چند درصد مردم ایران از فیلترشکن استفاده می‌کنند؟ ترک اینترنت چه تأثیری بر سلامت مغز می‌گذارد؟ استفاده ابزاری از زنان در ایتا ممنوع شد نحوه پیدا کردن اکانت اینستاگرام با شماره تلفن: روش‌ها و نکات آیا طراحی دوربین آیفون ۱۷ پرو تغییر می‌کند؟ ویدئو | اولین ویدئو نگاه نزدیک به گلکسی S25 اج و جزئیات آن فاش شد! رونمایی از خودرو پرنده‌ای که قابلیت نشست و برخاست عمودی دارد + فیلم همه چیز درباره گروک ۳، به‌روزترین هوش مصنوعی جهان + مقایسه با مدل‌های دیگر جنگ هوش مصنوعی آمریکا و چین داغ‌تر شد رونمایی از تراشه محاسباتی کوانتومی جدید شرکت مایکروسافت رونمایی از یک ربات انسان‌نمای ترسناک با شباهت بی‌نظیر به انسان + ویدئو استفاده از هوش مصنوعی Grok ۳ برای مدت کوتاهی رایگان شد اوپو فایند N۵، باریک‌ترین گوشی تاشوی جهان، معرفی شد + مشخصات و قیمت مدیر عامل شرکت مخابرات ایران: زیرساخت‌های اطلاعاتی کشور با محوریت هوش مصنوعی توسعه می‌یابد توکن پای نتورک (Pi coin) لیست شد + قیمت اولیه بسته حمایتی جدید مجلس برای دانش‌بنیان‌ها | ۸۰۰ هزار میلیارد تومان گردش مالی واحد‌های فناور کشور چالش‌های هم‌افزایی علم و ثروت ویدئوی کامل معرفی iPhone ۱۶e، ارزان‌ترین گوشی اپل مقایسه مشخصات آیفون ۱۶E و آیفون ۱۶ + قیمت آیفون ۱۶E رونمایی شد + ویژگی‌ها و مشخصات خودرو صفر و کارکرده به محصولات دیجی کالا اضافه شد
سرخط خبرها

پاول دورف: تلگرام ارسال اطلاعات مجرمان به دولت‌ها را از سال‌ها پیش شروع کرده بود

  • کد خبر: ۲۹۲۱۱۳
  • ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۲
  • ۱
پاول دورف: تلگرام ارسال اطلاعات مجرمان به دولت‌ها را از سال‌ها پیش شروع کرده بود
مدیرعامل تلگرام جزئیات بیشتری از شیوه ارسال اطلاعات مجرمان به دولت‌ها منتشر کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ پاول دورف، مدیرعامل تلگرام، حدود یک هفته قبل در پستی گفت که این پیام‌رسان در شرایط خاص اطلاعات مجرمان را به دولت‌ها ارائه می‌دهد. اکنون او در پست جدیدی، این موضوع را بیشتر توضیح داده است. دورف می‌گوید این رویه مدت‌ها قبل شروع شده و تلگرام از سال ۲۰۱۸ می‌توانسته در اکثر کشور‌ها اطلاعات مجرمان را به دولت‌ها بدهد.

براساس پست پاول دورف در تلگرام، از سال ۲۰۱۸، تلگرام براساس خط مشی حریم خصوصی‌اش در اکثر کشورها، می‌توانسته آدرس IP و شماره تلفن مجرمان را به مقامات دولت‌ها بدهد. به‌عبارتی، تلگرام هر زمان درخواست قانونی موجهی از طریق خطوط ارتباطی تعیین‌شده خود دریافت می‌کرد، آدرس IP و شماره تلفن مجرمان خطرناک را می‌فرستاد و این روند خیلی پیشتر از هفته گذشته شروع شده بود.

پاول دورف می‌گوید بات Transparency@ تعداد درخواست‌های پردازش‌شده برای داده‌های کاربران را نشان می‌دهد؛ برای مثال، در برزیل، ۷۵ درخواست قانونی در سه‌ماهه اول (ژانویه تا مارس) سال جاری میلادی، ۶۳ درخواست در سه‌ماهه دوم و ۶۵ درخواست در سه‌ماهه سوم بررسی شده است. در هند که بزرگ‌ترین درخواست‌ها را داشته، ۲۴۶۱ درخواست قانونی در سه‌ماهه اول، ۲۱۵۱ در سه‌ماهه دوم و ۲۳۸۰ درخواست در سه‌ماهه سوم پردازش شده است.

همچنین پاول دورف می‌گوید در اروپا، تعداد درخواست‌های قانونی معتبری که در سه‌ماهه سوم ۲۰۲۴ دریافت شده، افزایش یافته است. این افزایش به این دلیل بوده که مقامات اتحادیه اروپا شروع به استفاده از خط ارتباطی صحیح برای ارسال درخواست‌های خود کرده‌اند. اطلاعات این راه ارتباطی از اوایل ۲۰۲۴ در وب‌سایت تلگرام در دسترس عموم قرار گرفته است.

پاول دورف می‌گوید اکنون تلگرام برای کاهش سردرگمی، از هفته گذشته خط مشی حفظ حریم خصوصی خود را در کشور‌های مختلف ساده و یکسان کرده است. مدیرعامل تلگرام می‌گوید این پیام‌رسان همیشه تلاش کرده قوانین داخلی هر کشور را رعایت کند؛ البته تا زمانی که این قوانین مغایر با ارزش‌های آزادی و حریم خصوصی نباشد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۶:۴۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۲
0
0
خب بذار ببینم کدوممون از نظر کشورهای غربی مجرم نیستیم؟
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->