روایتی از یک رابطه ۶۰ ساله | برای آینده ایران رژه دریایی ۳ کشور اسلامی در حمایت از مردم فلسطین در آب‌های خلیج فارس آغاز شد سپاه پاسداران: روز قدس نماد وحدت امت اسلامی و آزمونی برای وجدان‌های بیدار جهان است سخنگوی حماس به شهادت رسید (۷ فروردین ۱۴۰۴) ارتش جمهوری اسلامی ایران: آزادگان جهان صدای ملت مظلوم فلسطین باشند یمن فلسطین اشغالی را با موشک هدف قرار داد (۶ فروردین ۱۴۰۴) واکنش استاندار خراسان رضوی به ویدئو درخواست تخلیه آرامگاه خیام ایران در جمع کشورهای برتر تولیدکننده رادیوداروها قرار گرفت دبیرکل حزب الله لبنان: محور مقاومت مدیون ایران اسلامی است سردار قاآنی بر تداوم حمایت و ایستادگی ایران در کنار فلسطین تأکید کرد رهبر انصارالله یمن: شهید رئیسی نمونه‌ای در اهتمام به قضیه فلسطین بود زیاد النخاله: فلسطینی‌ها در سرزمین خود مقاوم خواهند ماند برنامه راهپیمایی روز جهانی قدس ۱۴۰۴ مشهد اعلام شد نماز عید سعید فطر ۱۴۰۴ به امامت رهبر معظم انقلاب در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می‌شود پزشکیان در اولین جلسه هیئت دولت سال ۱۴۰۴: تلاش می‌کنیم منویات رهبری را عملیاتی کنیم دعوت سپاه امام‌رضا(ع) از مردم برای شرکت در راهپیمایی روز جهانی قدس ۱۴۰۴ صدراعظم آلمان رسما برکنار شد مسیر‌های راهپیمایی روز قدس ۱۴۰۴ در تهران اعلام شد + جزئیات سخنگوی دولت: برنامه ما مدیریت مصرف بنزین است، نه گران‌کردن آن برنامه‌های روز جهانی قدس ۱۴۰۴ در مشهد و خراسان رضوی اعلام شد شایعه سفر برخی اعضای دولت به کشورهای خارجی تکذیب شد ویدئو | تونل‌های پایان‌ناپذیر شهر جدید موشکی هوافضای سپاه رونمایی شد (۵ فروردین ۱۴۰۴) کمالوندی: تهدید استفاده از «مکانیسم ماشه» پوشالی است نماینده مجلس: مسیر سرمایه‌گذاری مردمی توسط مجلس تسریع، تسهیل و تضمین شد عراقچی در ارمنستان: هنوز به نامه ترامپ پاسخ نداده‌ایم + فیلم وعده استاندار خراسان رضوی برای تکمیل بخش اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در سال ۱۴۰۴ وزیران امور خارجه ایران و ارمنستان در ایروان با یکدیگر رایزنی کردند (۵ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شکستِ تبلیغی-رسانه‌ای صهیون 

  • کد خبر: ۲۹۴۹۰۴
  • ۲۵ مهر ۱۴۰۳ - ۱۶:۱۲
شکستِ تبلیغی-رسانه‌ای صهیون 
امروز اگر الگو نداشته باشی، جنگ روانی تو را دقیقا می‌برد جایی که دشمن برایت دام پهن کرده است.

ما الگوی مشخص برای جنگِ روانی داریم. ما با شناسایی آدم ها، عیار خبر هاشان را می‌سنجیم. در سلسله کسانی که خبر را نقل می‌کنن اگر یک مورد شبه دار باشد خبر را با علامت سئوال مواجه می‌دانیم. به خود خبر هم کارداریم. به جنسِ گزاره‌ها توجه می‌کنیم. همین است که توانسته ایم در گذر از اعصار و قرون، باور‌های مذهبی خود را به سلامت عبور دهیم و برسیم به امروز. امروزی که اگر الگو نداشته باشی، جنگ روانی تو را دقیقا می‌برد جایی که دشمن برایت دام پهن کرده است.

