جزئیات واریز سود سهام عدالت متوفیان برای وراث (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) ویدئو| عبدالملکی: سال ۱۴۰۱ پس از افزایش ۵۷ درصدی حقوق کارگران کمترین نرخ بیکاری را داشتیم ویدئو| مدیرکل روابط کار وزارت کار: هنوز درصد افزایش حقوق مشخص نشده است قیمت سکه های طلا در مرحله سوم پیش فروش چقدر است؟ (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اقدامات سازمان بازرسی برای بهینه‌سازی مصرف انرژی و کاهش ناترازی قیمت امروز طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | طلا در مشهد ارزان شد قیمت امروز دلار، طلا و سکه (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | ریزش قیمت طلا همچنان ادامه دارد دلار وارد کانال ۸۸ هزارتومان شد (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) ۸۸۷ غرفه نوروزی فروش صنایع‌دستی در خراسان رضوی راه‌اندازی می‌شود جزئیات مهم از تعطیلی پنجشنبه‌ها و کاهش ساعت کار آغاز مرحله سوم پیش‌فروش سکه طلا با ضرب ۱۴۰۴ از ۱۸ اسفند ۱۴۰۳ انعقاد قرارداد ۲۰ میلیون دلاری ترکیه و افغانستان در منطقه ویژه اقتصادی سرخس سازمان مالیاتی: مزایا، فوق‌العاده‌ها و پاداش‌ها مشمول مالیات بر حقوق می‌شود + سند سوخت‌گیری با حساب بانکی در سال ۱۴۰۴ عملیاتی می‌شود آغاز توزیع ۳۸۰۰ تن برنج هندی و پاکستانی در بازار مشهد و خراسان رضوی (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) آیا کاهش ساعت کاری شامل کارگران و بخش خصوصی می‌شود؟ بازار کالا‌های اساسی خراسان رضوی زیر ذره‌بین نظارت ستاد تنظیم بازار قیمت خودرو در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) | تارا اتوماتیک ایران خودرو ارزان شد + جدول ۵۰۵ سایت خرید و فروش طلا مجوز قانونی دریافت کردند واریز اعتبار کالابرگ الکترونیکی به حساب سرپرستان خانوار‌های دهک‌های درآمدی اول تا سوم از امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی در بازار امروز (۱۶ اسفند ۱۴۰۳) اعلام شد | بازار طلای جهانی حس و حالی ندارد یارانه اسفندماه ۱۴۰۳ برای دهک‌های مختلف خانوار چه زمانی واریز می‌شود؟ هشدار به کارفرمایان و اصنافی که اتباع غیرمجاز را به کار بگیرند آیا تعطیلی پنجشنبه‌ها شامل بخش خصوصی هم می‌شود؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۱۶ اسفند ۱۴۰۳) گفت‌وگوی ایران و ترکمنستان برای ایجاد مناطق تجاری مشترک زمان عرضه میوه تنظیم بازار نوروزی ۱۴۰۴ در کشور مشخص شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ اسفند ۱۴۰۳) | تیگو ۸ پرومکس به ۳ میلیارد و ۴۱۵ میلیون تومان رسید
سرخط خبرها

دلار نیما وارد کانال ۴۹ هزار تومان شد (۳ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۹۶۳۲۵
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۴
دلار نیما وارد کانال ۴۹ هزار تومان شد (۳ آبان ۱۴۰۳)
درحالی وزیر اقتصاد مدافع جدی افزایش دلار نیماست که کارشناسان اقتصادی بار‌ها درباره تبعات تورمی این اقدام هشدار داده‌اند؛ با این حال، قیمت دلار نیما امروز یک رکورد تاریخی زد و برای اولین بار از کانال ۴۹ هزار تومان عبور کرد و به ۴۹ هزار و ۱۵ تومان رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، سیر صعودی و پرشتاب دلار نیما از هفته قبل آغاز شد و درحالی همچنان ادامه دارد که دلار نیما امروز یک رکورد تاریخی زد و برای اولین بار از کانال ۴۹ هزار تومان عبور کرد.

