پیش بینی قیمت ارز و دلار (دوشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۳) پیش بینی قیمت سکه و طلا (دوشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۳) | بازار داغ طلا پیش‌بینی بورس (دوشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۳) | دورخیز برای مقاومت ۲ میلیون و ۹۰۰ هزار واحد خبر جدید وزیر کار از نحوه تعیین حداقل دستمزد ۱۴۰۴ کارگران (۷ بهمن ۱۴۰۳) آیت‌الله علم‌الهدی: مبارزه با طاغوت، بزرگترین رسالت امام موسی بن جعفر(ع) بود قیمت برنج ایرانی افزایش یافت | سود افزایش قیمت برنج به جیب کشاورزان نمی‌رود خودرو‌های خارجی همچنان در مدار رشد قیمت (۷ بهمن ۱۴۰۳) | تیگو ۷ پرومیوم ۵۰ میلیون تومان گرانتر شد قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۷ بهمن ۱۴۰۳) | ساینا اتوماتیک ۶۲۰ میلیون تومان قیمت خورد چرا قیمت برخی میوه‌ها در سطح شهر پایین‌تر از میادین تره‌بار مشهد است؟ رشد ۴ درصدی تجارت ایران و آلمان در ۱۱ ماهه ۲۰۲۴ | رکوردزنی صادرات ایران به آلمان در ماه نوامبر با ۱۷ درصد افزایش پایان منفی بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۷ بهمن ۱۴۰۳) افزایش حدود ۴۰ هزار تومانی قیمت هر گرم طلا در مشهد (۷ بهمن ۱۴۰۳) سهم عشایر در تولید گوشت قرمز خراسان رضوی ۱۳.۵ درصد است طرح تشدید نظارت بر عرضه کالا‌های اساسی در شهرستان مشهد اجرا می‌شود حراج سکه‌های ضرب سال ۸۶ فردا (۸ بهمن ۱۴۰۳) + جزئیات قرعه‌کشی ایران‌خودرو آغاز شد (۷ بهمن ۱۴۰۳) | نتایج چه‌زمانی اعلام می‌شود؟ دلار ۸۴ هزار تومان را هم رد کرد | طلا ۵.۶ میلیونی شد (۷ بهمن ۱۴۰۳) خبر خوب برای دهک‌های پایین | تسهیلات ویژه مسکن برای دهک‌های پایین درآمدی آمادگی کامل خراسان رضوی برای تأمین گوشت مرغ در ایام ماه رمضان و روز‌های پایانی سال ۱۴۰۳ دلایل کمبود و گرانی سیب‌زمینی تا ۶۰ هزار تومان چه بود؟ (۷ بهمن ۱۴۰۳) افزایش قیمت لبنیات تایید شد (۷ بهمن ۱۴۰۳) کمک ۱۶ میلیارد ریالی مردم خراسان رضوی به کمیته امداد امام خمینی (ره) طی ۹ ماه نخست سال جاری قیمت میوه و صیفی جات در مشهد (۷ بهمن ۱۴۰۳) | گوجه فرنگی کیلویی ۱۷ تا ۶۰ هزار تومان طرح نشان‌دار کردن مالیاتی چه مزایایی دارد؟ دومین عرضه اولیه مشهدی در هفته جاری اعلام شد | چهارشنبه (۱۰ بهمن ۱۴۰۳)، عرضه اولیه «اخشان» عمده معطلی کالا‌ها در گمرک مربوط به تخصیص ارز از بانک مرکزی است فهرست خودرو‌های مجاز وارداتی اعلام شد + جدول
سرخط خبرها

صف متقاضیان مسکن ملی به حدود یک میلیون نفر رسیده است

  • کد خبر: ۲۹۸۳۰۴
  • ۱۴ آبان ۱۴۰۳ - ۱۴:۴۸
صف متقاضیان مسکن ملی به حدود یک میلیون نفر رسیده است
از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا مهرماه ۱۴۰۳، باوجود معرفی حدود ۲ میلیون واحد به بانک‌ها، فقط برای ۹۰۰ هزار واحد در بانک‌ها پرونده تشکیل شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، بر اساس آمار، از ابتدای اجرای طرح نهضت ملی مسکن تا مهرماه امسال، حدود ۱.۹ میلیون واحد مسکن شامل واحد‌های خودمالکی، مسکن روستایی و بافت فرسوده برای پرداخت تسهیلات به بانک‌ها معرفی شده است.

