آیا مدارس، ادارات و بانک‌های تهران فردا (سه شنبه ۷ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ حذف ترمیم نمره یا ایجاد سابقه پایه یازدهم برای پشت کنکوری‌ها (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات حمله تروریستی به ساختمان بنیاد مسکن چابهار کاهش وزن آسان با مصرف ۷ ماده غذایی چربی‌سوز واکنش کاربران فضای مجازی به کارزار سربازی دختران + عکس معاون آموزشی وزارت بهداشت: کیفیت آموزش پزشکی با توجه به ازدحام دانشجو، کمبود تجهیزات و استاد، نگران‌کننده است چرا اجرای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی به تأخیر افتاد؟ توسعه همکاری‌های وزارت بهداشت و جمعیت مبارزه با دخانیات اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۷ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ اسفند ۱۴۰۳) جزئیات قانون «افزایش سن بازنشستگی» اعلام شد (۶ اسفند ۱۴۰۳) | سنوات بیمه‌پردازی هر بیمه‌شده چند ماه افزایش می‌یابد؟ پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد برقرار است (۶ اسفند ۱۴۰۳) بیش از ۶۷۰ هزار نفرشب ظرفیت اقامتی در نوروز ۱۴۰۴ برای خراسان رضوی پیش‌بینی شده است توزیع شیر در مدارس مشهد به آخر خط رسید آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (سه‌شنبه، ۷ اسفند ۱۴۰۳)  تعطیل است؟ تعطیلی مراکز گردشگری و بوم‌گردی مشهد و خراسان رضوی تا اطلاع ثانوی | ستاد بحران استانداری خراسان رضوی: در آماده‌باش کامل هستیم (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) | مشهد برفی می‌شود شناسایی ۱۱۲۰ مبتلا به تب دنگی از ابتدای سال | ثبت ۵ مورد ابتلا به چیکونگونیا (۶ اسفند ۱۴۰۳) چرا بیمه ها زیر بار هزینه داروهای مکمل نمی روند؟ | مکمل های بی صاحب! آیا شمع‌های معطر برای سلامتی ضرر دارند؟ حمله مرگبار سگ‌های ولگرد به دختربچه ۹ساله در روسیه هشدار جدید محققان؛ اصرار به کودک برای خوردن تمام غذای بشقابش راه‌حل پیشنهادی آموزش و پرورش برای حل مشکل سربازی معلمان بازی پزشکان تقلبی با جان مردم | شناسایی ۸۹ مداخله‌گر سلامت در سال ۱۴۰۳ لغزندگی برخی جاده‌های خراسان رضوی در پی بارش برف و باران (۶ اسفند ۱۴۰۳) رازگشایی از قتل مرد زندانی به دست قاتلان اجاره‌ای ماجرای عجیب سرقت‌های باند دختران لاغر در مشهد کیک و غذای رنگی بخوریم یا نخوریم؟ بارش برف و باران در بیشتر مناطق کشور (۶ اسفند ۱۴۰۳) پیاده روی عوارض سکته مغزی را بهبود می‌بخشد مجازات سخت کادر درمانی که سقط جنین انجام می‌دهند اهمیت کاهش گلبول‌های سفید در خون‌های اهدایی
سرخط خبرها
عضو کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹:

افزایش میزان تست، مهمترین علت افزایش ابتلا به کرونا/ احتمال آلودگی ۱۵میلیون ایرانی

  • کد خبر: ۲۹۷۲۸
  • ۲۰ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۱
افزایش میزان تست، مهمترین علت افزایش ابتلا به کرونا/ احتمال آلودگی ۱۵میلیون ایرانی
عضو کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹، در خصوص علل افزایش آمار ابتلا به کرونا در روز‌های اخیر در کشور، توضیحاتی ارائه داد.

به گزارش شهرآرانیوز، عضو کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹، در خصوص علل افزایش آمار کرونا، وضعیت بیماری در پاییز و زمستان و اینکه چه تعداد از جمعیت کشور تا کنون مبتلا به این ویروس شده اند، توضیحاتی ارائه داد.