در معاملات امروز (پنجشنبه، ۳ آبان ۱۴۰۳) مرکز مبادله ارز و طلای ایران، هر اسکناس دلار آمریکا با افزایش نسبت به روز کاری قبل، به‌نرخ ۵۰ هزار و ۳۸۸ تومان و حواله دلار با افزایش نسبت به دیروز به‌نرخ ۴۹ هزار و ۱۵ تومان معامله می‌شود.

افزایش قیمت دلار نیما البته از ماه‌های قبل به صورت آهسته درحال انجام بود ولی با تغییر دولت و رویکرد جدید وزیر اقتصاد بر سرعت آن افزوده شد و تا کنون دلار نیمایی به راحتی از کانال‌های قیمتی عبور کرده و همچنان درحال رکورد زنی است.

عبور دلار نیما وارد کانال ۴۹هزار تومان شد (۳ آبان ۱۴۰۳) | نرخ امروز ۴۹هزار و۱۵تومان

همتی مدافع جدی افزایش دلار نیما و کاهش اختلاف نیما و بازار آزاد است ولی نکته اینجاست که در هفته‌های اخیر و همزمان با رشد شارپی دلار نیما، شاهد رشد هیجانی دلار در بازار آزاد هم هستیم، بنابراین نه‌تن‌ها اختلافی کم نشده است بلکه نرخ این دو بازار همزمان در حال افزایش است و هر روز شاهد رکوردزنی‌های جدید برای این ارز‌ها در دو بازار رسمی و غیررسمی هستیم.

البته بخشی از افزایش قیمت ارز در بازار آزاد ناشی از هیجانات و تنش‌های سیاسی است و به‌گفته کارشناسان اقتصادی، دلیل اقتصادی برای افزایش قیمت ارز وجود ندارد.

قیمت دلار نیما درحالی امروز ازکانال ۴۹ هزار تومان عبورد کرد که طی هفته‌های قبل رئیس‌کل بانک مرکزی در مجلس شورای اسلامی گفته بود؛ "دیگر امکان افزایش قیمت ارز نیما وجود ندارد. "! او در مجلس گفت: از ابتدای سال تاکنون قیمت این ارز از حدود ۴۱ هزار تومان تا حدود ۴۷ هزار تومان رسیده است یعنی ما تحت‌تأثیر متغیر‌های بنیادین اصلاحاتی در نرخ ارز انجام داده‌ایم، نمی‌توان نرخ آن را بیش از این مقدار افزایش داد، چون ما نگران نرخ تورم هم هستیم، پایین بودن نرخ ارز برای کنترل تورم است و چنانچه با سیاست‌های ارزی اتخاذشده نرخ تورم افزایش پیدا کند، آن سیاست‌ها مناسب به‌نظر نمی‌رسند.

با این حال، اما امروز دلار نیما ۲ پله بالاتر از سقف اعلامی فرزین قرار گرفته است و به‌نظر می‌رسد در روز‌های آینده هم باید شاهد رشد شارپی این ارز باشیم.

همتی و هم‌فکرانش افزایش دلار نیما و کاهش نرخ سود بانکی را به‌عنوان چاره اصلی نجات بورس می‌دانند؛ او بار‌ها از وضعیت سود بانکی و اختلاف قیمت دلار نیما و آزاد انتقاد کرده است.

اما کارشناسان اقتصادی معتقدند: الآن وقت افزایش قیمت ارز نیما نیست چراکه تورم کنترل نمی‌شود و فشار اقتصادی بر مردم با این کار مضاعف خواهد شد.

گفتنی است؛ قیمت هر اسکناس یورو در مرکز مبادله ایران نیز با کاهش نسبت به روز کاری قبل به ۵۴ هزار و ۳۱۴ تومان و نرخ حواله یورو نیزبا کاهش نسبت به دیروز به ۵۲ هزار و ۸۳۵ تومان رسیده است.

از سوی دیگر، اسکناس درهم امارات نیز با افزایش نسبت به روز کاری گذشته، ۱۳ هزار و ۷۲۰ تومان ارزش‌گذاری شده است و نرخ حواله درهم نیز با افزایش نسبت به روز قبل ۱۳ هزار و ۳۴۶ تومان است. قیمت یکصد دینار عراق هم امروز در مرکز مبادله با افزایش نسبت به روز قبل ۳۸، ۴۷۲ ریال اعلام شده است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->