و برخی امکانات و خدمات در اختیار مردم با محدودیت مواجه خواهد شد و این خود سبب تاثیرات سلسله وار بر اقتصاد خرد می‌شود.

آل شیخ افزود: تنش‌های نظامی در فضای سیاسی خاورمیانه و پاندمی کرونا نیز از دیگر موضوعات عدم قطعیت تأثیر گذار است. هنوز نمی‌توان برآورد کرد که آثار کرونا بر اقتصاد کشور تا چه حد و به چه شکل خواهد بود. پیش بینی‌های کلان حکایت از رکود سنگین بر اقتصاد جهان می‌کند، اما نمی‌توان با قطعیت اثرات این رکود را بر اقتصاد کشور تخمین زد.
 
سبک زندگی؛ جریان سیال تغییرات
وی افزود: نکته بسیار مهم در طراحی استارتاپ‌ها موضوع سبک زندگی در روزگار مدرن است. در یک بازه هزار ساله تا گذشته نه چندان دور، سبک زندگی جوامع به شکل ثابت و با تغییرات بسیار جزئی ادامه دار بود، اما از چند دهه گذشته، اما تغییرات چشمگیر در تکنولوژی‌ها سبب تغییرات شدید در سبک‌های زندگی شده است.

معاون برنامه ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهرداری مشهد تصریح کرد: تغییرات بسیار سریع سبب شده که کاربرد‌ها و هدف گذاری‌های موبایل نیز افزایش یابد. در حال حاضر رویکرد غالب تبلیغات، فضای موبایلی را نشانه رفته چرا که امکان انتخاب دقیق‌تر مخاطب و هدف گذاری بهتر را به دست می‌دهد.

آل شیخ گفت: استارتاپ‌ها و کسب و کار‌ها نباید روی حمایت مراکز خدماتی ازجمله پارک ها، مراکز کار آفرینی و... چندان حساب کنند و اگر بر اساس این برنامه‌ها و حمایت‌ها اقدام به فعالیت کنند کار چندانی از پیش نخواهند برد، زیرا این گونه حمایت‌ها با رفت و آمد‌ها و چانه زنی‌های فراوان در فضای کار اشتراکی در نهایت چندان مفید نخواهد بود و تامین مالی از کانال‌های مختلف ازجمله دوستان، خانواده، سرمایه گذار شخصی و... می‌تواند مفید‌تر واقع شود.
 
منبع: پایگاه اطلاع رسانی شهرداری مشهد
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->