کاهش ۸۵ دقیقه‌ای زمان تشخیص سکته مغزی با هوش مصنوعی صدور جواز دفن با یک تلفن چهاررقمی به دادپزشک جان باختن سالانه ۵۰ هزار ایرانی بر اثر آلودگی هوا هشدار هواشناسی؛ رگبار و وزش باد در خراسان رضوی و ۲۹ استان کشور نیمی از حیوان گزیدگی‌ها در افراد زیر ۲۰ سال رخ می‌دهد تاثیر معدل پایه یازدهم در کنکور ۱۴۰۴ قطعی شد+جزئیات (۱۹فروردین۱۴۰۴) زمان واریز مرحله دوم کالابرگ برای سه دهک اول اعلام شد تمدید مهلت ثبت‌نام نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ + جزئیات جزئیاتی از افزایش حقوق و تسهیلات بازنشستگان تأمین اجتماعی در سال ۱۴۰۴ وعده‌های پوچ؛ بازگشت روز‌های خاموش ۸۲ تن فرآورده خام دامی غیربهداشتی در گناباد جمع‌آوری شد (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) سبک زندگی نادرست عامل سندرم نوظهور فراموشی گلوتئال | سندرم مرگ یک عضو مواجهه طولانی‌مدت با آلودگی هوا سلامت مغز را تهدید می‌کند شهادت ۲ مرزبان هنگ مرزی بانه براثر انفجار مین‌های جنگ تحمیلی + عکس (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) نمک رنگی منجر به عقب ماندگی ذهنی جنین می‌شود یادی از دکتر سیدمهدی صانعی، استاد الهیات دانشگاه فردوسی مشهد | مردی از تبار مهر و معرفت فیش حقوقی فروردین ماه ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چه زمانی صادر می‌شود؟ تیراندازی در منطقه نعمت‌آباد تهران + جزئیات پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم بارش باران در مشهد تا آخر امشب رئیس اورژانس مشهد: ۵۰ درصد تماس‌های اورژانس، مزاحمی و اشتباهی است برگزاری آزمون استخدامی جدید برای وزارت آموزش و پرورش درج درصد گوشت در سوسیس و کالباس‌ها الزامی است مدیرعامل هلال احمر لرستان برکنار شد | سرپرست جدید منصوب شد شیرخشک "آپتامیل پپتی" در حال توزیع است مرحله دوم همسان‌سازی حقوق بازنشستگان باید از اول فروردین ۱۴۰۴ اعمال شود پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۹ فروردین ۱۴۰۴) | رگبار باران و رعد و برق در ۸ استان چگونه در بهار فعالیت‌های بدنی خود را شروع کنیم؟ گزش سالانه تا ۳۰۰۰۰ نفر توسط گربه‌های خانگی قارچ‌هایی با ظاهری فریبنده، تهدیدی جدی در فصل بهار نقش ماموگرافی در ارزیابی سلامت قلب زنان درمان آلرژی با طب ایرانی
سرخط خبرها

سالانه ۱۸ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان سینه در کشور ثبت می‌شود

  • کد خبر: ۲۹۷۴۱۱
  • ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۵۷
سالانه ۱۸ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان سینه در کشور ثبت می‌شود
رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه سرطان سینه شایع‌ترین سرطان در مردان و زنان ایرانی است، گفت: سالانه ۱۸ هزار مورد ابتلا به سرطان سینه در کشور اضافه می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد اسماعیل اکبری روز چهارشنبه در یک نشست خبری که در محل مرکز تحقیقات برگزار شد، اظهار داشت: حدود یک پنجم بیماران مبتلا به سرطان (۲۱.۵ درصد) زیر ۴۰ سال هستند و جوان بودن در این نوع بیماری، مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند.

وی با بیان اینکه سرطان سینه، بیماری منحصر به فرد زنان جهان و شایع‌ترین سرطان در مردان و زنان ایرانی است، افزود: دومین دلیل مرگ زنان ایرانی ناشی از سرطان سینه است و باروری با بهبود سرطان نسبت خوبی دارد و تلاش می‌کنیم بیماران مبتلا به این سرطان را به باروری تشویق کنیم.

اکبری تصریح کرد: تاکنون حدود ۵۰۰ فرزند از زنان مبتلا به سرطان سینه که جزو بیماران من هستند، متولد شده‌اند و باروری به بهبود بیماری کمک می‌کند.

رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه پنج درصد مبتلایان به سرطان سینه زیر ۳۰ سال هستند، اظهار داشت: شایعترین سن ابتلا به این بیماری در کشور ۴۵ تا ۵۵ سالگی است و حدود ۳۴ نفر در هر ۱۰۰ هزار نفر زن ایرانی مبتلا به سرطان سینه می‌شوند.

اکبری با اشاره به اینکه سرعت رشد سرطان در ایران نسبت به کشور‌های غربی بیشتر است، گفت: در زمینه ابتلا به سرطان سینه ۶ درصد رشد داریم و دلیل آن روند سالمندی جمعیت است، زیرا مهمترین دلیل بالا رفتن سرطان‌ها در کشور سن است.

رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تاکید کرد: غربالگری کمکی به طول عمر مردم نمی‌کند ولی در تشخیص زودهنگام برای انجام امور درمان موثر است؛ از اینرو غربالگری باید رایگان باشد و بر اساس یک پروتکل انجام و همه داده‌ها ثبت شود.

به گفته اکبری، سه هزار میلیارد تومان برای انجام غربالگری سرطان سینه نیاز داریم و آگاهی بخشی باید بدون ایجاد ترس در زنان انجام شود.

حدود ۵۰ درصد جواب رادیولوژی با واقعیت همخوانی دارد

وی با بیان اینکه اکنون حدود ۵۰ درصد جواب رادیولوژی با واقعیت همخوانی دارد، افزود: مهمترین تشخیص سرطان سینه معاینه بالینی است و بهترین و زودترین راه تشخیص آن است که اگر فرو رفتگی در سینه ایجاد شد به پزشک مراجعه شود.

این پزشک ادامه داد: ترشح از سینه نباید باعث نگرانی شود ولی اگر ترشحات خونی مشاهده شد، سریع به پزشک مراجعه شود.

رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: اگر زن باردار احساس توده در سینه پیدا کرد نیز باید به پزشک نیز مراجعه کند.

وی با اشاره به اینکه ماموگرافی باید رایگان انجام شود، ادامه داد: بالای ۷۰ درصد عکس‌های ماموگرافی استاندارد لازم را ندارند و متاسفانه فرایند انجام کار نیز توسط تکنسین‌ها انجام می‌شود و پزشک حین عکسبرداری را نمی‌بیند.

اکبری با بیان اینکه سونوگرافی نیز از راه‌های تشخیص سرطان سینه است، افزود: نزدیک به ۹۴ درصد انجام ام آر‌ای برای سرطان سینه بیهوده است و نباید در مرحله اول برای بیمار انجام شود و ضرورت انجام آن محدود بوده و باید توسط جراح تشخیص داده شود.

حدود ۲۰ درصد مبتلایان به سرطان سینه سابقه فامیلی دارند

رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه حدود ۲۰ درصد مبتلایان به سرطان سینه سابقه فامیلی دارند، گفت: چاقی، مصرف هورمون (مصرف هورمون تحت عنوان زیبایی بی‌رویه می‌شود و بسیار خطرناک است)، ازدواج نکردن، عدم باروری، عدم شیردهی، تاخیر در بارداری، استرس و مصرف دخانیات از عوامل ابتلا به سرطان سینه است.

انجام بیش از هزار عمل جراحی سرطان سینه

اکبری گفت: در سال حدود هزار و ۲۰۰ عمل جراحی سرطان سینه در کشور انجام می‌شود و ۷۸ درصد بیماران مبتلا به سرطان سینه در کشور بهبود می‌یابند.

وی با بیان اینکه ۳۰ درصد بیماران در مرحله پیشرفته مراجعه می‌کنند، اظهار داشت: متاسفانه ۳۰ درصد بیشتر از دنیا برای بیماران مبتلا به سرطان سینه شیمی درمانی در کشور انجام می‌شود در حالی که شیمی درمانی فقط ۱۱ درصد اثر پذیری دارد.

رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه رادیوتراپی نیز عوارض زیادی برای بیماران دارد، گفت: همه این موارد را به مسئولان وزارت بهداشت اعلام کردم باید چارچوب علمی برای رادیوتراپی انجام دهیم.

اکبری ادامه داد: آموزش عمومی پزشکان مهم است در همین جهت هجدهمین کنگره بین المللی سرطان سینه ۱۹ تا ۲۱ دی ماه برگزار می‌شود.

وی با بیان اینکه ۴۰ درصد جراحی‌های انجام شده در ایران استثناء بوده و قابل ارائه به دنیا است، اظهار داشت: با توجه به اینکه در بخش پژوهش در دنیا مطرح هستیم ولی بودجه کافی در این حوزه تخصیص نمی‌یابد.

این سرطان تصریح کرد: با همکاری سازمان انرژی هسته‌ای مطالعات سلول شناسی را انجام می‌دهیم و اکنون وارد مرحله مطالعات و آزمایش‌های انسانی شده‌ایم.

به گفته اکبری، توانستیم پروتئین مهارکننده سرطان سینه را برای نخستین بار بسازیم و دنیا تایید کرده است و اکنون در درمان این بیماری رو به جلو هستیم.

وی تصریح کرد: اکنون مرحله تحقیقاتی پلاسمای سرد برای درمان سرطان به خصوص سینه در حال انجام است و مرحله انسانی آن از یکسال پیش آغاز شود و بطور کامل حدود پنج سال زمان می‌برد.

به گفته رئیس مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دستگاهی را برای اولین بار برای تشخیص سلول سرطانی را ساختیم و چندین کار تحقیقاتی نیز با دانشگاه تهران با شرکت‌های دانش بنیان نیز در حال انجام است.

وی تاکید کرد: اکنون در حوزه واکسن پیشگیری از سرطان با انستیتو پاستور همکاری داریم و در مرحله مطالعات حیوانی هستیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->