Sun Day: اپ جدید جک دورسی برای ثبت ویتامین D دریافتی فرد اضافه‌شدن ویژگی‌های جدید به برنامه‌های آفیس ویندوز ۱۰ از سال ۲۰۲۶ متوقف می‌شود ویدئو | وزارت ارتباطات درباره اختلال مسیریاب‌ها: متوجه سختی وارد شده به مردم هستیم! چرا باید برای رسیدن به بهترین پاسخ از چندین هوش مصنوعی استفاده کرد؟ گوگل می‌خواهد ChromeOS و اندروید را با هم ادغام کند ویوو ایکس فولد ۵، سبک‌ترین گوشی تاشدنی کتابی دنیا، معرفی شد + مشخصات اپل آیفون ۱۷ را چه زمانی معرفی می‌کند؟ ماجرای اختلال در دامنه‌های ir چه بود؟ (۲۳ تیر ۱۴۰۴) غم و اندوه فصل تابستان یک حقیقت واقعی است! محققان ایمپلنت هوشمندی ساخته‌اند که به‌طور خودکار در بدن بیماران دیابتی دارو آزاد می‌کند چگونه هوش مصنوعی ورزش تنیس را متحول می‌کند؟ توضیح شرکت ارتباطات زیرساخت درباره افت کیفیت اینترنت (۲۱ تیر ۱۴۰۴) آیا هوش مصنوعی دیپ‌سیک اطلاعات شما را به چین می‌فرستد؟ خالق بیت‌کوین در رده‌بندی ثروتمندترین افراد جهان بالاتر از بیل گیتس قرار گرفت فضانوردان جدید ایستگاه فضایی بین‌المللی چه زمانی به فضا اعزام می‌شوند؟ احتمال برگزاری دور جدید مذاکرات روسیه و آمریکا تا پایان تابستان ۲۰۲۵ ویدیو | درمان غیرتهاجمی آلزایمر با عینک نوردرمانی هند رادار جدید برای ردیابی هواپیماهای رادارگریز معرفی کرد ایلان ماسک از Grok 4 به عنوان هوشمندترین هوش مصنوعی جهان رونمایی کرد گلکسی z فلیپ ۷ معرفی شد + ویژگی‌ها و مشخصات گلکسی z فولد و فلیپ ۷ تا چند سال آپدیت اندروید دریافت می‌کنند؟
سرخط خبرها

درباره طرح «طوبی» | نوسازی شبکه مخابرات کشور با ۹۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری

  • کد خبر: ۲۹۷۳۲۴
  • ۰۸ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۵۴
درباره طرح «طوبی» | نوسازی شبکه مخابرات کشور با ۹۰ هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری
معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران آغاز طرح تحول شبکه مخابرات کشور را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ داوود زارعیان با اشاره به اجرای طرح تحول شبکه مخابرات با عنوان «طوبی» گفت: «پیش‌بینی می‌شود با ۹۰هزار میلیارد تومان سرمایه‌گذاری، تمامی شبکه مخابرات به شبکه‌ای مبتنی‌بر IP و IMS تبدیل خواهد شد که تأمین حدود دوسوم از این هزینه، از محل منابع موجود شرکت مخابرات همچون فروش املاک خواهد بود.»

او با یادآوری اینکه «این طرح از استان سمنان شروع شده و طبق برآورد‌های انجام‌شده در مدت ۵ سال اجرا خواهد شد»، افزود: «از مهم‌ترین مزیت‌های این پروژه صرفه‌جویی در مصرف برق و انرژی است. براساس مطالعات انجام‌شده این صرفه‌جویی معادل مصرف یک نیروگاه هزار مگاواتی و حدود سالانه ۵۰۰ میلیارد تومان است.»

به گفته این مقام مسئول در شرکت مخابرات «جمع‌آوری حدود ۳۰ تا ۵۰ درصد از تجهیزات فیزیکی شبکه مانند ساختمان‌ها و شبکه مسی همچنین امکان ارا‌ئه اینترنت پرسرعت به همه متقاضیان در هر مکان و با هر سرعتی از دیگر مزایای اجرای این طرح است.»

زارعیان گفت: «شبکه مخابرات حدود ۵۰ سال قدمت دارد؛ بنابراین این اقدام ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است تا شبکه نوسازی شود. با این تحول بزرگ، علاوه‌بر برآورده شدن نیاز اپراتور‌های سیار، شبکه ملی اطلاعات هم می‌تواند تکمیل شود.»

او با اشاره به اهمیت و جایگاه اقتصاد دیجیتال در برنامه هفتم توسعه، توضیح داد: «پیش‌بینی شده حدود ۱۰ درصد جی‌دی‌پی (تولید ناخالص داخلی) باید بر محور اقتصاد دیجیتال باشد که با این تحول ساختاری این امکان فراهم می‌شود.»

به گفته معاون تجاری و خدمات مشتریان شرکت مخابرات ایران، طبق طرح تجاری تدوین‌شده اجرای کامل طرح در کل کشور در بدترین حالت بین ۵ تا ۶ سال زمان می‌برد.

او با بیان اینکه «شبکه فعلی تاکنون بنابه دلایلی پاسخگوی نیاز کشور بوده است.»، گفت: «مصرف اینترنت از سال ۱۴۰۰ به بعد و در دوره شیوع ویروس کرونا هم‌زمان با توسعه دولت الکترونیک جهش یافته و اکنون باتوجه‌به نیاز به اینترنت با سرعت بالاتر و سرویس‌های جدید، شبکه مخابرات باید به‌روزرسانی شود.»

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->