کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) آیا پوتین با زلنسکی دیدار می‌کند؟ تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران اعمال می‌شود (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) حماس: گسترش تجاوز علیه مردم فلسطین آسان نخواهد بود موافقت لبنان با خواسته‌های آمریکا | انحصار سلاح و استقرار ارتش در جنوب لبنان نتانیاهو: قصد سیطره کامل بر غزه را داریم امضای تفاهم‌نامه بین شورای عالی استان‌ها و مجمع شهرداران کلانشهر‌های کشور | هم‌افزایی برای استفاده بیشتر از ظرفیت شورا‌ها + فیلم زاکانی در مشهد: نظام مدیریتی شهری باید بازبینی شود | ۴۵۱ خانوار تهرانی همچنان در هتل اسکان دارند واکنش بی سابقه دولت جدید لبنان به اظهارات عراقچی عراقچی: جمهوری اسلامی ایران خواهان تشکیل نشست فوق‌العاده سازمان همکاری اسلامی جهت رسیدگی به وضعیت فاجعه‌بار غزه است رئیس سازمان اطلاعات سپاه در مشهد: ایران، صلح‌طلبِ جنگ‌بلد است | دشمن باید بداند اگر غلط زیادی بکند نقاط آسیب پذیری آن در سطح منطقه در اختیار ماست آیین بزرگداشت چهلمین روز شهادت سرلشکر شهید محمد کاظمی در مشهد (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) + فیلم پوتین و ترامپ به زودی دیدار خواهند کرد انتصاب احمدیان و شمخانی به عنوان نمایندگان رهبری در شورای دفاع رهبر معظم انقلاب، علی لاریجانی را به سمت نماینده رهبری در شورایعالی امنیت ملی منصوب کردند مراسم چهلم شهدای اقتدار در تهران (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) شهادت ۱۳ فلسطینی در حملات بامدادی رژیم صهیونیستی به غزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس مجلس: بانک باید اهرم تولید و اشتغال باشند، نه‌اینکه پولش بلااستفاده بماند

  • کد خبر: ۲۹۳۲۱۱
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷
رئیس مجلس: بانک باید اهرم تولید و اشتغال باشند، نه‌اینکه پولش بلااستفاده بماند
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: پول به‌جای اینکه در بانک رسوب شود، باید به اهرمی برای تولید و اشتغال تبدیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی، بررسی گزارش مشترک کمیسیون‌های اقتصادی و ویژه حمایت از تولید و نظارت بر اجرای سیاست‌های کلی اصل (٤٤) قانون اساسی در مورد بررسی عملکرد تبصره‌های موسوم به تولید و اشتغال (تبصره (۱۸) در قوانین بودجه ۱۴۰۰ الی ۱۴۰۲ و تبصره (۲) قانون بودجه ۱٤٠٣ کل کشور جهت تشریح وضعیت موجود در در دستور کار صحن مجلس قرار گرفت.

محمدباقر قالیباف در این باره گفت: ما در یک دوره چهار ساله در مجلس یازدهم و دولت سیزدهم حساب پیشرفت و عدالت را برای اشتغال درست کردیم بعد امروز آقای پورمحمدی توضیح می‌دهد که ۳۱ هزار میلیارد تومان پول در بانک‌ها رسوب کرده که این برای سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ است.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: ما این صندوق را درست کردیم تا اهرمی برای اشتغال باشد. هر سال باید تخصیص پیدا کند و بر این کار هم نظارت باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: آقای پورمحمدی می‌گوید پول در بانک رسوب کرده مگر ما مسئول رسوب شدن پول در بانک‌ها هستیم، دستگاه‌های اجرایی مربوطه در این باره مسئول هستند و نباید پول در بانک رسوب می‌کرد بلکه تبدیل به اهرمی می‌شد.

وی ادامه داد: امسال اعتباراتی تخصیص داده شده، اما آقای پورمحمدی به راحتی می‌گوید که پول نمی‌دهیم و ۳۱ همت اعتبارات رسوب شده در بانک‌هاست؛ باید این اعتبارات به صورت رفت و برگشتی مورد استفاده قرار گیرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور در شرایط کمبود منابع است، یادآور شد: اگر هم پولی وجود دارد باید به درستی و با همکاری مجلس شورای اسلامی و دولت تخصیص پیدا کند و به وقت هم وصول شود موضوع اشتغال و تولید مهم است. اما نمایندگان در صحن مجلس به این موضوع مهم توجه نمی‌کنند.

وی خطاب به نمایندگان مجلس گفت: اگر مطلب یا نامه‌ای دارید به دفتر دولت در مجلس شورای اسلامی دهید معاونان پارلمانی هم به درستی کارشان را انجام دهند تا اینگونه وقت نمایندگان هدر نرود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->