فکر می‌کنی به اراده و پای خودت می‌روی، اما وقتی در تله افتادی می‌فهمی اراده ات را هم هک کرده و فرمان پاهایت را هم به دست گرفته اند. این نوع جنگ، جدید نیسا هرچند گونه‌های متنوع و جدیدی دارد.

جنگ روانی همزاد جنگِ نظامی است. البته گسترده‌تر و عمیق‌تر و با آثار ماندگار بیشتر. زخم تیغ و تیر، التیام می‌یابد و به خاطره تبدیل می‌شود، اما زخم کلام و اثر روانی خیلی وقت‌ها هرگز پاک نمی‌شود. ما با الگوی دین گفته در برابر بمباران‌های خبری و روانی، می‌ایستیم.

آنجا که خداوند علی اعلا، در آیه ۶ سوره شریفه حجرات، با هشداری بیداری برانگیز، مومنان را به ضرورت هوشیاری در برابر جنگ روانی دشمن فراخوانده است:" یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُوا إِنْ جَاءَکُمْ فَاسِقٌ بِنَبَإٍ فَتَبَیَّنُوا أَنْ تُصِیبُوا قَوْمًا بِجَهَالَةٍ فَتُصْبِحُوا عَلَىٰ مَا فَعَلْتُمْ نَادِمِینَ؛‌ای مؤمنان، هر گاه فاسقی خبری برای شما آورد تحقیق کنید، مبادا از روی نادانی به قومی رنجی رسانید و سخت از کار خود پشیمان گردید. " این هم فقط برای زمان نزول آیه نیست که شان نزولی همیشگی باید برایش قائل باشیم.

با این نگاه می‌توانیم در امروز هم چشمِ باز داشته باشیم. منطق دینی تامل در برابر هر گذراه است. حتی حدیث را هم اگر کسی خواند و به پیامبر هم منتسب کرد، نباید علامت سئوال از برابر نگاه ما پاک شود. اتفاقا غیرت ورزیدن بر کلام اهل عصمت اقتضا می‌کند که شناسنامه سخن منتسب را در بیاوریم. به همین خاطر است که در علوم اسلامی با دو دانشِ درایه و رجال مواجهیم. درایه، به دانشی گفته می‌شود که در زمینه متون احادیث اسلامی برای شناخت حقیقت می‌کوشد. موضوع علم رجال، اشخاص، یعنی راویان و محدثان هستند. یعنی ما هم نسبت به خود حدیث و هم روایت کننده آن باید به جد مطالعه کنیم. بی مطالعه پذیرفتن ما را در تله دشمن می‌اندازد. حکایت خبر‌ها هم از همین جنس است. به ویژه امروز که می‌دانیم دشمنان حقیقت در جنگی ترکیبی هم زمین مسلمانان را هدف گرفته اند و هم ضمیر شان را. اگر زمین هدف، محدود و محصور به مرز‌های فلسطین و لبنان است، ضمیر مسلمانان و در نگاه کلان تر، ضمیر جامعه بشری، به شکل نامحدود مورد هدف جنگ روانی دشمن قرار می‌گیرد.

بنگاه‌های خبرپراکنی که به هر زبانی سخن بگویند، مضامین عبری دارد و فضای مجازی که باانفجار بمب‌هایی از مضامین صهیونی از زبان و قلم ما به میدان جنگ تبدیل شده است. متاسفانه قاتل و مقتول هم خود مائیم. حال آن که اگر به منطق قرآنی و درس الهی برگردیم و هر گزاره و شنیده را نپذیریم و تحقیق کنیم، می‌توانیم به سلامت برهیم. باید هم به سلامت راه بریم به ویژه وقتی می‌بینیم کلان پروژه‌های روانی شان نقش بر آب می‌شود.

به همین ماجرای سردار قاآنی و شکست آشکار تبلیغی- رسانه ای- روانی شان توجه کنیم نتیجه خواهیم گرفت که دیگر پروپگاندای رسانه‌ای شان از همین جنس است. آنان در حوزه نظامی در سطح عملیات می‌کنند، اما با رسانه به آن عمق می‌بخشند. کار در عمق نظامی ما را سطحی تصویر می‌کنند تا تصور‌ها مان را مدیریت نمایند. حواس مان باشد به واقعیت‌های میدانی. فریب نخوریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->