۸ نفر از هر ۱۰۰ نفر جمعیت ایران در سن بالای ۶۵ سال هستند | جوان‌ترین و پیرترین استان‌های کشور کدامند؟ واژگونی قایق مسافربری در نیجریه با ۲۶ کشته آیین نکوداشت فعالان و پیشکسوتان صنعت گردشگری خراسان رضوی برگزار شد| ۶۰درصد اقتصاد استان در بخش خدمات زیارت است + فیلم ثابت ماندن در هر وضعیتی برای مدت طولانی مضر است خرس قهوه‌ای دنا شکار و به آتش کشیده شد! هشدار پلیس فتا درباره شگرد جدید مجرمان سایبری با ابلاغیه جعلی ناخوانا زنان، قربانی اصلی سکته‌های قلبی در استان | طرح غربالگری بیماری‌های قلبی در مراکز بهداشت اجرا می‌شود دادستان مشهد: مزاحمت‌های تلفنی برای سازمان‌های امدادی بین ۱۵ روز تا ۳ ماه حبس خواهد داشت ایست قلبی دانش‌آموز ۱۴ ساله در مدرسه منجر به مرگ او شد | توضیحات رئیس اورژانس درمورد حادثه (۹ مهر ۱۴۰۴) تور گردشگری خودروهای کلاسیک در کاخ نیاوران برگزار می‌شود زرندی: ایمنی ساختمان‌های شهری مصداق رسیدگی به حقوق عامه است چرا بیماران ارتودنسی باید بیشتر به بهداشت دهان توجه کنند؟ وزیر بهداشت خبر داد: توزیع یک و نیم میلیون دوز واکسن آنفلوآنزا تلاشی برای ایجاد حال خوب در سالمندان | سرانه هر نفر در مراکز نگهداری سالمندان کفاف مخارج آن‌ها را نمی‌دهد  از سرگیری فعالیت و امکانات آموزشی صداوسیما برای ترویج عدالت آموزشی + ویدئو استاندار خراسان رضوی: شهرداری مناطق تاریخی در استان تشکیل می‌شود | پروژه پردیس تئاتر مشهد، روی میز بخش خصوصی دو تریلیون دلار، گردش مالی سالیانه گردشگری در دنیا | همه در حوزه گردشگری تکلیف دارند وزیر آموزش و پرورش: توزیع شیر در سال تحصیلی جاری در دستور کار است هدایت تحصیلی از ابتدایی تا پایان دوره متوسطه دوم ادامه خواهد داشت ایجاد فضای «مهر و گفت‌و‌گو» ویژه سالمندان در محلات مشهد کلید خورد استاندار خراسان رضوی: استان‌ها باید متناسب با سهم جمعیتی‌شان در تصمیم‌گیری‌ها سهم داشته باشند اپیدمی خاموش سالمندان | این جمله‌ها عزت‌ نفسشان را نابود می‌کند علائم کم‌شنوایی در سالمندان | یک‌سوم افراد بالای ۶۵ سال، کم‌شنوایی دارند با بازگشت مالباخته از سفر، پلیس مشهد ۲ متهم جوان را به زندان فرستاد | دوستان ناباب همدیگر را لو دادند! پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۹ مهر ۱۴۰۴) | تداوم روند کاهش دما تا اواسط هفته آینده  گزارش پرحاشیه درمورد تبعات قانون جوانی جمعیت | دادستانی تهران علیه یک رسانه اعلام جرم کرد ظرفیت بومی خراسان رضوی می‌تواند از فقر جلوگیری کند راهکار مدیریت آتش هورالعظیم و آلودگی شدید اهواز چیست؟
سرخط خبرها

معاون پژوهشی دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد: همایش بازاریابی زمینه تعامل بیشتر دانشگاه و صنعت را فراهم می‌کند

  • کد خبر: ۲۹۶۸۰۱
  • ۰۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸
معاون پژوهشی دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد: همایش بازاریابی زمینه تعامل بیشتر دانشگاه و صنعت را فراهم می‌کند
معاون پژوهشی دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد گفت: همایش بازاریابی با هدف نمایش دستاورد‌های علمی و معرفی روش‌های نوین بازاریابی در حوزه دانشگاهی برگزار می‌شود تا زمینه تعامل بیشتر صنعت و دانشگاه فراهم شود.

الهام اسماعیلی | شهرآرانیوز، دکتر مهدی مرادی در نشست خبری دومین همایش ملی بازاریابی با رویکرد نوین که امروز، ۶ آبان‌ماه ۱۴۰۳، در دانشکده اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: دانشگاه ما دارای همکارانی است که در سطح بین‌المللی شناخته شده‌اند و پژوهش‌های آن‌ها مورد توجه جهانی قرار گرفته است.

وی بیان کرد: هدف اصلی ما از برگزاری این همایش، نمایش توانمندی‌ها و دستاورد‌های علمی این همکاران است. امیدواریم این نشست زمینه‌ای برای برگزاری همایش‌های دیگر در سایر رشته‌های تخصصی باشد.

مرادی افزود: دانشگاه دارای تخصص‌های مختلفی در رشته‌های مدیریت بوده که یکی از آنها حوزه بازاریابی است. امید است شاهد برگزاری همایش‌های بیشتری در این زمینه‌ها باشیم.

در ادامه، فریبرز رحیم‌نیا، عضو شورای سیاست‌گذاری همایش و استاد دانشگاه فردوسی مشهد، عنوان کرد: این همایش با همکاری دانشگاه‌ها برگزار می‌شود و از چارچوب‌ها، معیار‌ها و استاندارد‌های علمی معتبر و بین‌المللی برخوردار است. برخلاف برخی همایش‌ها که به‌سرعت و بدون ارزیابی دقیق برگزار می‌شوند، این همایش از یک فرایند داوری دقیق و مطابق با استاندارد‌های وزارت علوم و پایگاه‌های معتبر استفاده کرده است.

وی خاطرنشان کرد: مقالات دریافت‌‌شده به‌ طور کامل ارزیابی شده و مقالات تکراری، غیرمرتبط یا عام رد شده‌اند. مقالات پذیرفته‌‌شده نیز طی چند مرحله بازبینی شدند و در نهایت در فهرست مقالات همایش قرار گرفتند.

رحیم‌نیا ادامه داد: این همایش فرصتی مناسب برای شرکت‌های دانش‌بنیان است تا با بهره‌گیری از روش‌ها و تکنیک‌های به‌روز بازاریابی، محصولات خود را معرفی کنند و سهم بیشتری از بازار و در نهایت اقتصاد را به دست آورند.

عضو شورای سیاست‌گذاری همایش و استاد دانشگاه فردوسی مشهد اضافه کرد: همچنین این کنفرانس هم‌زمان به دو بخش نظری و عملی می‌پردازد و به شرکت‌کنندگان امکان می‌دهد هم دانش تئوریک و هم تجربه عملی را کسب کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->