از این تعداد قرارداد حدود ۹۰۰ هزار واحد به مبلغ حدود ۳۳۶ هزار میلیارد تومان از سوی بانک‌ها امضا شده است.

از مبلغ قرارداد‌های امضا شده نیز تا مهرماه حدود ۱۷۵ همت پرداخت شده است. به عبارتی در زمان حاضر حدود یک میلیون متقاضی نهضت ملی مسکن در صف امضای قرارداد و پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌ها و موسسات مالی قرار دارند.

مدیرعامل صندوق ملی مسکن امروز از افزایش جریمه بانک‌های متخلف نهضت ملی مسکن به ۲۰۲ همت خبر داد و خواستار همراهی سازمان برنامه، وزارت نفت و سازمان امور مالیاتی با طرح مذکور شد.

محمدرضا مهدیار اسماعیلی بیان کرد: قانون تمامی بانک‌ها را موظف کرده است تا ۲۰ درصد تسهیلات خود را در حوزه مسکن صرف کنند. میزان تخلف بانک‌ها در سال اول ۶۱ همت، در سال دوم ۹۱ همت بوده و برای سال بعدی نزدیک به ۹۱ همت است که جمع کل را به ۲۰۲ همت (هزار میلیارد تومان) برای سه سال رسانده است و برای جریمه‌های سال اول و دوم برگه تشخیص مالیاتی صادر شده است. منابع حاصل از این موارد باید به صندوق ملی مسکن واریز شود و برای بخش مسکن هزینه شود.

وی تصریح کرد: بخشی از این جریمه ۲۰۲ همتی استنکاف بانک‌ها در سال اول و دوم بخشی محقق شده است و نزدیک به هزار و ۱۰۰ میلیارد تومان بانک کشاورزی وصول شد و بقیه نیز به ترتیب وصول خواهد شد. سایر بانک‌ها نیز تلاش کرده و به بخشی از تعهدات خود عمل کردند.

وی یکی از شروط موفقیت طرح نهضت ملی مسکن را همراهی بانک‌ها عنوان کرد و افزود: مطابق قانون در سال ۱۴۰۰ معادل ۳۶۰ همت، در سال ۱۴۰۱ معادل ۴۵۸ همت، سال ۱۴۰۲ معادل ۶۰۵ همت و سال ۱۴۰۳ معادل ۷۹۷ همت بانک‌ها باید وام مسکن بدهند که سرجمع این عملیات ۲ هزار و ۲۰۰ همت می‌شود که اگر این رقم محقق شود این امکان وجود دارد که ما به تکالیف در زمان مقرر خود عمل کنیم. تاکنون کمتر از یک چهارم عمل شده است.

مدیرعامل صندوق ملی مسکن با بیان این‌که وزارت راه و شهرسازی به تنهایی نمی‌تواند ابرپروژه نهضت ملی مسکن را به سرانجام برساند، گفت: در این کار باید بانک‌ها همراهی داشته باشند، منابع نفتی مصوب به آن تخصیص یابد و منابع تملک دارایی سرمایه که در بودجه است باید تخصیص یابد.

مهدیار اسماعیلی تاکید کرد: اگر می‌خواهیم نهضت ملی مسکن متوقف نشود باید آنچه را که سهم بانک است، آنچه که سهم نفت است و آنچه که سهم آورده مردم و آنچه سهم سازمان برنامه و بودجه است همگی محقق شود. نمی‌شود تمام توقعات اجرا نهضت ملی مسکن را به تنهایی از وزارت راه و شهرسازی داشت بلکه باید بانک‌ها، سازمان برنامه و بودجه، وزارت نفت و سازمان امور مالیاتی در کنار وزارت راه و شهرسازی به تعهدات خود برای طرح نهضت ملی مسکن عمل کنند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->