واکنش تند آمریکا و اتحادیه اروپا به رزمایش نظامی چین در اطراف تایوان عراقچی: گزینه نظامی علیه ایران وجود ندارد | ایران به دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست واکنش سازمان ملل در پی تهدیدات ترامپ علیه ایران درخواست مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای سفر به ایران تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران | صنعت پهپادی هدف تحریم جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان
سرخط خبرها

رهبر انصارالله: آمریکا در کشتار‌ها و فجایع علیه ملت فلسطین دست دارد

  • کد خبر: ۲۹۲۸۹۴
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۸
رهبر انصارالله: آمریکا در کشتار‌ها و فجایع علیه ملت فلسطین دست دارد
رهبر جنبش انصارالله یمن در سالگرد عملیات طوفان الاقصی با اشاره به جنایت‌های بی‌شمار رژیم صهیونیستی تأکید کرد که کشتار بیمارستان المعمدانی، اردوگاه جبالیا و مدرسه الفاخوره به عنوان صفحاتی سیاه در حافظه تاریخ باقی خواهد ماند.

به گزارش شهرآرانیوز، سید عبدالملک الحوثی در سخنانی به مناسبت اولین سالروز آغاز عملیات طوفان الأقصی گفت که دشمن اسرائیلی در طول یک سال گذشته بیش از ۲۵۰ هزار حمله هوایی و توپخانه‌ای علیه نوار غزه انجام داده است.

وی گفت: دشمن اسرائیلی (طی یک سال) از حدود یک‌صد تُن مواد منفجره اعم از بمب، موشک و گلوله‌هایی که آمریکا در اختیار آن قرار داده، استفاده کرده است؛ نزدیک به ۱۵۰ هزار فلسطینی شهید، مفقود و مجروح شده‌اند و پیکر‌های ۷هزار و ۸۲۰ فلسطینی در غزه دفن نشد، به بیمارستان هم منتقل نشد و حتی اطلاعات آنها ثبت نشد و تمام این ارقام تخمینی هستند.

وی افزود: دشمن از تمام ظرفیت خود استفاده کرد و آمریکا، انگلیس و غرب هم از دشمن برای حمله به غزه حمایت کردند. دشمن با ارتشی مشتمل بر ۳۵۰ هزار سرباز نظامی و ذخیره به غزه حمله کرد، پنج لشکر نظامی اعم از نیروی دریایی، زمینی و هوایی به غزه اعزام شدند و این وحشیانه‌ترین و خشن‌ترین حمله در تاریخ جنگ‌هاست.

الحوثی تصریح کرد: دشمن اسرائیلی نزدیک به ۳هزار و ۷۰۰ جنایت علیه فلسطینی‌ها در نوار غزه مرتکب شد، کشتار‌های بیمارستان المعمدانی، اردوگاه جبالیا و مدرسه الفاخوره هولناک‌ترین این کشتار‌ها بود که وجدان بشری آن را فراموش نخواهد کرد و به عنوان یک صفحه سیاه در حافظه تاریخ باقی خواهد ماند.

الحوثی همچنین گفت: در جریان قتل عام بیمارستان المعمدانی در یک حمله نزدیک به ۵۰۰ نفر شهید و ۷۰۰ نفر زخمی شدند که وجدان بشری در جهان آن را هرگز فراموش نخواهد کرد، در جریان کشتار اردوگاه جبالیا نیز بیش از ۴۰۰ نفر شهید و زخمی و در حمله به مدرسه الفاخوره نیز بیش از ۲۰۰ نفر شهید و زخمی شدند.

وی افزود: عواقب کشتار الطحین (در میدان النابلسی غزه) نیز که به شهادت و زخمی شدن یک هزار نفر منجر شد، هرگز صهیونیست‌ها را رها نخواهد کرد. در جریان کشتار بیمارستان الشفاء نیز ۴۰۰ نفر شهید و زخمی شده و ۳۰۰ نفر اعم از بیمار، کودک، زن و معلول با خونسردی اعدام شدند.

رهبر انصارالله تأکید کرد: آمریکایی ها ده‌ها هزار تُن ابزار‌های جنگی و جنایی را با صد‌ها هواپیمای غول پیکر باری و بیش از یک‌صد کشتی برای دشمن اسرائیلی ارسال کردند، آمریکا از اوایل دهه ۱۹۷۰ بیش از نیم قرن است که پیوسته مقادیر زیادی سلاح به دشمن اسرائیلی ارسال می‌کند، آمریکا شریک و حامی مالی جنایت‌های دشمن صهیونیستی است و در کشتار‌ها و فجایع علیه ملت فلسطین دست دارد.

سید عبدالملک الحوثی همچنین گفت: دشمن اسرائیلی ۸۱۴ مسجد و به عبارتی ۷۹ درصد مساجد نوار غزه را در چارچوب جنگ اعلامی خود علیه اسلام، ویران کرد، دشمن اسرائیلی با هتک حرمت مساجد، قرآن‌های موجود در این مساجد را سوزاند و نمازگزاران را قتل‌عام کرد و آخرین مورد نیز شب گذشته در دیرالبلح رخ داد.

وی اظهار داشت: دشمن اسرائیلی تجاوزاتش در کرانه باختری را افزایش داد و این جنایت‌ها به دلیل آغاز نبرد طوفان الأقصی نبود بلکه این جنایت‌های دشمن در طول تاریخ وجود داشته است، تعدادی اسرای فلسطینی در کرانه باختری نیز به ۱۱ هزار نفر و شهدا نیز به ۷۵۰ نفر و زخمی‌ها نیز به بیش از ۶هزار و ۲۰۰ نفر رسید.

وی افزود: جنگ نسل‌کُشی در نوار غزه در ادامه شیوه‌های دشمن برای نابودی هویت فلسطینی و کوچاندن اجباری فلسطینی‌ها است، جنگ نسل‌کشی علیه غزه و اعراب را تعداد زیادی از صهیونیست‌ها تحت عنوان «جنگ مقدس» تکرار کرده‌اند، در مقابل همه جنایت‌های صهیونیستی، ظلم، جنگ نسل‌کُشی، گرسنه‌سازی و محاصره شدید، پایداری مجاهدان و مردم غزه بسیار بزرگ بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->