اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی در ترکیه: پوتین هیئت جعلی فرستاده است استاندار خراسان رضوی: مهم است که زیرساخت‌های ارتباطی را در مشهد گسترش دهیم نخست وزیر قطر از جنجال بر سر هواپیمای هدیه شده به ترامپ تعجب کرد چوب لای چرخ مذاکرات با یک نامه | اتحاد جمهوری‌خواهان علیه ایران اسلامی: بازرسی‌های آژانس از ایران ۱۰ برابر بیشتر از بقیه کشور‌ها انجام می‌شود | رفتار ظالمانه و جوسازی علیه مردم ایرانی نخ نما شده است + فیلم تمجید ترامپ از پهپاد‌های ایرانی وزارت خارجه درخصوص وخامت اوضاع امنیتی در لیبی ابراز نگرانی کرد پزشکیان: فرصت ندارم صحبت‌های ترامپ را بشنوم | با وجود توطئه‌های دشمنان، ما دنبال صلح و آرامش هستیم ترامپ: در حال مذاکره با ایران برای دستیابی به صلح پایدار هستیم معاون سازمان انرژی اتمی: داشتن علم هسته‌ای یک انتخاب نیست؛ بلکه یک ضرورت است آمریکا به ترکیه موشک می‌­فروشد نخست‌وزیر قطر: حملات اخیر رژیم صهیونیستی نشانه بی‌اهمیتی آن‌ها به مذاکرات آتش‌بس است
سرخط خبرها

حماس: ایران انتقام هنیه و نصرالله را گرفت

  • کد خبر: ۲۹۲۹۳۶
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۱
حماس: ایران انتقام هنیه و نصرالله را گرفت
یکی از رهبران ارشد جنبش حماس در اظهاراتی به مناسبت یک سالگی عملیات طوفان الاقصی با بیان اینکه این عملیات توهم خود برتر بینی رژیم صهیونیستی را در هم شکست، گفت که جمهوری اسلامی ایران انتقام خون شهیدان اسماعیل هنیه و سید حسن نصرالله را گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، خلیل الحیه از رهبران حماس در گفتگو با شبکه الاقصی اظهار کرد: یک سال از آغاز طوفان الاقصی می‌گذرد و ملت ما با مقاومت، خون و پایداری خود در حال رقم زدن تاریخ جدیدی هستند. هفتم اکتبر (پانزدهم مهر ماه) باشکوه، توهماتی را که دشمن در مورد برتری برای خود ترسیم کرده بود، درهم شکست.

وی افزود: نیرو‌های القسام و دیگر گروه‌های فلسطینی توانستند یک قهرمانی را به دست بیاورند و من به ملت فلسطین می‌گویم در حالی که در زیر بمباران و ویرانی آواره بودید، استواری خود را در مقاومت و صبر نشان دادید.

الحیه اضافه کرد: ما به همین مناسبت از رهبر شهیدمان اسماعیل هنیه و معاونش شهید صالح العاروری یاد می‌کنیم که خونشان با خون مردم ما آمیخته شد.

این مقام حماس با اشاره به تحولات کرانه باختری و قدس اشغالی نیز، تاکید کرد: ملت ما در کرانه باختری با تلاش‌ها برای یهودی‌سازی و شهرک‌سازی با مقاومت فزاینده مقابله می‌کنند که یکی از آنها عملیات یافا بود. طوفان الاقصی در شرایطی آمد که دشمن در تلاش برای یهودی سازی بیت المقدس، تصرف مسجد الاقصی و از بین بردن مساله فلسطین بود، اما امروز شاهد آن هستیم که مساله فلسطین به اولین مساله انسانی در جهان تبدیل شده است.

وی ادامه داد: من به همه می‌گویم که امنیت و آرامش در منطقه وجود نخواهد داشت مگر اینکه مردم ما به حق و حقوق کامل خود دست یابند. ملت ما به جهاد و مقاومت خود ادامه خواهند داد تا رژیم اشغالگر را از سرزمین ما بیرون کنند و فلسطین به طور کامل آزاد شود.

الحیه گفت: نبرد طوفان الاقصی روحیه جهادی را در امت زنده کرد و جهت قطب نما را به سمت دشمن واقعی بازگرداند. به برادرانمان در لبنان و مقاومت شریف آن می‌گوئیم که طلوع فجر امت ما نزدیک است. ما همچنین به جبهه‌های پشتیبانی در لبنان، یمن و عراق درود می‌فرستیم.

این مقام حماس در ادامه با اشاره به عملیات وعده صادق ۲ جمهوری اسلامی ایران نیز خاطرنشان کرد: برادران ما در ایران چند روز پیش انتقام خون رهبران شهید اسماعیل هنیه و سید حسن نصرالله را گرفتند.

الحیه همچنین تاکید کرد: در طول یک سال تمام تلاش خود را برای توقف تجاوز به مردم خود در غزه انجام داده‌ایم و آنچه را روز گذشته در مذاکرات رد کردیم، فردا هم نمی‌پذیریم. بنیامین نتانیاهو و کابینه فاشیستی او در هر مرحله مانع از پیشرفت در مذاکرات شدند.

الحیه در پایان گفت: جهانیان باید بدانند که «اسرائیل» مرکز شرارت و ویرانی منطقه و مرکز بی‌ثباتی آن است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->