طرح مشوقانه کمیته امداد برای مهاجرت معکوس مددجویان حاشیه شهر کشف ۳۹ فقره سرقت قطعات خودرو در مشهد (۳۰ آبان ۱۴۰۳) تصادف مرگبار دستگاه میکسر با یک شهروند در مشهد (۳۰ آبان ۱۴۰۳) | راننده بازداشت شد و کامیون به پارکینگ انتقال یافت اعلام نتایج آزمون EPT آبان ۱۴۰۳ دانشگاه آزاد اعلام شد چگونه جلوی نفوذ آلودگی به داخل خانه را بگیریم؟ دبیر شورای عالی نظام پزشکی کشور در واکنش به خشونت علیه کادر درمان: مدارای اجتماعی کاهش و آستانه تحریک‌پذیری افزایش یافته است هشدار شیوع شدید آنفلوانزای H۱N۱ زنگ خطر شیوع تب دنگی متناسب‌سازی حقوق برای «بازنشستگان لشکری» اجرا نشد (۳۰ آبان ۱۴۰۳) پزشکی شخص‌محور، انقلابی در دنیای طب و پزشکی خواهد بود نخستین آمارنامه شیرخشک رگولار کشور به‌زودی منتشر می‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (چهارشنبه، ۳۰ آبان ۱۴۰۳) | رگبار باران در سطح استان انتصاب مدیر منطقه یک شهرداری مشهدمقدس (۳۰ آبان ۱۴۰۳) پزشکی برتر است که بیماری را در یک بیمار خاص درمان می‌کند جزئیات قتل هولناک مرد میانسال توسط پسرانش در مشهد فاش شد + عکس رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد: پزشکی شخص‌محور آینده طبابت است + فیلم معلولان، محروم از فرصت‌های برابر | ۱۵ درصد از جامعه ایران، معلولیت دارند از خیابان شیرازی تا نواب صفوی | معرفی خیابان‌های مشهد نزدیک حرم امام‌رضا(ع) + نقشه گلایه شهروندان از نرخ‌های متفاوت لباس‌های ام‌آر‌آی کارگاه آموزشی «قانون الزام به ثبت اسناد رسمی اموال غیرمنقول» برگزار شد مرثیه حداقل‌بگیران تأمین اجتماعی آخرین خبر از زمان ثبت‌نام بیمه تکمیلی جدید بازنشستگان تأمین اجتماعی (۳۰ آبان ۱۴۰۳) خطر مرگ با مونوکسیدکربن دیابت و فشارخون کنترل‌نشده صدمات جدی به کلیه وارد می‌کند «سرماخوردگی»، شایع‌ترین بیماری تنفسی این روزها حداقل دستمزد کارگر و مستمری بازنشستگان تأمین اجتماعی باید از ۲۰ میلیون تومان شروع شود فشار روانی-اجتماعی اجاره نشینی بر زندگی مستأجران | اجاره به شرط تحقیر! شناسایی هزار و ۴۷۰ نوع ماده مخدر جدید در جهان بررسی عوامل قتل‌های ناموسی از منظر جامعه‌شناسی | گذر قاتل از مسیر عشق چالش‌های ترافیکی پایتخت با قطع برق چراغ‌های راهنمایی علت فوت ناگهانی دانشجوی بوشهری اعلام شد تداوم بارش و رگبار پراکنده در نوار شمالی کشور (۳۰ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

اقدامات زیبایی بر روی دندان، باید محتاطانه و با مشاوره دندانپزشکی انجام شود

  • کد خبر: ۲۹۱۷۱۴
  • ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۲
اقدامات زیبایی بر روی دندان، باید محتاطانه و با مشاوره دندانپزشکی انجام شود
عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با توجه به اینکه بسیاری از درمان‌های زیبایی؛ همچون تراش دادن دندان، حذف بخشی از بافت دندان و... بازگشت ناپذیر و غیر قابل ترمیم هستند، توصیه می‌شود که هر گونه اقدامات زیبایی بر روی دندان، محتاطانه و با مشاوره دندانپزشکی انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر حسین چالاکی، از پوسیدگی دندان به عنوان یک بیماری‌های رایج و در عین حال قابل پیشگیری نام برد و گفت: رعایت یکسری اصول بهداشتی بسیار ارزان و ساده مانند استفاده از مسواک، نخ دندان و دهان شویه‌ی فلوراید می‌تواند به نحو چشمگیری از بروز پوسیدگی‌های دندان جلوگیری کند.

