انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: ذره‌ای در مسیر خدمت مجاهدانه و مخلصانه به مردم کم نگذاریم متروی تهران فردا رایگان است (۷ تیر ۱۴۰۴) دستور اخراج همه اتباع غیرمجاز از کشور صادر شد (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۶ تیر ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان ۴ پروتکل بهزیستی برای حفاظت از سلامت روان کودکان تحت پوشش در جنگ ۱۲ روزه تحمیلی عبور دومین هواپیمای خارجی از آسمان ایران (۶ تیر ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش و پرورش، امروز (۶ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش‌های ۵روزه در ۱۰ استان (۶ تیر ۱۴۰۴) آزمون جامع دکتری در دانشگاه آزاد حذف نشده است ۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود
سرخط خبرها

راه اندازی سامانه مکان‌یابی تماس‌گیرندگان در اورژانس ۱۱۵

  • کد خبر: ۲۹۲۷۸۵
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
راه اندازی سامانه مکان‌یابی تماس‌گیرندگان در اورژانس ۱۱۵
رئیس اداره فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور، از راه‌اندازی سامانه مکان‌یابی تماس گیرندگان (سرویس لوکیشن) در اورژانس ۱۱۵ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی بهمن آبادی با بیان اینکه سامانه مکان‌یابی تماس گیرندگان به ما کمک می‌کند تا موقعیت مکانی تماس گیرنده را رهگیری و مکان تقریبی او را پیدا کنیم، افزود: مکان تماس گیرندگان خطوط ثابت تلفنی با کمک اطلاعات موجود در سامانه مخابرات توسط واحد ارتباطات اورژانس مشخص می‌شود.

وی با اشاره به تفاوت شعاع مکان یابی تماس گیرندگان با تلفن همراه در محیط‌های مختلف، یادآور شد: در داخل شهر، شعاع ۳۰۰ متری برای مکان یابی مشخص می‌شود، اما در جاده‌ها به علت فاصله‌های زیاد، شعاع یک کیلومتری مدنظر قرار می‌گیرد.

رئیس اداره فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور تصریح کرد: نیاز است سیستم مکان یاب یا GPS گوشی تلفن همراه تماس گیرنده در زمان تماس با ۱۱۵، روشن و در حین تماس، فعال باشد. ممکن است در ابتدای کار در برخی موارد دقت مکان یابی پایین باشد و شناسایی مکان تماس‌ها با خطا مواجه شود، اما اورژانس کشور در تلاش است تا این سیستم، بهینه سازی شود و میزان خطا‌های آن کاهش یابد.

بهمن آبادی با بیان اینکه در کشور هزاران فرستنده - گیرنده (BTS) داریم، افزود: برای بهبود دقت مکان یابی، باید تعداد BTS‌ها افزایش یابد که این موضوع بر عهده اپراتور‌های تلفن همراه است و اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته است.

وی با اشاره به نقش این سامانه در تسریع و تسهیل دسترسی به مددجویان افزود: یکی از مشکلات اساسی و زمانبر همکاران واحد ارتباطات اورژانس ۱۱۵، ثبت نشانی تماس گیرندگان بود که موجب اتلاف وقت در لحظات حیاتی فرایند کمک رسانی می‌شد، اما بهره گیری از این سامانه، زمان تلف شده را به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش خواهد داد.

بهمن آبادی همچنین به تأثیر این سامانه در کاهش مزاحمت‌های تلفنی اشاره کرد و گفت: مشخص بودن موقعیت مکانی و نشانی تماس گیرندگان، نقشی مهم و بازدارنده در کاهش مزاحمت‌های تلفنی اورژانس ۱۱۵ ایفا خواهد کرد.

به گفته رئیس اداره فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور در زمان حاضر این سامانه در استان تهران فعال است و در روز‌های آینده، این امکان در تمامی مراکز در سراسر کشور راه اندازی خواهد شد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->