کشف ۶۲۲ گرم تریاک از معده ۲ قاچاقچی در سبزوار (یکم دی ۱۴۰۳) ۷۰ پرونده تخلف یلدایی در خراسان رضوی گشوده شد زیباترین استوری و پیام‌های تبریک روز مادر ۱۴۰۳ + کلیپ وصول مطالبات ارزی موقوفات آستان قدس با ورود سازمان بازرسی کل کشور تمدید ثبت‌نام کنکور ۱۴۰۴ تا چهارم دی ماه ۱۴۰۳ کاج‌های غرب‌زدگی یا بهانه‌های اندکی نشاط؟ دو هزار و ۶۱۰ مسمومیت با مونوکسیدکربن در فصل پاییز ۱۴۰۳ | فوت ۱۲۹ نفر براثر گازگرفتگی سقوط اتوبوس به دره در لرستان با ۱۰ کشته (یکم آذر ۱۴۰۳) مجازات سقط جنین عمدی چیست؟ شروع زمستان با ترکیب خطرناک آنفلوانزا و آلودگی هوا مسئولیت حوادث ناشی از دفاع هنگام سرقت بر عهده کیست؟ تغییر رویکرد گزینش معلمان در آزمون‌های استخدامی هوای کلانشهر‌های کشور از روز یکشنبه (۲ دی ۱۴۰۳) آلوده می‌شود سرویس‌دهی رایگان مترو و اتوبوس مشهد در سالروز میلاد حضرت زهرا (س) (۲ دی ماه ۱۴۰۳) ردپای باند اتباع خارجی معروف به ببر‌های وحشی در ۳ جنایت افتتاح چند طرح گردشگری در خراسان رضوی با حضور وزیر میراث فرهنگی (یکم دی ۱۴۰۳) گلایه پرستاران شاغل در مراکز تأمین اجتماعی از دستمزد کم در برابر سختی کارشان اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (یکم دی ۱۴۰۳) افزایش ۳۰ درصدی حجم عملیات برف‌روبی راهداری خراسان رضوی در پاییز ۱۴۰۳ عوارض احتمالیِ کاهش وزن شدید به کمک دارو زلزله ۴.۳ ریشتری گزیک خراسان‌ جنوبی را لرزاند (یکم دی ۱۴۰۳) زلزله‌ای ۴.۶ ریشتری هرمزگان را لرزاند (یکم دی ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (شنبه، یکم دی ۱۴۰۳) | افزایش دمای ۳ تا ۵ درجه‌ای در سطح استان از دوشنبه حذف ارز ترجیحی دارو یعنی کاهش اقلام دارویی بیمه شده و فقر درمانی بازنشستگان منشأ بیماری‌های آنفلوانزا و کرونا، ویروسی است و مصرف آنتی‌بیوتیک‌ها کمکی به درمان آن‌ها نمی‌کند ضربان قلب خطرناک چقدر است؟ | چه زمانی به پزشک مراجعه کنیم؟ مکمل‌های تغذیه‌ای، بهبوددهنده‌ عملکرد عمومی بدن است مصدویت ۱۲ نفر در پی حوادث ترافیکی شب گذشته در مشهد (یکم دی ۱۴۰۳) آغاز امتحانات نهایی دانش‌آموزان به صورت حضوری از فردا (۲ دی ۱۴۰۳) روایت حال کسانی که بعد از سال‌ها حبس‌کشیدن به زندگی برگشته‌اند | چرخش زندگی بر مدار معجزه
سرخط خبرها

اقدامات زیبایی بر روی دندان، باید محتاطانه و با مشاوره دندانپزشکی انجام شود

  • کد خبر: ۲۹۱۷۱۴
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲
اقدامات زیبایی بر روی دندان، باید محتاطانه و با مشاوره دندانپزشکی انجام شود
عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به اینکه بسیاری از درمان‌های زیبایی؛ همچون تراش دادن دندان، حذف بخشی از بافت دندان و... بازگشت ناپذیر و غیر قابل ترمیم هستند، توصیه می‌شود که هر گونه اقدامات زیبایی بر روی دندان، محتاطانه و با مشاوره دندانپزشکی انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حسین چالاکی، از پوسیدگی دندان به عنوان یک بیماری‌های رایج و در عین حال قابل پیشگیری نام برد و گفت: رعایت یکسری اصول بهداشتی بسیار ارزان و ساده مانند استفاده از مسواک، نخ دندان و دهان شویه‌ی فلوراید می‌تواند به نحو چشمگیری از بروز پوسیدگی‌های دندان جلوگیری کند.

