مقاومت سوریه حمله به صهیونیست‌ها را برعهده گرفت گفت‌وگوی سنایی و سفیر چین درباره نشست آتی سازمان شانگهای رئیس جمهور بر اهمیت تجهیز مدارس مطابق با استانداردهای جهانی تأکید کرد واکنش سخنگوی وزارت خارجه به ادعاهای ترامپ درباره برنامه هسته‌ای ایران افزایش شمار شهدای یمن به ۱۰ شهید شهادت یک خبرنگار دیگر در غزه | آمار شهادت خبرنگاران به ۲۴۶ نفر رسید (۳ شهریور ۱۴۰۴) کمک ۹ میلیارد یورویی آلمان به اوکراین زلنسکی مجددا با نمایندگان آمریکایی دیدار می‌کند ترامپ: وضعیت غزه وحشتناک است وزارت امور خارجه: ایران آماده مذاکره با اروپا است اردوغان: حملات وحشیانه اسرائیل به بیمارستان‌ها در غزه نسل‌کشی است واکنش علی مطهری به بازنشر مصاحبه‌ قدیمی توسط ترامپ آمریکا رسما تحریم‌های سوریه را لغو کرد دیدار معاون وزیر ورزش و جوانان با استاندار خراسان رضوی (۳ شهریور ۱۴۰۴) شیخ نعیم قاسم: دولت لبنان حاکمیت ملی را بازگرداند بازداشت یک آمریکایی به ظن جاسوسی برای چین در آلمان زمان گفتگوی ایران و سه کشور اروپایی در شهریور ۱۴۰۴ مشخص شد مصر و عربستان با تجاوزات اسرائیل به غزه مخالفیم! دیپلماسی آگاهانه و میدان‌داری بین‌المللی | نگاهی به کارنامه یک‌ساله وزارت امور خارجه دولت چهاردهم عراقچی از نقش ترکیه در حمایت از ملت فلسطین قدردانی کرد استاندار خراسان رضوی: طرح بافت پیرامون حرم تا نیمه شهریور به تصویب شورای عالی شهرسازی خواهد رسید معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی مطرح کرد: افتتاح و کلنگ‌زنی ۱۳۶۵ پروژه با اعتبار ۵۹.۷ همتی در هفته دولت رئیس مجمع نمایندگان خراسان رضوی: اختیارات وزارت راه‌وشهرسازی را به استاندار واگذار کنید، مجلس نیز حمایت خواهد کرد نماینده مردم فریمان و سرخس در مجلس: شهر فرودگاهی مشهد می‌تواند ویژه‌تر از فرودگاه امام(ره) باشد خط ریلی مشهد به دوغارون باید در اولویت وزارت راه قرار گیرد نماینده مردم سبزوار در مجلس: ساخت آزادراه حرم تا حرم و قطار سریع‌السیر تهران مشهد را به چین محول کنید مکالمه تلفنی روسای جمهور ایران و روسیه | تاکید پزشکیان و پوتین بر حق ایران در غنی سازی
سرخط خبرها

اعضای کمیته ویژه ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ با پزشکیان دیدار کردند

  • کد خبر: ۲۹۲۹۱۹
  • ۱۵ مهر ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۰
اعضای کمیته ویژه ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ با پزشکیان دیدار کردند
اعضای کمیته ویژه ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ در دیدار با رئیس جمهور ضمن ارائه گزارشی از نتایج پیگیری‌های خود خواستار تمدید مهلت فعالیت این کمیته به منظور تکمیل تحقیقات در این زمینه شدند و پزشکیان نیز از اعضای این کمیته خواست با کمک گرفتن از نیرو‌های رسانه‌ای خبره اقدامات مثبت صورت گرفته در این زمینه را به اطلاع افکار عمومی برسانند.

به گزارش شهرآرانیوز، مسعود پزشکیان امروز یکشنبه در دیدار اعضای «کمیته ویژه ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱» با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران در موضوع حقوق بشر مدعی است و متاسفانه به خاطر برخی اشتباهات درزمینه ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱ در موضع متهم قرار گرفته است، تصریح کرد: متاسفانه نظام مدیریت و اطلاع‌رسانی ما در مواقع بحران عملکرد مناسب و صحیحی ندارد و اگر می‌توانستیم رخداد‌های منتج به این ناآرامی‌ها را به شکل صحیح مدیریت کنیم اساسا شاید ناآرامی‌ها پیش نمی‌آمد.

رئیس جمهور افزود: این روز‌ها شاهد کشتار روزانه صد‌ها زن و کودک از سوی رژیم صهیونیستی در سایه سکوت و تایید ضمنی آن از سوی کشور‌های غربی هستیم و نقض حقوق بشر نیز در این کشور‌ها به طور مستمر اتفاق می‌افتد، اما کشور‌های اروپایی و در رأس آنها آمریکا به جای پاسخگویی در این زمینه در جایگاه مدعی قرار گرفته‌اند.

پزشکیان با تاکید بر اینکه باید برای ساماندهی نظام مدیریت بحران و نیز نظام اطلاع‌رسانی به ویژه در مواقع بحران فکر عاجلی کرد، اظهار داشت: برخی اقدامات مثل برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی، بررسی و تصویب لایحه تجمعات قانونی و جهاد تبیین از جمله کار‌هایی هستند که انجام آنها می‌تواند مانع از انباشت برخی نارضایتی‌ها شود.

رئیس جمهور با بیان اینکه در دولت چهاردهم ایجاد زمینه ابراز آزادانه نظرات و انتقادات در دانشگاه‌ها در حال پیگیری است، گفت: اگر ما به درستی باور‌ها و اعتقادمان اطمینان داریم و آنها را با منطق پذیرفته‌ایم طبیعتا نباید بابت نقد آنها نگران باشیم و یا در دفاع از این اعتقادات ناتوان باشیم لذا از اظهار انتقادات و نظرات متفاوت استقبال می‌کنیم. باید اجازه دهیم افراد آگاه و عالم با کسانی که انتقاد و یا اعتراضی دارند به خصوص در میان دانشجویان، آزادانه گفتگو و مباحثه کنند.

اعضای «کمیته ویژه ناآرامی‌های سال ۱۴۰۱» نیز در این جلسه گزارشی از نتایج پیگیری‌های خود ارائه کردند و خواستار تمدید مهلت فعالیت این کمیته برای تکمیل پیگیری‌ها و اقدامات خود شدند که با موافقت رئیس جمهور همراه شد.

پزشکیان همچنین از اعضای کمیته خواست که با کمک گرفتن از نیرو‌های رسانه‌ای خبره اقدامات مثبت صورت گرفته در این کمیته را نیز به اطلاع افکار عمومی برسانند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->