نتیجه و ویدیو خلاصه بازی والیبال ایران و چین(۲۶ تیر ۱۴۰۴)| بردیم، به راحتی آب خوردن فرصت‌طلبی ازبک‌ها از شرایط فوتبال ایران چند بازیکن پرسپولیس در خطر جدایی اجباری مشکل دریبل‌زن‌ها در پرسپولیسِ هاشمیان پرسپولیس منتظر پیشنهاد تراکتور | لطفاً دفاع راست بدهید فرماندار مشهد: شاهد روندی از رونق در حوزه ورزش در روستا‌ها هستیم پخش زنده بازی والیبال ایران و لهستان (۲۵ تیر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین اندونگ در آستانه بازگشت به استقلال | توافق برای عقد قرارداد ۲ساله ویدئو | سلام نظامی ملی‌پوشان فوتبال بانوان هنگام پخش سرود ایران پیش از بازی با لبنان ساپینتو به مدیران استقلال: محمدی به تمرینات بازگردد جمله زشت جباری علیه پیشکسوتان استقلال توافق بی‌تاثیر پرسپولیس و تراکتور | محرومیت بیرانوند قطعی است لوکاس واسکز از رئال مادرید جدا شد باشگاه استقلال: حسینی به‌زودی قرارداد می‌بندد واکنش مدیرعامل تراکتور به بازگشت ترابی به پرسپولیس قایدی، خرید جدید النصر + عکس باشگاه استقلال درخواستی برای بخشش ساپینتو به کمیته استیناف ارسال نکرده است حردانی: سرباز استقلالم + عکس خیال تراکتور از محروم نشدن بیرانوند راحت است؟
سرخط خبرها

جریمه نیم میلیاردی سرخابی‌ها

  • کد خبر: ۲۹۳۳۲۴
  • ۱۷ مهر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶
جریمه نیم میلیاردی سرخابی‌ها
باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس به دلیل اتفاقات دربی، با جرائم انضباطی مواجه شدند.

به گزارش شهرآرانیوز، دیدار تیم‌های استقلال و پرسپولیس در هفته ششم لیگ برتر روز چهارم مهرماه در ورزشگاه امام‌خمینی(ره) اراک برگزار شد و با برتری سرخ‌پوشان همراه بود که اتفاقات و حواشی این مسابقه جرائمی برای هر دو باشگاه به دنبال داشت.

بنابر اعلام کمیته انضباطی فدراسیون فوتبال، باشگاه استقلال به دلیل پرتاب لیزر، نارنجک، سنگ و بطری به سمت داخل زمین و درگیری لیدر‌های تیم با تماشاگران بر اساس ماده ۸۶ با جریمه نقدی ۳۰۰ میلیون تومانی مواجه شده که غیرقابل اجرا بوده و قابل تجدیدنظر در کمیته استیناف است.

محمد نوازی، مربی تیم فوتبال استقلال نیز که در لحظات پایانی دربی اخراج شد، به دلیل رفتار غیرورزشی در لحظه دریافت کارت قرمز و بر حسب ماده ۶۴ انضباطی با یک جلسه محرومیت تعلیق به مدت ۶ ماه مواجه شد و باید جریمه نقدی ۵۰ میلیون تومانی پرداخت کند که قطعی و قابل اجرا است.

همچنین باشگاه پرسپولیس به دلیل فحاشی به بازیکنان حریف و پرتاب سنگ و بطری توسط هوادارانش، بر حسب ماده ۸۶ با جریمه نقدی ۲۰۰ میلیون تومانی مواجه شده که قابل تجدید نظر در کمیته استیناف است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->