انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! کسب رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق در ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ توسط اداره کل صمت خراسان رضوی ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان فروش ۹ محصول مدیران خودرو به صورت نقد و اقساط (۲ دی ۱۴۰۳) + شرایط مرحله جدید واریز سود سهام عدالت در راه است افزایش قیمت لاستیک منتفی شد پشت پرده تخفیف‌های مشکوک تاکسی‌های اینترنتی | تخفیف‌ها واقعی است؟
سرخط خبرها

کدام پرواز ایرلاین‌ها به بیروت و تل‌آویو متوقف شد؟

  • کد خبر: ۲۹۲۲۹۴
  • ۱۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۵
کدام پرواز ایرلاین‌ها به بیروت و تل‌آویو متوقف شد؟
با افزایش درگیری‌ها به دلیل حملات شدید رژیم صهیونیستی به لبنان، برخی ایرلاین‌های بین‌المللی، پرواز‌ها به بیروت و تل‌آویو را متوقف کردند تا از عبور از فضای هوایی منطقه اجتناب کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، بررسی رویترز نشان می‌دهد بعضی از ایرلاین‌ها در خدمات خود تغییراتی داده‌اند:

شرکت «اژین ایرلاینز» یونان، پروازها از مبدا و به مقصد بیروت را تا ۳۱ اکتبر (۱۰ آبان) و پروازها از مبدا و به مقصد تل آویو را تا ششم اکتبر (۱۵ مهر)، لغو کرد.

شرکت «الجریان ایرلاین» الجزایر، پروازها از مبدا و به مقصد لبنان را تا اطلاع ثانوی معلق کرد.

شرکت «ایر بالتیک» لتونی، پروازها از مبدا و به مقصد تل آویو را تا ۳۱ اکتبر لغو کرد.

شرکت اسپانیایی «ایر اروپا» پروازها از مبدا و به مقصد تل آویو را تا هفتم اکتبر (۱۶ مهر) لغو کرد.

شرکت «ایرفرانس» در ۳۰ سپتامبر (۹ مهر)، پروازهای پاریس-تل آویو و پاریس-بیروت را تا هشتم اکتبر (۱۷ مهر) متوقف کرد.

شرکت کی ال ام، سه شنبه هفته جاری، تعلیق پروازها به تل آویو را تا پایان سال، تمدید کرد. شرکت هواپیمایی ارزان «ترانساویا» که زیرمجموعه این گروه فرانسوی هلندی است، پروازها از مبدا و به مقصد تل آویو را تا ۳۱ مارس سال ۲۰۲۵ و پروازها به بیروت و امان را تا سوم نوامبر، لغو کرد.

شرکت «ایر ایندیا»، پروازها از مبدا و به مقصد تل آویو را تا اطلاع ثانوی معلق کرد.

شرکت «بلغار ایر» پروازها از مبدا و به مقصد سرزمینهای اشغالی فلسطین را تا ۱۵ اکتبر (۲۴ مهر) لغو کرد.

شرکت «کاتای پسیفیک» مستقر در هنگ کنگ، همه پروازها به تل آویو را تا ۲۷ مارس سال ۲۰۲۵ لغو کرد.

شرکت آمریکایی «دلتا ایرلاینز» پروازها بین نیویورک و تل آویو را تا ۳۱ دسامبر (۱۱ دی) متوقف کرد.

سخنگوی شرکت هواپیمایی ارزان قیمت «ایزی جت» انگلیس اعلام کرد این شرکت پروازها از مبدا و به مقصد تل آویو را متوقف کرد و پروازهایش را از ۳۰ مارس ازسرخواهد گرفت.

شرکت هواپیمایی «امارات»، پروازها بین دوبی و بیروت را تا هشتم اکتبر لغو کرد.

شرکت «اتحاد ایرویز» دوبی اعلام کرد مسیر تعدادی از پروازهایش را در دوم اکتبر، در واکنش به محدودیت فضای هوایی در بخشهایی از خاورمیانه، تغییر داده است.

شرکت اماراتی «فلای دوبی» در ۳۰ سپتامبر، پروازها بین دوبی و بیروت را تا هفتم اکتبر متوقف کرد. همچنین پروازها به اردن، عراق، سرزمینهای اشغالی فلسطین و ایران را به دلیل بسته شدن فضای هوایی بعضی از کشورها، لغو کرد.

شرکت «بریتیش ایرویز»، پروازها از مبدا و به مقصد تل آویو را تا هفتم اکتبر لغو کرد.

شرکت هواپیمایی اسپانیایی «ووئلینگ» (Vueling)، پروازها از مبدا و به مقصد تل آویو را تا ۱۲ ژانویه سال ۲۰۲۵ (۲۳ دی) لغو کرد و پروازها به امان را هم تا اطلاع ثانوی لغو کرد.

شرکت هواپیمایی «ایران ایر»، تمامی پروازها به بیروت را تا اطلاع ثانوی لغو کرد.

وزارت حمل و نقل اعلام در ۲۷ سپتامبر اعلام کرد شرکت هواپیمایی ملی «عراق ایرویز»، پروازها از مبدا و به مقصد بیروت را تا اطلاع ثانوی لغو کرد.

شرکت «ایتا ایرویز» ایتالیا، تعلیق پروازها از مبدا و به مقصد تل آویو را تا ۳۱ اکتبر (۱۰ آبان) تمدید کرد.

شرکت هواپیمایی LOT لهستان در بیانیه ای در ۲۰ سپتامبر اعلام کرد پروازها به لبنان را تا اطلاع ثانوی معلق کرده است.

گروه هواپیمایی لوفتهانزای آلمان پروازها از مبدا و به مقصد تل آویو را تا ۳۱ اکتبر متوقف کرد و پروازها به تهران را هم تا ۲۶ اکتبر (پنجم آبان) و پروازها به بیروت را تا ۳۰ نوامبر (۱۰ آذر) متوقف خواهد کرد.

شرکت «سان اکسپرس» که سرمایه گذاری مشترک میان «لوفتهانزا» و «ترکیش ایرلاینز» است، پروازها به بیروت را تا ۱۷ دسامبر (۲۷ آذر) متوقف کرد.

شرکت هواپیمایی «پگاسوس» ترکیه، پروازها به بیروت را تا هفتم اکتبر متوقف کرد.

رایان ایر که بزرگترین شرکت هواپیمایی کم هزینه اروپاست، پروازها از مبدا و به مقصد تل آویو را تا ۲۶ اکتبر لغو کرد.

«قطر ایرویز» پروازها از مبدا و به مقصد بیروت را تا اطلاع ثانوی متوقف کرد.

شرکت آلمانی «ساند ایر»، پروازهای برلین-بیروت و برمن-بیروت را تا ۳۱ اکتبر لغو کرد.

شرکت آمریکایی «یونایتد ایرلاینز» پروازها از مبدا و به مقصد تل آویو را تا آینده قابل پیش بینی به دلایل امنیتی متوقف کرد.

شرکت «ویز ایر» مجارستان، پروازها از مبدا و به مقصد تل آویو را تا سوم اکتبر متوقف کرد.
منبع : ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->