تلاش‌های ماندگار استاد باقرزاده در توسعه دانشگاه فردوسی و رفاه دانشجویان ماجرای درگذشت متخصص طب اورژانس در مشهد چه بود؟ اختصاص ۲.۲ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام سیستان و بلوچستان آخرین اخبار از تأثیر معدل در کنکور توصیه‌هایی برای محافظت در برابر آلودگی هوا واژگونی خودرو در بولوار وکیل‌آباد مشهد بدون مصدوم و محبوس تنها نشانه پوکی استخوان «شکستگی» است ستاد حقوق بشر به تصویب قطعنامه پیشنهادی کانادا علیه ایران اعتراض کرد اختلافات مالی بین ۳ دوست در تهران منجر به قتل شد شمارش معکوس برای روشن‌شدن تنور نانوایی در محله عمار یاسر مشهد اعترافات مردی که همسرش را با کلنگ در مشهد به قتل رساند + عکس پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه، یکم آذر ۱۴۰۳) | تداوم بارش باران در غالب نقاط استان نگرانی وزیر بهداشت از روند نزولی زادوولد در کشور | ثبت کمتر از یک میلیون تولد در سال ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین اجتماعی فعلاً بیمه تکمیلی ندارند! (یکم آذر ۱۴۰۳) | لطفاً بیمار نشوید انجام ۱۵۰۰ عمل جراحی برای مجروحان حادثه لبنان در ایران تأکید معاون وزیر نیرو بر ضرورت اعمال مدیریت مصرف آب در مشهد افزایش مرگ‌ومیر ناشی از «هاری» در ایران کمبود برخی تجهیزات پزشکی در مشهد که حیات بیمار را به خطر می ‎اندازد ظفرقندی: موافق درمان رایگان سالمندان بالای ۶۵ سال نیستم رمزگشایی از صد‌ها پرونده سرقت در روزهای اخیر | دستگیری ۳۴۱ سارق، کلاهبردار و مالخر اهمیت سرمایه‌گذاری در تحقیقات و فناوری برای رشد علمی ایران| چرا جایگاه علمی‌مان را از دست دادیم؟ ثبت‌نام وام شهریه دانشجویان آغاز شد (یکم آذر ۱۴۰۳) وزیر بهداشت: زیرساخت افزایش ظرفیت پزشکی مهیا نشده است | توضیحات آقای وزیر برای جلوگیری از مهاجرت واکنش کمیسیون اجتماعی مجلس به ابطال بخش غیرقانونی آیین‌نامه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان اشراف اطلاعاتی، زیرساخت فرایند موفقیت‌های عملیات انتظامی و توسعه امنیت اجتماعی است زمین لرزه نسبتا شدید در برازجان استان بوشهر (یکم آذر ۱۴۰۳) تأثیر قابل‌توجه ارتباط با دوستان بر بهبود سلامت روان ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز دوشنبه (۵ آذر ۱۴۰۳) کاهش افسردگی با خوردن ماهی برخی دارو‌های دیابت می‌توانند آسم را مهار کنند افزایش ۲۰ درصدی مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن در سال ۱۴۰۳
سرخط خبرها

نسخه‌های جادویی برای بخت گشایی دختران

  • کد خبر: ۲۹۲۴۲۱
  • ۱۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۵
نسخه‌های جادویی برای بخت گشایی دختران
عده‌ای با ادعای اینکه می‌توانند بخت ازدواج را «باز» کنند، از احساسات و نگرانی‌های افراد سوءاستفاده می‌کنند و با ادعای توانایی‌های خاص، مردم را فریب می‌دهند

به گزارش شهرآرانیوز، هر انسانی از ابتدای تولد به‌صورت ذاتی نیاز به «دوست داشتن» و «دوست داشته شدن» دارد. این نیاز عاطفی از همان کودکی در رفتار‌های فرد نمایان می‌شود؛ مثلاً زمانی که کودک جیغ و فریاد می‌زند، در اصل به دنبال جلب توجه والدین است تا به واسطه‌ی محبت و توجه آنها، آرام گیرد. عدم تأمین نیاز‌های عاطفی از همان ابتدا می‌تواند عواقب جدی در روان و روح فرد به‌جا بگذارد که این تأثیرات در آینده با چالش‌های فراوانی همراه خواهد شد.

