اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفتگوها امروز راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود
سرخط خبرها

آیت‌الله جنتی: نسبت‌ به جنایت‌های صهیونیست‌ها بی‌تفاوت نباشید

  • کد خبر: ۲۹۶۱۶۰
  • ۰۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۰۱
آیت‌الله جنتی: نسبت‌ به جنایت‌های صهیونیست‌ها بی‌تفاوت نباشید
دبیر شورای نگهبان با اشاره به جنایت‌های رژیم صهیونیستی، گفت: امروز هیچ انسان آزاده‌ای نباید نسبت به این جنایت‌ها بی‌تفاوت باشد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ آیت‌الله احمد جنتی در ابتدای جلسه امروز (چهارشنبه، ۲ آبان ۱۴۰۳) این شورا، به جنایت‌های رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: جنایات غیرانسانی رژیم غیرقانونی صهیونیستی در غزه و لبنان، ظلمی است که امروز هیچ انسان آزاده‌ای نباید نسبت به آن بی‌تفاوت باشد.

وی افزود: رفتار غیرعقلانی و غیرانسانی این روز‌های رژیم صهیونیستی، دست و پا زدن غریقی است که چیزی به پایان عمرش باقی نمانده است و کاری هم برای نجات خود از دستش برنمی‌آید.

دبیر شورای نگهبان در خصوص شهید سنوار رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس هم اظهار کرد: ترور مجاهدانی مانند یحیی سنوار نه تنها تغییری در شکست حتمی رژیم غاصب صهیونیستی ایجاد نخواهد کرد، بلکه این شکست را سخت‌تر هم خواهد کرد. با شهادت یحیی سنوار قهرمان‌ها متولد خواهند شد. داستان زندگی آنها و شهادت‌شان، حماسه‌های قهرمان‌ساز جبهه حق است.

آیت الله جنتی همچنین با گرامیداشت سالروز رحلت آیت‌الله مهدوی‌کنی عنوان کرد: ایشان عمر پربرکت خود را مخلصانه در خدمت به اسلام و نظام اسلامی صرف کردند و در جایگاه‌های مهمی نقش‌آفرین بودند که از جمله آنها عضویت در شورای نگهبان بود. نتایج ماندگار این خدمات، باقیات‌الصالحات این بزرگوار است.

وی در رابطه با ادعا‌های تکراری برخی دولت‌ها در خصوص جزایر سه‌گانه ایرانی عنوان کرد: جزایر بوموسی و تنب بزرگ و کوچک از دیرباز جزو خاک ایران بوده و جمهوری اسلامی ایران طبق اصل ۹ قانون اساسی حافظ تمامیت ارضی‌اش خواهد بود.

دبیر شورای نگهبان با یادآوری حوادث تاسف‌باری که در دوران قاجار و پهلوی موجب جدایی بخشی از خاک کشورمان شد، گفت: امروز ایران اسلامی تعیین‌کننده معادلات جدید در منطقه و جهان است. فرزندان رشید ایران اسلامی در سخت‌ترین شرایط و در وضعیتی که صدام از سوی کشور‌های غربی و شرقی حمایت سیاسی، نظامی، اطلاعاتی و از سوی برخی دولت‌های عربی تامین مالی می‌شد، اجازه ندادند وجبی از خاک کشورمان در اشغال دشمن باقی بماند و برای وطن جانفشانی کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->