به گزارش شهرآرانیوز، سید حسین حسینی از افزایش ۴۴ درصدی وزن محصولات صادراتی طی شش ماهه ابتدایی سال جاری در مقایسه با مدت مشابه گذشته خبر داد و گفت: در شش ماهه ابتدایی سال جاری ۲۴۸.۴۴۱ کیلوگرم ماهیان زینتی به ارزش ۴۷۲.۳۳۱ دلار صادر شد که در مقایسه با مدت مشابه گذشته از لحاظ وزنی دارای افزایش ۲۱ درصدی و از لحاظ ارزشی دارای ارزش ۹۱ درصدی است.
وی افزود: در شش ماهه ابتدایی سال جاری بیش از ۵۰ هزار تن انواع ماهیان دریایی به ارزش ۸۸.۷ میلیون دلار صادر شد که در مقایسه با مدت مشابه گذشته از رشد ۵۸ درصدی از لحاظ وزنی و ارزشی برخوردار بوده است.
وی تاکید کرد: در حالی که طی شش ماهه ابتدایی سال گذشته ۱.۷۴۷ کیلوگرم خاویار صادر شده بود در مدت مشابه سال جاری ۲.۸۱۵ کیلوگرم خاویار صادر شد که از لحاظ وزنی از رشد بیش از ۶۱ درصدی و از لحاظ ارزشی از رشد ۳۹.۵ درصدی برخوردار شد.
حسینی ادامه داد: در شش ماهه ابتدایی سال گذشته بیش از ۳۵ هزار تن خوراک آبزیان به ارزش ۲۹.۷ میلیون دلار صادر شد که این رقم در سال جاری به بیش از ۶۰ هزار تن و ارزش بیش از ۵۰ میلیون دلار رسید که از رشد ۷۰ درصدی از لحاظ وزنی و۶۹ درصدی از لحاظ ارزشی برخوردار بود.
معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: مقایسه آمار صادراتی در شش ماهه ابتدایی سال جاری در مقایسه با مدت مشابه گذشته نشان از افزایش ۴۴ درصدی از لحاظ وزنی و ۲۸ درصدی از لحاظ ارزشی دارد به گونهای که در سال گذشته حدود ۹۹ هزار تن به ارزش بیش از ۱۷۰ میلیون دلار انواع محصولات شیلاتی صادر شد در حالی که این رقم در شش ماهه ابتدایی سال جاری به حدود ۱۴۲.۵ هزار تن از لحاظ وزنی و حدود ۲۱۹.۵ میلیون دلار از لحاظ ارزشی افزایش داشته است.
رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به افزایش واردات تون ماهیان در شش ماهه ابتدایی سال جاری گفت: با وجود افزایش واردات، مدیریت صحیح انجام شده، باعث شد این محصول در مقایسه به سایر محصولات مصرفی مردم از ثبات قیمت یکساله برخوردار نباشد و بازارکنسرو ماهی تون در حالت تعادل قرار بگیرد.
بنا بر اعلام سازمان شیلات ایران، حسینی افزود: در شش ماهه ابتدایی سال جاری ۲۴.۸۱۶.۵۲۰ کیلوگرم و دارای ارزش ۵۸.۶۷۴.۱۸۰ دلار تون ماهی به کشور وارد شد که در مقایسه با مدت مشابه گذشته از افزایش برخوردار بوده است.
وی در پایان گفت: پودر ماهی از دیگر اقلام وارداتی صنایع خوراک آماده آبزیان محسوب می شود که در شش ماهه ابتدایی سال گذشته به میزان ۱۰۰ تن و به ارزش ۱۱۴ هزار دلار وارد صنعت ساخت خوراک آبزیان شد.
منبع: ایسنا