برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! کسب رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق در ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ توسط اداره کل صمت خراسان رضوی ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان فروش ۹ محصول مدیران خودرو به صورت نقد و اقساط (۲ دی ۱۴۰۳) + شرایط مرحله جدید واریز سود سهام عدالت در راه است افزایش قیمت لاستیک منتفی شد
سرخط خبرها

برگزاری حراج حضوری چای دبش در تهران

  • کد خبر: ۲۹۸۰۶۰
  • ۱۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۰
برگزاری حراج حضوری چای دبش در تهران
مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی گفت: حدود ۱۸۰ میلیارد تومان از چای دبش، در حراج حضوری هرمزگان به فروش رسید و ۱۹ آبان ماه ۱۴۰۳، حراج حضوری دیگری در تهران برگزار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ سید عبدالمجید اجتهادی در خصوص آخرین وضعیت حراج چای دبش اظهار کرد: در موضوع چای دبش، حدود ۵ هزار تن چای وجود دارد که قسمتی از آن متروکه و قسمتی دیگر نیز به ظن قاچاق در استان‌های هرمزگان، تهران و البرز توقیف شده و پرونده قضائی آن هم در استان تهران است.

وی افزود: ما بخشی از چای مورد اشاره را در مزایده‌ها و بخشی هم در دو حراج خصوصی به فروش رساندیم. دو حراج حضوری برای چای ترتیب دادیم و اطلاع‌رسانی کامل از سوی ما و مرجع قضائی از سوی سندیکا‌ها و اتحادیه‌ها، برای شرکت‌های تولیدکننده چای و افراد متخصص صورت گرفت و اولین حراج حضوری روز گذشته در شهر بندرعباس استان هرمزگان برگزار شد.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی بیان کرد: حدود ۶ هزار تن از چای مورد نظر معادل ۷۰۰ میلیارد تومان از طریق مزایده به فروش رسیده و روز گذشته حدود ۹۰ کانتینر چای دبش که به ظن قاچاق توقیف شده بود، باقی‌مانده که طبق اعلام سازمان غذا و دارو، یک کانتینر آن غیر قابل مصرف انسانی و مشکوک بود، کنار گذاشته شد، فرآیند انهدام آن پیش خواهد رفت و ۸۹ کانتینر دیگر را در حراج حضوری روز گذشته مطرح کردیم.

اجتهادی ادامه داد: حدود ۵۳ کانتینر از ۸۹ کانتینر باقی‌مانده پیشنهاد داشته که قیمت پایه پیشنهادی برای آن حدود ۵۰ میلیارد تومان بوده است. این میزان با رشد خیلی بالایی، در مجموع ۱۸۰ میلیارد تومان به فروش رسید. روز ۱۹ آبان‌ماه نیز حراج حضوری به همین منظور در اموال تملیکی استان تهران داریم که باقی‌مانده چای هرمزگان، تهران و البرز در آن به فروش می‌رسد.

وی ادامه داد: این حراج به صورت کاملاً تخصصی و زیر نظر دستگاه قضائی برگزار خواهد شد تا پیش از آن خریداران امکان بازدید حضوری در انبار‌ها به ویژه در انبار فرودگاه پیام در استان البرز را داشته باشند و در روز حراج حضوری، خرید خود را انجام دهند. علاوه بر این، محموله ۹۰۰ کانتینری قیر را در پرونده چای دبش داشتیم که آن هم در مزایده سراسری ماه گذشته به فروش رفت.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی عنوان کرد: تعدادی کارخانه، فوم‌های بسته‌بندی و… نیز به عنوان اموال متروکه در اختیار اداره کل اموال تملیکی استان البرز قرار گرفته است و حدود ۹ هزار تن چای متروکه هم در گمرک شهید رجایی استان هرمزگان داریم که پیگیر اخذ مجوز‌های آن هستیم تا آنها را هم عرضه کنیم.

اجتهادی با اشاره به شایعات پیرامون فاسد بودن چای دبش، تصریح کرد: موضوع فساد چای دبش از سوی مقام قضائی در حال پیگیری است و وضعیت نهایی آن با رأی نهایی مشخص خواهد شد، اما آن چیزی که در رابطه با عرضه این چای وجود دارد، بحث سلامت مصرف‌کننده مورد تاکید در قانون مبارزه با قاچاق بوده و این تاکید از سوی دولت، قانون‌گذار، مقام قضائی و دستگاه‌های مجوزدهنده نیز مورد توجه است.

وی با اشاره به قانون مبارزه با قاچاق خاطرنشان کرد: طبق ماده ۵۵ این قانون، فروش کالای قاچاق منوط به رعایت کلیه ضوابط قانونی از جمله ضوابط فنی، ایمنی و بهداشتی است و در صورتی که فروش کالا مطابق ضوابط فوق بلامانع باشد، از طرق قانونی موجود می‌توان اموال را برای فروش عرضه کرد.

مدیرعامل سازمان جمع‌آوری و فروش اموال تملیکی اضافه کرد: ما سخت‌ترین آزمون‌ها را در ارتباط با این محصول انجام دادیم و هم سازمان غذا و دارو و هم سازمان ملی استاندارد فراتر از ضوابط و نمونه‌برداری‌های عادی‌ای که دارند، با تاکید بازپرس پرونده و دولت تاکید شده که سلامت آن محرز باشد؛ لذا کوچک‌ترین ابهام در محموله چای دبش با فرض غیرقابل مصرف بودن، منتج به جداسازی شده است. نمونه‌برداری‌ها حدود سه ماه طول کشید و اعتقاد وافر داریم چای‌های عرضه شده در حراج‌ها و مزایده‌ها، هیچ آلودگی‌ای متصور نیست.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->