دروازه‌ای به جهان رنگارنگِ گردشگری | گزارش شهرآرانیوز از هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی گردشگری و صنایع دستی مشهد سامانه «خودنویس» انحصار مشاوران املاک در عقد قرارداد را شکست | سامانه‌ای کاملاً رایگان سقوط ۳۰ درصدی تولید صنایع در نخستین ماه ۱۴۰۴ هفته کاهشی دیگر در بازار خودرو | افت قیمت خودرو ادامه دارد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل شرکت مخابرات ایران: پروژه هوشمندسازی شهر مشهد، بزرگ‌ترین پروژه ارتباطی کشور است طلای جهانی تغییر مسیر داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بررسی قیمت روز برنج و حبوبات در مشهد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | برنج ایرانی از حدود ۱.۵ تا ۲.۷ میلیون تومان یارانه اردیبهشت ۱۴۰۴ به حساب دهک یک تا ۳ واریز شد | یارانه دهک‌های ۴ تا ۹ چه روزی واریز می‌شود؟ فروش بیش از ۱۰ هزار میلیارد تومان شمش طلا در ۱۱ حراج از ابتدای سال تاکنون قیمت طلا در مشهد به کمترین حد ۲ماهه اخیر رسید | نرخ طلا یک کانال دیگر را از دست داد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد قیمت امروز دلار، طلا، سکه و بیت‌کوین (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | طلا و سکه ریزش کرد بررسی قیمت امروز گوشت گوسفند، گوساله و مرغ در مشهد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) | گوشت آبگوشتی کیلویی چند؟ خرید تضمینی پیاز تا ۵ خرداد ۱۴۰۴، تمدید شد افزایش ۲۰ درصدی حقوق و مزایای پرسنلی دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ حقوق دولتی مواد معدنی در سال ۱۴۰۴ ابلاغ شد حذف ارز ترجیحی گوشت چه تبعاتی دارد؟ قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) نفت ایران نزدیک به ۷۰ دلار فروخته شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنجال بابک زنجانی؛ از خرید شرکت‌های شستا تا سهام سایپا پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) قطع برق صنایع پرمصرف برای توزیع عادلانه انرژی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع دستی و گردشگری آغاز شد| مشهدالرضا(ع) میزبان ۴۹۰ شرکت از ۳۲ استان کشور+ فیلم پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقاد تند وزیر صمت به قطع کامل برق صنایع بزرگ در ۱۵ روز آینده (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) معاملات اوراق مالی اسلامی در بازار سرمایه از مالیات معاف شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشورهای خارج از اوپک‌پلاس، تولید نفت را کاهش می‌‌دهند گشت‌های شبانه برخورد با نورپردازی‌های غیرضروری در مشهد فعال شد (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) مدیرعامل سابق پدیده شاندیز به زندان بازگشت (۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رشد ۳۹.۵ درصدی صادرات خاویار از ابتدای ۱۴۰۳ در کشور

  • کد خبر: ۲۹۵۲۸۱
  • ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۳۹
رشد ۳۹.۵ درصدی صادرات خاویار از ابتدای ۱۴۰۳ در کشور
رییس سازمان شیلات ایران گفت: در حالی که طی شش ماهه ابتدایی سال گذشته ۱.۷۴۷ کیلوگرم خاویار صادر شده بود در مدت مشابه سال جاری ۲.۸۱۵ کیلوگرم خاویار صادر شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید حسین حسینی از افزایش ۴۴ درصدی وزن محصولات صادراتی طی شش ماهه ابتدایی سال جاری در مقایسه با مدت مشابه گذشته خبر داد و گفت: در شش ماهه ابتدایی سال جاری ۲۴۸.۴۴۱ کیلوگرم ماهیان زینتی به ارزش ۴۷۲.۳۳۱ دلار صادر شد که در مقایسه با مدت مشابه گذشته از لحاظ وزنی دارای افزایش ۲۱ درصدی و از لحاظ ارزشی دارای ارزش ۹۱ درصدی است.

وی افزود: در شش ماهه ابتدایی سال جاری بیش از ۵۰ هزار تن انواع ماهیان دریایی به ارزش ۸۸.۷ میلیون دلار صادر شد که در مقایسه با مدت مشابه گذشته از رشد ۵۸ درصدی از لحاظ وزنی و ارزشی برخوردار بوده است.

وی تاکید کرد: در حالی که طی شش ماهه ابتدایی سال گذشته ۱.۷۴۷ کیلوگرم خاویار صادر شده بود در مدت مشابه سال جاری ۲.۸۱۵ کیلوگرم خاویار صادر شد که از لحاظ وزنی از رشد بیش از ۶۱ درصدی و از لحاظ ارزشی از رشد ۳۹.۵ درصدی برخوردار شد.

حسینی ادامه داد: در شش ماهه ابتدایی سال گذشته بیش از ۳۵ هزار تن خوراک آبزیان به ارزش ۲۹.۷ میلیون دلار صادر شد که این رقم در سال جاری به بیش از ۶۰ هزار تن و ارزش بیش از ۵۰ میلیون دلار رسید که از رشد ۷۰ درصدی از لحاظ وزنی و۶۹ درصدی از لحاظ ارزشی برخوردار بود.

معاون وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: مقایسه آمار صادراتی در شش ماهه ابتدایی سال جاری در مقایسه با مدت مشابه گذشته نشان از افزایش ۴۴ درصدی از لحاظ وزنی و ۲۸ درصدی از لحاظ ارزشی دارد به گونه‌ای که در سال گذشته حدود ۹۹ هزار تن به ارزش بیش از ۱۷۰ میلیون دلار انواع محصولات شیلاتی صادر شد در حالی که این رقم در شش ماهه ابتدایی سال جاری به حدود ۱۴۲.۵ هزار تن از لحاظ وزنی و حدود ۲۱۹.۵ میلیون دلار از لحاظ ارزشی افزایش داشته است.

رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به افزایش واردات تون ماهیان در شش ماهه ابتدایی سال جاری گفت: با وجود افزایش واردات، مدیریت صحیح انجام شده، باعث شد این محصول در مقایسه به سایر محصولات مصرفی مردم از ثبات قیمت یکساله برخوردار نباشد و بازارکنسرو ماهی تون در حالت تعادل قرار بگیرد.

بنا بر اعلام سازمان شیلات ایران، حسینی افزود: در شش ماهه ابتدایی سال جاری ۲۴.۸۱۶.۵۲۰ کیلوگرم و دارای ارزش ۵۸.۶۷۴.۱۸۰ دلار تون ماهی به کشور وارد شد که در مقایسه با مدت مشابه گذشته از افزایش برخوردار بوده است.

وی در پایان گفت: پودر ماهی از دیگر اقلام وارداتی صنایع خوراک آماده آبزیان محسوب می شود که در شش ماهه ابتدایی سال گذشته به میزان ۱۰۰ تن و به ارزش ۱۱۴ هزار دلار وارد صنعت ساخت خوراک آبزیان شد.
منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->