ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

خطوط بریل هوایی می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۳۸۶
  • ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۸
خطوط بریل هوایی می‌شود
برای نابینایان که به خط بریل اتکا دارند، خواندن محتوای نمایشگرها و علائم در محیط‌های عمومی کاری چالش برانگیز است اما سیستمی جدید می‌تواند این روند را ساده‌تر کند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از نیواطلس، دستگاه HaptiRead ابداع شده است که با استفاده از پالس های اولتراساوند متون بریل را در هوا بازتولید می‌کند. این پالس‌ها به شکل الگوهایی از پیش تعیین شده منتشر می‌شوند.

 

بیشتر اوقات در اماکن عمومی نشانگرهای بریل به عنوان نشانه‌هایی ثابت بر روی علامت‌ها دیده می‌شوند یا در نمایشگرها به شکل خطوطی از نقاط دیده می‌شود که این نقاط برجسته و فرورفته می‌شوند تا تغییر متن را نشان دهند.

 

اما در مورد هر دوی این روش‌ها چالش‌های زیادی وجود دارد. در درجه اول با این روش به سختی می‌توان با کاربر ارتباط برقرار و اطلاعات محدودی را می‌توان عرضه کرد. بخش‌های متحرک با گذر زمان دچار اختلال می‌شوند. در کنار این موارد نکته بهداشتی نیز وجود دارد زیرا افراد مختلفی این سطوح را لمس می‌کنند.

 

دستگاه HaptiRead به گونه‌ای طراحی شده تا تمام مشکلات مربوط به استفاده از خط بریل در اماکن عمومی را برطرف کند. این سیستم در حقیقت پنلی شامل ۲۵۶ مبدل اولتراساوند است که فرکانس‌هایی تا ۲۰۰ هرتز منتشر می‌کنند. این سیگنال‌ها به اندازه‌ای قدرتمند هستند که کاربر فشار را روی پوستش احساس می‌کند. این نوع فناوری قبلاً برای ساخت هولوگرام‌هایی قابل لمس به کار گرفته شده است.

 

این دستگاه ۸ نقطه لمسی در هوا و در فاصله ۷۰ سانتیمتری کاربر ایجاد می‌کند که نحوه قرار گرفتن آنها کاراکترهای مختلف در خط بریل را نشان می‌دهد.

 

یک دوربین Leap Motion که قابلیت درک عمق را دارد دست کاربر را ردیابی و امواج اولتراسونیک را به سمت آن ارسال می‌کند. این روش به کاربر کمک می‌کند دستگاه را شناسایی کند. علاوه بر آن دستگاه هیچ قطعه متحرکی ندارد و نیازی نیست کاربر سطح را لمس کند، بنابراین چالش بهداشت نیز برطرف می‌شود.

 

این سیستم را می‌توان طوری تنظیم کرد تا اطلاعات پیچیده مانند جداول و گرافیک‌ها را نیز نمایش دهد.

 

محققان این دستگاه را روی ۱۸ فرد بینا و ۱۱ نابینا آزمایش کردند و از آنها خواستند تا نشانه‌های بریل را احساس کنند و تشخیص دهند چه کاراکترهایی را نشان می‌دهند.

 

در هر دو گروه شرکت کننده، این سیستم نتایج مثبتی داشت. شرکت کنندگان نابینا با کمک این سیستم علائم را با دقت ۹۴ درصد تشخیص دادند. دقت تشخیص گروه نابینا نیز ۸۸ درصد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->