به گزارش شهرآرانیوز؛ عباس نجار روز پنجشنبه در گردهمایی نومعلمان و دانشآموختگان دانشگاه فرهنگیان استان زنجان با بیان اینکه شغل معلمی رزق و برکت ماندگار مادی و معنوی دارد، افزود: تاثیر معلمان در تربیت افراد جامعه قابل توجه و ماندگار است.
وی با بیان اینکه تربیت معلم به طور ویژه در دانشگاه فرهنگیان محقق میشود، اظهار داشت: اگر از پیشکسوتان در حوزه تدریس و مهارت آموزی در دانشگاه فرهنگیان استفاده میشود، اقدامی در راستای انتقال تجربیات آنهاست.
رئیس مرکز آموزش، بهسازی و توانمندسازی منابع انسانی دانشگاه فرهنگیان گفت: امروزه در عصر پر شتاب فناوری قرار گرفته ایم و نسلی که معلمان امروز با آنها مواجهاند، نیازها و گفتمان متفاوتی دارند، پرسشگر و خلاق هستند که این ویژگیها را نمیتوان نادیده نگرفت، از این رو معلمان باید خیلی جلوتر از دانش آموزان باشند.
نجار با بیان اینکه با لحاظ کردن خانوادهها، آموزش و پرورش حدود ۵۴ میلیون مخاطب در کشور دارد، گفت: در زمان حاضر ۱۸ میلیون نفر از جمعیت کشور را دانش آموزان تشکیل میدهند.
وی به افزایش کاربرد هوش مصنوعی در جامعه اشاره کرد و ادامه داد: برگزاری دورههای مربوط به هوش مصنوعی با رویکرد کاربرد آن در ارائه آموزش و تولید محتوای آموزشی برای همه معلمان در سطح کشور در دستور کار است.
رئیس مرکز آموزش، بهسازی و توانمندسازی منابع انسانی دانشگاه فرهنگیان با بیان اینکه معلمان سربازان و پیشروان دانش در جامعه هستند، گفت: توانمندسازی معلمان اولویت مهم آموزش و پرورش است و برنامههای متعددی در این راستا در طول سال برگزار میشود.
وی با بیان اینکه از سال ۱۴۰۱ تا ۱۴۰۳ حدود ۲۰۰ هزار معلم در کشور به افتخار بازنشستگی نایل آمدند، گفت: طی این مدت ورود معلمان به آموزش و پروش از طریق آزمون سراسری و استخدامی نزدیک به ۱۹۰ هزار نفر بوده است و در مجموع همچنان با کسری معلم مواجه هستیم.
منبع: ایرنا