تاریخچه تصویری پیوند عضو | هدیه زندگی واکنش وزیر ارتباطات به تصمیم اپراتورها برای گران‌کردن اینترنت چرا زمان قطع برق اینترنت هم قطع می‌شود؟ واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان
سرخط خبرها

خطوط بریل هوایی می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۳۸۶
  • ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۳۸
خطوط بریل هوایی می‌شود
برای نابینایان که به خط بریل اتکا دارند، خواندن محتوای نمایشگرها و علائم در محیط‌های عمومی کاری چالش برانگیز است اما سیستمی جدید می‌تواند این روند را ساده‌تر کند.

به گزارش شهرآرانیوز، به نقل از نیواطلس، دستگاه HaptiRead ابداع شده است که با استفاده از پالس های اولتراساوند متون بریل را در هوا بازتولید می‌کند. این پالس‌ها به شکل الگوهایی از پیش تعیین شده منتشر می‌شوند.

 

بیشتر اوقات در اماکن عمومی نشانگرهای بریل به عنوان نشانه‌هایی ثابت بر روی علامت‌ها دیده می‌شوند یا در نمایشگرها به شکل خطوطی از نقاط دیده می‌شود که این نقاط برجسته و فرورفته می‌شوند تا تغییر متن را نشان دهند.

 

اما در مورد هر دوی این روش‌ها چالش‌های زیادی وجود دارد. در درجه اول با این روش به سختی می‌توان با کاربر ارتباط برقرار و اطلاعات محدودی را می‌توان عرضه کرد. بخش‌های متحرک با گذر زمان دچار اختلال می‌شوند. در کنار این موارد نکته بهداشتی نیز وجود دارد زیرا افراد مختلفی این سطوح را لمس می‌کنند.

 

دستگاه HaptiRead به گونه‌ای طراحی شده تا تمام مشکلات مربوط به استفاده از خط بریل در اماکن عمومی را برطرف کند. این سیستم در حقیقت پنلی شامل ۲۵۶ مبدل اولتراساوند است که فرکانس‌هایی تا ۲۰۰ هرتز منتشر می‌کنند. این سیگنال‌ها به اندازه‌ای قدرتمند هستند که کاربر فشار را روی پوستش احساس می‌کند. این نوع فناوری قبلاً برای ساخت هولوگرام‌هایی قابل لمس به کار گرفته شده است.

 

این دستگاه ۸ نقطه لمسی در هوا و در فاصله ۷۰ سانتیمتری کاربر ایجاد می‌کند که نحوه قرار گرفتن آنها کاراکترهای مختلف در خط بریل را نشان می‌دهد.

 

یک دوربین Leap Motion که قابلیت درک عمق را دارد دست کاربر را ردیابی و امواج اولتراسونیک را به سمت آن ارسال می‌کند. این روش به کاربر کمک می‌کند دستگاه را شناسایی کند. علاوه بر آن دستگاه هیچ قطعه متحرکی ندارد و نیازی نیست کاربر سطح را لمس کند، بنابراین چالش بهداشت نیز برطرف می‌شود.

 

این سیستم را می‌توان طوری تنظیم کرد تا اطلاعات پیچیده مانند جداول و گرافیک‌ها را نیز نمایش دهد.

 

محققان این دستگاه را روی ۱۸ فرد بینا و ۱۱ نابینا آزمایش کردند و از آنها خواستند تا نشانه‌های بریل را احساس کنند و تشخیص دهند چه کاراکترهایی را نشان می‌دهند.

 

در هر دو گروه شرکت کننده، این سیستم نتایج مثبتی داشت. شرکت کنندگان نابینا با کمک این سیستم علائم را با دقت ۹۴ درصد تشخیص دادند. دقت تشخیص گروه نابینا نیز ۸۸ درصد بود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->