ویتکاف مدعی موافقت حماس با خلع سلاح شد پزشکیان: با اتحاد مسلمانان، اسرائیل نمی‌تواند به ملت‌ها حمله کند پزشکیان لاهور را ترک کرد ارتش انگلیس در گزارشی محرمانه از رفتار وحشینیانه رژیم صهیونیستی در غزه انتقاد کرد وزیر خارجه آلمان از گفت‌و‌گو با ایران خبرداد اما گزینه اسنپ‌بک روی میز است آیت‌الله علم‌الهدی: توزیع خاموشی‌ها در مناطق عادلانه نیست | استفاده از پنل‌های خورشیدی برای تامین انرژی پایدار برق غزه در مسلخِ علوم انسانی غرب هدفشان ایران است، هوشیار باشیم! ابراز نگرانی یونیسف از شدت گرفتن مرگ کودکان در غزه عراقچی خواستار پیوستن توکیو به تهران برای از بین بردن تسلیحات کشتار جمعی شد دولت فلسطین از کمبود شیر خشک و مواد غذایی در غزه خبر داد پزشکیان وارد لاهور پاکستان شد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) ۸ عضو کابینه به مجلس می‌روند؛ از بررسی روند مذاکرات با اروپا تا ناترازی انرژی رسانه‌های صهیونیستی: هزینه جنگ غزه از ۳۰۰ میلیارد شِکِل فراتر رفت نظر یک قاضی دیوان عالی کشور درباره لایحه فضای مجازی: مبهم، سلیقه‌ای و تکراری است مهاجرانی: با شرایط پیچیده‌ای برای ادامه گفت‌و‌گو‌های هسته‌ای مواجه هستیم انهدام ۳ گروه تروریستی وابسته به داعش در لیبی سی‌ان‌ان ادعا کرد: تصمیم‌گیری درباره حمله جدید به غزه به تعویق افتاد سخنگوی دولت به حادثه قطار شهربازی کرمان واکنش نشان داد سخنگوی شورای نگهبان: مخالفتی با حذف ۴ صفر پول ملی نداشتیم | واکنش به برگزاری رفراندوم رئیس جمهور تهران را به مقصد اسلام آباد ترک کرد (۱۱ مرداد ۱۴۰۴) رئیس ستاد کل نیروهای مسلح: برنامه آمادگی نیروهای مسلح در سه‌ بازه زمانی پیش می‌رود هشدار نماینده مجلس درباره پیامد‌های خطرناک فروش اینترنتی دارو بدون نظارت داروخانه‌ها وزیر امور خارجه: سفر پزشکیان به پاکستان فرصتی برای بازاندیشی پتانسیل‌های همکاری است پزشکیان پیش از عزیمت به پاکستان: ارتباطات ایران و پاکستان را به نزدیک ۱۰ میلیارد دلار ارتقاء می‌دهیم انتقاد نماینده مجلس از قطع یارانه برخی خانوار‌های کم درآمد و بی بضاعت شهادت حداقل ۱۸ فلسطینی از بامداد امروز تاکنون (۱۱ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس شورای عالی استان‌ها با نماینده حزب‌الله در ایران دیدار کرد

  • کد خبر: ۲۹۱۹۶۰
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۶
رئیس شورای عالی استان‌ها با نماینده حزب‌الله در ایران دیدار کرد
رئیس شورای عالی استان‌ها با حضور در دفتر نمایندگی حزب الله لبنان با «سید عبدالله صفی الدین» نماینده جنبش حزب‌الله لبنان در تهران دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ موسی‌الرضا حاجی‌بگلو در این دیدار با محکوم کردن شدید این جنایت تروریستی رژیم جنایتکار اسرائیل، گفت: مدعیان دروغین حقوق بشر ادعا می‌کنند که ما مدافع حقوق بشر هستیم؛ اما می‌بینیم که چه فجایعی را در غزه و لبنان پدید آورده و زنان و کودکان و مردم را به خاک و خون می‌کشند.

وی ادامه داد: بسیاری از مردم آمریکا و اروپا، راهشان را از دولت‌هایشان جدا کرده‌اند و بسیاری از دولت‌ها هم راهشان را از آمریکا و اسرائیل جدا کرده و این نقطه بسیار مثبتی است که مرهون مقاومت است و نشان می‌دهد اگر مطیع اوامر ولی امر مسلمین حضرت آیت‌الله خامنه‌ای باشیم، اتفاقات مبارکی شکل خواهد گرفت.

رئیس شورای عالی استان‌ها با اعلام همبستگی و همدلی جامعه بزرگ شورایی کشور با ملت لبنان و جنبش سرافراز حزب‌الله اظهار کرد: رژیم جنایتکار صهیونیستی با ترور فرماندهان مقاومت به اهداف پلید خود دست نخواهد یافت و به برکت خون شهید نصرالله، جبهه مقاومت در آینده قدرتمندتر خواهد شد و پیروزی نهایی از آنِ مقاومت است و نابودی رژیم صهیونیستی را شاهد خواهیم بود.

سیدعبدالله صفی‌الدین نماینده جنبش حزب‌الله لبنان در ایران نیز ضمن تقدیر و تشکر از حضور و ابراز تسلیت رئیس شورای عالی استان‌ها از حمایت‌های دولت و ملت ایران از لبنان و مردم مظلوم منطقه قدردانی کرد و گفت: راه مقاومت پرقدرت‌تر از همیشه ادامه می‌یابد و جنبش حزب‌الله نیز به مسیر خود در حمایت از مظلومان و مبارزه با رژیم صهیونیستی ادامه خواهد داد.

گفتنی است؛ در ادامه رئیس شورای عالی استان‌ها با خالد قدومی نماینده جنبش حماس در ایران نیز دیدار و گفتگو کرد.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شورای عالی استان‌ها، حاجی‌بگلو ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید اسماعیل هنیه، خاطرنشان کرد: تلاش‌ها و مبارزات و مجاهدت‌های شهید هنیه در خاطر آزادگان جهان خواهد ماند و خون فرماندهان مقاومت به ویژه شهید سید حسن نصرالله و اسماعیل هنیه، خانه عنکبوت رژیم کودک‌کش صهیونیستی را ویران خواهد کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->