زلزله افغانستان و پاکستان را لرزاند (۲۹ مهر ۱۴۰۴) جزئیات قتل مرد ۶۰ ساله در محمودآباد «پول بده پزشک شو»؛ نسخه خطرناک دولت و مجلس برای سلامت مردم پلنگ جوان در صالح‌آباد بر اثر حمله سگ‌های گله تلف شد عامل ابتلا به کبد چرب با افزایش سن کشف شد هم‌افزایی مسئولان خراسان رضوی برای زندگی بهتر | تدوین ۷سند راهبردی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برخورد تنگ‌نظرانه با مشاغل سخت و زیان‌آور | درخواست‌های بازنشستگی و حذف عناوین شغلی مشکلاتی برای برخی بیمه‌شدگان ایجاد کرده است استرس چطور سیستم ایمنی را از کار می‌اندازد؟ دیپلماسی منطقه‌ای باید مشکلات و موانع پیش‌ روی گردشگری در مشهد را برطرف کند پوکی استخوان بیماری خاموشی که بی‌صدا استخوان‌ها را می‌شکند وزیر آموزش و پرورش خبر داد: احداث ۳۲ مدرسه با مشارکت اولیا در راستای ارتقای کیفیت آموزش ۱۱۸ زلزله در کشور طی هفته گذشته ثبت شد | خراسان رضوی در صدر لرزه‌خیزترین استان‌ها حق اولاد بازماندگان تأمین اجتماعی هنوز واریز نشده است (۲۹ مهرماه ۱۴۰۴) حل پرونده سرقت با کمک بساط یک دست فروش | پتوی پلنگی، «مارشال» و شرکایش را لو داد توضیحات پلیس درباره بازداشت یک بازیگر به اتهام تجاوز زلزله نسبتا شدید در سپیدان فارس در حوالی شیراز (۲۹ مهر ۱۴۰۴) سد فریمان خراسان رضوی در خطر حیاتی ناشی از خشکسالی افزایش ۲۰ درصدی صادرات کالا به کشور‌های آسیایی از مرز سرخس، طی نیمه نخست ۱۴۰۴ مشمولان غیرغایب پذیرفته‌شده در کنکور‌های ۱۴۰۴، تا پایان مهرماه فرصت دارند خود را معرفی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۹ مهر ۱۴۰۴) | بارش پراکنده باران، شاید در ارتفاعات شمالی استان  تدوین دستورالعمل جلوگیری از خشونت علیه زنان تا پایان پاییز ۱۴۰۴ مراقبت از کودکان در برابر حوادث سوختگی در فصل پاییز ضروری است زنگ خطر کاهش ید در سبد مصرف ایرانیان کولیوند مجدداً رئیس جمعیت هلال‌احمر شد معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی: هدف اصلی از اصلاح معابر شهری، ارتقای کیفیت زندگی شهروندان است آیا خام‌گیاه‌خواری جایگزین درمان دارویی دیابت است؟ ادعای سکته مغزی تتلو تکذیب شد + جزئیات بازداشت یک بازیگر مشهور سینما به اتهام تجاوز به عنف بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: پول بیمه تکمیلی بازنشستگان را چه‌زمانی تسویه می‌کنید؟
سرخط خبرها

فوت ۴ کارگر ساختمانی مشهد طی ۲ حادثه

  • کد خبر: ۲۹۸۵۷
  • ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۷
فوت ۴ کارگر ساختمانی مشهد طی ۲ حادثه
طی ۲ روز گذشته ۲ حادثه در مشهد رخ داد که متأسفانه منجر به فوت ۴ کارگر شد.
محمد جواد ابوعطا/شهرآرانیوز - طی ۲ روز گذشته ۲ حادثه در مشهد رخ داد که متأسفانه منجر به فوت ۴ کارگر شد. حادثه روز دوشنبه در جاده سیمان، جان یک پدر و پسر افغانستانی مقنی را حین حفر چاه گرفت و آتش‌نشانان پیکر این افراد را از ته چاه بیرون کشیدند.

دیروز نیز حادثه مشابهی کیلومتر‌ها دورتر از جاده سیمان در بولوار قاضی طباطبایی مشهد، رخ داد، جایی که کارگران ساختمانی به منظور ساخت یک ساختمان جدید، مأمور شده بودند تا سازه قدیمی این بنا را تخریب کنند.

عملیات از صبح زود شروع شد و کارگران کلنگ به دست، با ضربات پی‌در‌پی به قصد تخریب ساختمان قدیمی کارشان را آغاز کردند. وجود یک دیواره سنگین بتنی پیش روی کارگران، کار را به کندی پیش می‌برد. آن‌ها برای از پیش رو برداشتن این دیو سیمانی دست به ابزار تخریب شدند، غافل از اینکه استفاده از این وسایل پیشرفته نیاز به آموزش دارد.

خورشید هر چه در آسمان بالاتر می‌رفت، حجم تخریب نیز بیشتر می‌شد تا جایی که نزدیکی‌های ظهر آنچه نباید می‌شد، اتفاق افتاد و همان دیواره بتنی که احتمالا پایه آن از پایین شل شده بود، ناگهان روی سر چند کارگر فرو ریخت.

گرد و خاک ناشی از این تخریب ناگهانی که فرونشست، سایر افراد حاضر در کارگاه ساختمانی متوجه غیبت چند نفر از کارگران شدند، کارگرانی که زیر آوار این دیوار گرفتار شده بودند.
کمک‌خواهی سایر کارگران و مدیران پروژه از آتش‌نشانی مشهد، عوامل امداد و نجات ۳ ایستگاه آتش‌نشانی مشهد را به عمق چند متری این کارگاه ساختمانی کشاند.

با حضور آتش‌نشانان و نجاتگران در محل حادثه مشخص شد، دیواره بتنی در این پروژه به دلیل بی‌احتیاطی کارگران به یک‌باره بر روی آنان ریزش کرده است. در پی آن یک کارگر پنجاه ساله در دم فوت کرد و یک کارگر سی ساله از ناحیه پا مجروح و زیر آوار گرفتار شد.

آتش‌نشانان با استفاده از تجهیزات ویژه اقدام به بیرون کشیدن کارگر مصدوم وآوار برداری کردند که جسد کارگر دیگر نیز کشف شد. کارگر مصدوم پس از انتقال به سطح خیابان برای مداوا تحویل تکنسین‌های اورژانس شد.

علت دقیق این حادثه از سوی کارشناسان در دست بررسی است. جسد دو کارگر نیز تحویل عوامل انتظامی حاضر در صحنه شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->