احسان مصطفوی، روز سه شنبه ۲۰ خرداد ۹۹ در نشست خبری که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، گفت: در حوزه درمان بیماری کرونا، به رغم مشکلات و موانعی که وجود داشته است، چالش جدی نداشته ایم.

وی در ارتباط با علت افزایش موارد ابتلا به کرونا در روزهای اخیر در کشور، افزود: روند کند صعودی ابتلا به کرونا در کشور، متوجه علل مختلفی است.

مصطفوی ادامه داد: مهم ترین نکته در علل افزایش موارد ابتلا به کرونا، افزایش میزان تست در یک ماه اخیر بوده است. به طوری که تا یک ماه قبل روزانه ۱۰ هزار تست در کشور انجام می شد که این ظرفیت به حدود ۲۰ هزار تست در روز رسیده است. در نتیجه موارد شناسایی نیز بیشتر می شود.

عضو کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹، گفت: به دنبال بعضی از بازگشایی ها، به تبع شاهد عدم رعایت نکات بهداشتی از سوی هموطنان هستیم که همین مسئله می تواند تاثیرگذار باشد. در واقع، باید انتظار داشت پس از این بازگشایی ها، پیک اپیدمی مجدد مشاهده شود. 

وی با اشاره به شروع موج های دوم و سوم بیماری در برخی از استان های کشور، افزود: انتظار داریم در کشورهایی که روند نزولی بیماری را داشته اند، پس از بازگشایی ها و رفع محدودیت ها، در روزها و هفته های آینده شاهد افزایش موارد ابتلا باشیم.

مصطفوی گفت: با توجه به اینکه بیماری هنوز ناشناخته است و خیلی از زوایای مختلف ویروس کرونا روشن نیست، می بایست همچنان بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی در پیشگیری از بیماری، اصرار داشته باشیم.

عضو کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹، در ارتباط با وضعیت مرگ و میر بیماران کرونا در ایران و مقایسه آن با سایر کشورها، اظهار داشت: در مقایسه با خیلی از کشورهای دنیا میزان فوتی های کرونا در ایران به طور قابل توجهی کمتر از برخی کشورهای پیشرفته و آمریکایی است که این موضوع متاثر از عوامل مختلفی است.

مصطفوی ادامه داد: یک فاکتور تعیین کننده بافت سنی نسبتا جوان کشور است، به طوری که میانه سنی جمعیت کشورمان ۳۱ سال است و این درحالی است که در کشوری مثل اسپانیا این شاخص ۴۵ و ایتالیا ۴۷ سال است. بنابراین وقتی سن بالاتر باشد انتظار داریم بیماری‌های زمینه‌ای بیشتر باشد، چراکه ریسک فاکتورهای مرگ محسوب می شوند.

وی در خصوص وضعیت کرونا در پاییز و زمستان، گفت: به نظر می‌رسد باید به زندگی با کرونا عادت کنیم و اینکه محدودیت‌های دو سه ماه گذشته و مجازی ‌سازی‌ها در دانشگاه‌ها و مدارس همچنان ادامه یابد، قطعا دور از ذهن است.

عضو کمیته کشوری اپیدمیولوژی کووید ۱۹، افزود: انتظار داریم در پاییز و زمستان اگر هم افزایش مجدد بیماری را داشته باشیم، به شدت اسفند و فروردین نباشد. همچنین انتظار آن است که تا آن زمان درمان موثرتر و راه‌های پیشگیری بهتری برای جامعه جهانی شناسایی شود. بنابراین وقتی ابعاد مختلف بیماری روشن شود، انتظار است بتوانیم نسبت به ماه‌های اخیر، زندگی عادی‌تری داشته باشیم.

مصطفوی در پاسخ به این سئوال که تاکنون چند نفر در کشور آلوده به ویروس کرونا شده اند، گفت: بر اساس یافته ‌ها شاید حدود ۱۵ میلیون نفر در کشور از اول اپیدمی تا کنون این آلودگی را تجربه کرده‌اند. باز هم تاکید می‌کنم تست‌های سرولوژی خطاهایی دارد و هنوز به طور کامل تاییدیه‌های مراجع مربوطه را کسب نکرده‌اند. 

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->