وی افزود: متاسفانه باور غلطی نسبت به تاثیرگذاری فلوراید بر دندان‌ها وجود دارد که آن را آسیب زننده به دندان تصور می‌کنند، در حالی که اثرات مفید این ماده در محافل بین المللی ثابت شده است و در تمام کشور‌ها توصیه می‌شود.

دکتر چالاکی با اشاره به گرایش افراد به درمان‌های زیبایی دندان و انجام برخی اقدامات زیبایی غیر ضروری بر روی دندان‌ها گفت: با توجه به اینکه خیلی از درمان‌های زیبایی، مانند تراشی که بر دندان می‌خورد و بافتی که از دندان حذف می‌شود، غیر قابل بازگشت بوده و ترمیم پذیر نیست، بنابراین تا زمانی که مشاوره مناسب برای افراد انجام نشده، هیچ درمان زیبایی را آغاز نکنند.

وی همچنین تاکید کرد: از نگاه بنده به عنوان یک متخصص ترمیمی و زیبایی، دندان باید طبیعی باشد و اصطلاحاً به حالت چهره بیاید و اینکه صرفاً بخواهیم دندان را سفید کنیم و اقداماتی از این قبیل به هیچ وجه منطقی نیست، بنابراین ما معتقدیم دندان سالم از هر چیزی مهم‌تر است و اگر دندان سالم بود لبخند هم زیبا است.

دکتر چالاکی در خصوص ماهیت رشته تخصص ترمیمی و زیبایی نیز گفت: این رشته در واقع تخصص تاج دندان است و هر مشکلی که تاج دندان به لحاظ فرمی و تاجی داشته باشد، متخصصان ترمیمی با روش‌ها و تکنیک‌های مختلف درمان می‌کنند. اقدامات ترمیمی اغلب کار تخصصی سنگینی را می‌طلبد و اگر بخواهیم کار دقیق انجام دهیم، نیاز به مهارت بالایی داریم. از همین رو رزیدنت‌های ما به مدت ۳ سال همین اقدامات را تمرین می‌کنند.

عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص اهمیت تغذیه در حفظ سلامت دندان‌ها نیز گفت: شیرینی‌ها مهم‌ترین عامل پوسیدگی دندان هستند و در واقع باکتری‌ها از مواد قندی تغذیه می‌کنند و طی فرایندی مواد اسیدی را آزاد می‌کنند که در نهایت باعث تخریب دندان می‌شود، بنابراین هر چیزی که دهان را به سمت اسیدی شدن می‌برد؛ اعم از شیرینی جات و ترشیجات و نوشیدنی‌های گازدار می‌تواند دندان را تخریب کند.

دکتر چالاکی خاطر نشان کرد: در زنجیره بهداشت و سلامت دهان و دندان، وجود فلوراید به طور مکرر در دهان و تمیز کردن بین دندان‌ها توسط نخ دندان بسیار موثر و کمک کننده است، همچنین بهتر است افراد مسواک نرم و خمیر دندان‌های حاوی فلوراید که بدون سفید کننده یا هر ماده اضافه‌ای هستند را استفاده کنند، این اقدامات به علاوه استفاده از نخ دندان می‌تواند تضمین کننده سلامت دندان‌ها باشد. چکاپ دوره‌ای دندان‌ها نیز توصیه می‌شود، چون می‌تواند از پیشرفت آسیب‌های دندانی جلوگیری کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->