وی افزود: متاسفانه باور غلطی نسبت به تاثیرگذاری فلوراید بر دندان‌ها وجود دارد که آن را آسیب زننده به دندان تصور می‌کنند، در حالی که اثرات مفید این ماده در محافل بین المللی ثابت شده است و در تمام کشور‌ها توصیه می‌شود.

دکتر چالاکی با اشاره به گرایش افراد به درمان‌های زیبایی دندان و انجام برخی اقدامات زیبایی غیر ضروری بر روی دندان‌ها گفت: با توجه به اینکه خیلی از درمان‌های زیبایی، مانند تراشی که بر دندان می‌خورد و بافتی که از دندان حذف می‌شود، غیر قابل بازگشت بوده و ترمیم پذیر نیست، بنابراین تا زمانی که مشاوره مناسب برای افراد انجام نشده، هیچ درمان زیبایی را آغاز نکنند.

وی همچنین تاکید کرد: از نگاه بنده به عنوان یک متخصص ترمیمی و زیبایی، دندان باید طبیعی باشد و اصطلاحاً به حالت چهره بیاید و اینکه صرفاً بخواهیم دندان را سفید کنیم و اقداماتی از این قبیل به هیچ وجه منطقی نیست، بنابراین ما معتقدیم دندان سالم از هر چیزی مهم‌تر است و اگر دندان سالم بود لبخند هم زیبا است.

دکتر چالاکی در خصوص ماهیت رشته تخصص ترمیمی و زیبایی نیز گفت: این رشته در واقع تخصص تاج دندان است و هر مشکلی که تاج دندان به لحاظ فرمی و تاجی داشته باشد، متخصصان ترمیمی با روش‌ها و تکنیک‌های مختلف درمان می‌کنند. اقدامات ترمیمی اغلب کار تخصصی سنگینی را می‌طلبد و اگر بخواهیم کار دقیق انجام دهیم، نیاز به مهارت بالایی داریم. از همین رو رزیدنت‌های ما به مدت ۳ سال همین اقدامات را تمرین می‌کنند.

عضو هیات علمی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در خصوص اهمیت تغذیه در حفظ سلامت دندان‌ها نیز گفت: شیرینی‌ها مهم‌ترین عامل پوسیدگی دندان هستند و در واقع باکتری‌ها از مواد قندی تغذیه می‌کنند و طی فرایندی مواد اسیدی را آزاد می‌کنند که در نهایت باعث تخریب دندان می‌شود، بنابراین هر چیزی که دهان را به سمت اسیدی شدن می‌برد؛ اعم از شیرینی جات و ترشیجات و نوشیدنی‌های گازدار می‌تواند دندان را تخریب کند.

دکتر چالاکی خاطر نشان کرد: در زنجیره بهداشت و سلامت دهان و دندان، وجود فلوراید به طور مکرر در دهان و تمیز کردن بین دندان‌ها توسط نخ دندان بسیار موثر و کمک کننده است، همچنین بهتر است افراد مسواک نرم و خمیر دندان‌های حاوی فلوراید که بدون سفید کننده یا هر ماده اضافه‌ای هستند را استفاده کنند، این اقدامات به علاوه استفاده از نخ دندان می‌تواند تضمین کننده سلامت دندان‌ها باشد. چکاپ دوره‌ای دندان‌ها نیز توصیه می‌شود، چون می‌تواند از پیشرفت آسیب‌های دندانی جلوگیری کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->