پیش بینی قیمت طلا و سکه (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳) پیش بینی بورس (دوشنبه ۳ دی ۱۴۰۳)| قله نوردی شاخص بورس ادامه دارد؟ تکذیب گمانه‌زنی‌های افزایش قیمت بنزین (۲ دی ۱۴۰۳) برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! اداره کل صمت خراسان رضوی طی ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق را کسب کرده است ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان
سرخط خبرها

آخرین وضعیت تولید گاز برای زمستان ۱۴۰۳

  • کد خبر: ۲۹۲۶۶۰
  • ۱۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۹:۳۰
آخرین وضعیت تولید گاز برای زمستان ۱۴۰۳
آخرین وضعیت تولید گاز از پارس جنوبی نشان می‌دهند، هرچند حال و روز این ابر میدان با تخفیف، مساعد است، اما شرایط تجهیزی برخی از سکو‌ها متاثر از سومدیریت سه سال گذشته، چالش زا شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، تغییرات الگوی آب و هوایی و شروع زودهنگام فراگیر شدن موج سرما در کشور بی شک بر افزایش زودهنگام مصرف گاز به ویژه در نیمه شمالی، اثرگذار است. این افزایش مصرف گاز بیشتر معطوف به بخش خانگی است، افزایش مصرفی که دود آن به چشم واحد‌های صنعتی مانند پتروشیمی ها، فولاد، ذوب آهن و ... می‌شود. چرا که به دلیل اولویت تخصیص گاز به بخش خانگی به ویژه در روز‌های سرد زمستان در نیمه شمالی کشور، این واحد‌های با محدودیت یا قطع مصرف گاز رو به رو هستند

عمده تولید گاز ایران از منطقه پارس جنوبی است. محدوده جغرافیایی که به گفته کارشناسان باید تمرکززدایی از آن در اولویت سیاست‌های گازی کشور قرار گیرد. در راستای بررسی وضعیت پارس جنوبی، امروز، محسن پاکنژاد، وزیر نفت راهی عسلویه، پایتخت گازی کشور شده تا ضمن بررسی میدانی این بخش، پای گلایه‌ها و چالش‌های احتمالی بنشیند.

گاز در پارس جنوبی

در حال حاضر ۳۷ سکو شامل ۳۲۶ حلقه چاه در پارس جنوبی در حال بهره برداری است که ظرفیت تولید گاز غنی از این تعداد چاه در روز ۷۲۰ میلیون مترمکعب است. بررسی‌ها نشان می‌دهد تقریبا حال اغلب فاز‌های پارس جنوبی خوب است، اما در بخش فاز‌ها و سکو‌های قدیمی مانند یک تا هشت افت تولیدی را شاهد هستیم. پیش بینی کارشناسان نشان می‌دهد که در فاز‌های ۱۲ و ۱۹ پارس جنوبی نیز روند تولید کاهشی باشد که علت این افت را می‌توان به دلیل مرزی بودن و پتانسیل اندک خود این فاز باشد.

نیم نگاهی به وضعیت باقی فاز‌های پارس جنوبی نشان می‌دهد، برای احداث چاه‌های اینفیل Infill (درون میدانی) که می‌تواند افزایش فشار را در پی داشته باشد، باید به سراغ فاز‌های یک و دوازده رفت که خوشبختانه این اقدام انجام شده چرا که طی ۲ ماه گذشته ۲ سکوی جهت حفاری در این بخش ها، مستقر شده است.

پس از استقرار سکوی ۱۲ سی روی بخش بی فاز ۱۱ پارس جنوبی شاهد تولید ۴۹۰ میلیون مترمکعب گاز و ۷ هزار بشکه میعانات گازی در روز از این بخش هستیم.

هرچند شرایط تعمیر و نگهداری فاز‌های مختلف پارس جنوبی به طور کامل و سر زمان تعیین شده پیش رفته و برای رو یا رویی با کار کردن با حداکثر توان در فصل سرما آماده است، اما طبق اطلاعات به دست آمده، شرایط در رایزر‌های ۶ سکو از فاز‌های پارس جنوبی که میان آنها یکی از فاز‌های تقریبا جوان نیز به چشم می‌خورد، دیده می‌شود. مقوله‌ای که به دلیل ضعف مدیریت شرکت نفت و گاز پارس در ۳ سال گذشته شاهد شکل گیری آن هستیم. البته طبق برنامه ریزی‌های انجام شده قرار است با استفاده از کامپوزیت، این خوردگی‌ها برطرف شود.

منبع: فرارو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->