خاویر باردم: شریک جرم اسرائیل در نسل‌کشی نباشید انتشار فراخوان جشنواره «سینما حقیقت» مروری بر سریال‌های دردست‌ساخت تلویزیون انتشار نخستین رمان «وودی آلن» سایه‌های سکوت و تاریکی | گزارشی از اجرای نمایش «خودها» در سالن بهار مشهد فیلم‌های جشنواره فجر که در صف اکران مانده‌اند ارسال پرونده تتلو به اجرای احکام دادسرا به منظور اجرای حکم، صحت ندارد رقابت «تنبیه» در ۲ جشنواره معتبر جهانی خوانندگی «عمو پورنگ» با زبان هندی + ویدئو «تا ابد، ایران»، ویژه‌برنامه‌ای برای شهدای فرهنگ، هنر و رسانه در دفاع دوازده‌روزه آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۸ تیر ۱۴۰۴) کتاب «۵۳ قصه سه سوته» منتشر شد ستیز انسان با هوا‌های نفسانی | درباره اجرای نمایش «ذهن سوخته» در پردیس تئاتر مستقل مشهد مروری بر تازه‌های نشر در آخرین روز‌های تیر ۱۴۰۴ | برگی تازه از زندگی امام موسی صدر فراخوان جشنواره «۲۵» منتشر شد تجلیل از گلی ترقی در هفتمین دوره جایزه ادبی «ارغوان» بازگشت نیوشا ضیغمی به سینما با فیلم «شب سرد» کوین اسپیسی با سریال «خانه پوشالی» روی آنتن + زمان پخش
سرخط خبرها

جایزه ادبی گنکور به «کمال داوود» نویسنده فرانسوی ـ الجزایری رسید

  • کد خبر: ۲۹۸۴۸۸
  • ۱۵ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۱
جایزه ادبی گنکور به «کمال داوود» نویسنده فرانسوی ـ الجزایری رسید
کمال داود، نویسنده فرانسوی ـ الجزایری برنده جایزه گنکور ۲۰۲۴، مهم‌ترین جایزه ادبی فرانسه شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روز گذشته (دوشنبه، ۴ نوامبر) جایزه گنکور به عنوان مهم‌ترین جایزه ادبی فرانسه به کمال داوود، رمان‌نویس الجزایری-فرانسوی برای رمان «دهه سیاه» منتشر شده توسط انتشارات گالیمار رسید و از سوی دیگر گائل فایه هم برای دومین رمان خود به نام «جاکاراندا» برنده جایزه ادبی رنودو شد.

بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳، عنوان برنده جایزه گنکور در طول سالی که این جایزه را دریافت کرد، به طور متوسط ​​۵۷۷ هزار نسخه در فرانسه فروخته است و از ۱۰ عنوان پرفروش گنکور در ۱۵ سال گذشته، مجموعا ۵.۷ میلیون نسخه کتاب فروخته شده است. به عنوان مثال، در سال ۲۰۲۳، کتاب «مراقبت او باش» اثر ژان باپتیست آندره، با فروش بیش از ۳۲۷ هزار نسخه پرفروش‌ترین کتاب سال فرانسه نام گرفت.

کتاب «شاهین ماهو» نوشته ژان کریر برنده جایزه گنکور در سال ۱۹۷۲، پس از کسب این جایزه ادبی تقریبا دو میلیون نسخه فروخت و ثروت فزاینده‌ای را نصیبت نویسنده و ناشرش کرد. در سال ۱۹۸۴ هم کتاب «عاشق» نوشته مارگریت دوراس بیش از ۱.۶ میلیون نسخه فروخت. در سال ۲۰۲۰، نیز رمان «ناهنجاری» نوشته هروه لو تلیه به رکورد فروش بیش از یک میلیون نسخه رسید. البته در این میان موارد استثنا هم وجود داشته و مجموعه کلمات قصار نوشته پاسکال کوینیار با عنوان «سایه‌های روینگ» برنده جایزه گنکور در سال ۲۰۰۲، شاهد فروش تنها ۱۰۰ هزار نسخه بود.

همچنین طبق این گزارش منتشر شده از سوی موسسه آلمانی تحقیقات بازار «Gfk»، فروش اثر برنده جایزه ادبی رنودو بین سال‌های ۲۰۱۹ تا ۲۰۲۳ به طور متوسط ​​۲۱۱ هزار نسخه بوده است. کتاب برنده جایزه ادبی فمینا نیز بیش از ۱۵۷ هزار نسخه و کتاب برنده جایزه مدیسی هم حداقل ۳۷ هزار نسخه فروخته است.

نویسنده بر اساس قراردادی که با ناشر خود امضا کرده است، بین ۸ تا ۱۲ درصد از قیمت هر کتاب فروخته شده را دریافت می‌کند. گاهی اوقات، زمانی که نویسنده جوایز متعددی دریافت می‌کند این سهم می‌تواند بیشتر شود. به عنوان مثال، کتاب «ببر غمگین» اثر نیگه سینو، برنده جایزه فمینا در سال ۲۰۲۳، شش جایزه دیگر کسب کرد و فروش این رمان تراژیک را اکنون به بیش از ۲۷۸ هزار نسخه رسیده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->