در جریان رشد جسمانی و بلوغ، نیاز‌های عاطفی و احساسی نه‌تن‌ها کاهش نمی‌یابند، بلکه تقویت شده و فرد را آماده‌ی ورود به مرحله‌ای مهم‌تر، یعنی تشکیل خانواده و ازدواج می‌کنند. ازدواج به‌عنوان بستری طبیعی و حیاتی برای تأمین نیاز‌های عاطفی شناخته شده است. در این پیوند، محبت و عاطفه در قالب یک رابطه مستمر و معنادار بین دو نفر تجلی می‌یابد که نیاز‌های احساسی و روانی طرفین را برآورده می‌کند.

اما در برخی مواقع، فرآیند طبیعی ازدواج ممکن است با چالش‌هایی مواجه شود؛ از جمله اینکه یک دختر ممکن است خواستگار مناسبی پیدا نکند یا در مسیر خواستگاری مشکلاتی به وجود بیاید. این شرایط باعث می‌شود که برخی افراد به دنبال راه‌حل‌هایی خارج از روال منطقی و طبیعی باشند. در همین راستا، عده‌ای با ادعای اینکه می‌توانند بخت ازدواج را «باز» کنند، از احساسات و نگرانی‌های افراد سوءاستفاده می‌کنند و با ادعای توانایی‌های خاص، مردم را فریب می‌دهند و مبالغ کلانی از آنها طلب می‌کنند.

این افراد رمال با بهره‌گیری از ضعف‌های عاطفی و نیاز‌های فوری افراد برای رسیدن به ازدواج، از شرایط روانی آنها استفاده می‌کنند. آنها با تبلیغات گسترده و وعده‌های بی‌اساس، افرادی را که به هر دلیل در ازدواج با مشکل مواجه شده‌اند، به سوی خود جذب کرده و در نهایت برای «باز کردن بخت» یا رفع مشکلات ازدواج، هزینه‌های گزافی طلب می‌کنند. این رویکرد نه‌تن‌ها موجب ضرر مالی می‌شود، بلکه به اعتماد به‌نفس و سلامت روان افراد نیز آسیب جدی وارد می‌کند. تأکید بر این است که مشکلات عاطفی و ازدواج از طریق رمالی و وعده‌های بی‌پایه قابل‌حل نیستند ضمن آنکه از جهت حکم فقهی، استفاده از این روش‌ها نیز حرام است.

بهترین راه‌حل برای رفع مشکلات مربوط به ازدواج، اعتماد به رویکرد‌های منطقی و مراجعه به مشاوران و روان‌شناسان معتبر است. آموزش و تقویت مهارت‌های اجتماعی، ارتقای روحیه و تفکر منطقی در مسائل عاطفی، از روش‌هایی است که می‌تواند کمک‌کننده باشد و از گرفتار شدن در دام افراد سودجو جلوگیری کند.

شاید راهکار‌هایی که آنها به واسطه طلسم و جادو ارائه می‌دهند، در کوتاه‌مدت پاسخگوی نیاز افراد باشند، اما تجربه نشان داده است که هر مسیری جز توکل بر خداوند متعال در نهایت با شکست مواجه می‌شود. هرچند ممکن است این روش‌ها به طور موقت مشکلات را برطرف کنند، اما پایدار نخواهند بود و در درازمدت به نتایج رضایت‌بخشی نخواهند رسید.

استفاده از راهکار‌های دینی نیز در این مسیر بسیار نافع است. نذر کردن، دعا، توسل به ائمه معصومین علیهم‌السلام و زیارت مکان‌های مقدس، همگی از جمله اقداماتی هستند که می‌توانند در کنار تلاش‌های منطقی و مشاوره‌های تخصصی به افراد کمک کنند تا آرامش قلبی بیشتری پیدا کنند و بر مشکلات خود غلبه یابند. این اعمال دینی، نه تنها از نظر روحی و معنوی اثرات مثبتی دارند، بلکه از دیدگاه اعتقادی هم می‌توانند فرد را به سوی مسیر درست هدایت کنند و به او کمک کنند. در کنار این موارد، ایمان و اعتماد به خدا و تکیه بر آموزه‌های دینی می‌تواند انسان را از ناامیدی و یأس نجات دهد و به او کمک کند تا با صبر و تدبیر، راه‌حل مناسب برای مشکلات خود بیابد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->