درآمد یک میلیارد دلاری کشور از طریق صنعت گردشگری سلامت اضافه کار پرستاران ۸۵ هزار تومان تعیین شد + فیلم آیا انجماد دوباره گوشت، تأثیری بر کیفیت گوشت دارد؟ ایران در حوزه پیشرفت تجهیزات رادیولوژی، همگام با سایر کشور‌های دنیا پیش می‌رود بازنشستگان تأمین اجتماعی در انتظار احکام جدید متناسب‌سازی حقوق (۱۶ آبان ۱۴۰۳) ۱۰ همت به داروخانه‌ها پرداخت شد (۱۶ آبان ۱۴۰۳) استاندار خراسان رضوی: کاهش مشکلات مردم، راهکار کاهش پرونده‌های قضایی است زنان یائسه بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند نجات ۲۰ نفر درپی حادثه آتش‌سوزی یک فرش‌فروشی در طبقه همکف هتل‌آپارتمانی در مشهد رسوب ۱۵ هزار موتور و ۲۹۰ خودروی توقیفی در پارکینگ‌های مشهد معلمان دو هفته برای بارگذاری مدارک رتبه‌بندی خود فرصت دارند (۱۶ آبان ۱۴۰۳) دادگاه صلح در مشهد راه‌اندازی شد (۱۶ آبان ۱۴۰۳) | حکم دادگاه صلح قطعی است آیا حقوق آبان‌ماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی با معوقات متناسب‌سازی واریز می‌شود؟ «مکسا»، مؤسسه خیریه‌ای که سرطان ایرانیان را کنترل می‌کند | حمایت از ۳ هزار بیمار در مشهد چگونه در هوای سرد مراقب کودکانمان باشیم؟ ورود دولت به مشکلات اضطراری پرستاران لیست مراکز درمانی و بیمارستان‌های طرف قرارداد صندوق بازنشستگان فولاد + لینک اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درباره بارگذاری مدارک معلمان فاقد رتبه + جزئیات و مدت زمان تعیین شده مشکلات پرستاران همچنان پابرجاست داروخانه‌ها، تنها مکان مطمئن تهیه دارو پاسخ داروسازی ثامن به ماجرای سرم‌های آلوده دیالیزی در مشهد شرح جزئیات چند پرونده توسط جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی | پایان سیاه بازی قاچاقچیان و سارقان کمبود حداقل ۱۴۰ هزار پرستار در کشور| تعرفه پرستاری باعث تبعیض شد تصادف دلخراش جاده زابل با ۱۳ کشته و مصدوم| سه کودک بین جان باختگان نجات ۷ شهروند از حادثه آتش سوزی در صادقیه مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳) چاقوکشی مرگبار همسایه‌ها در تهران و دستگیری متهمان فراری بکارگیری غیرپرستاران در بیمارستان‌های خصوصی به علت کمبود پرستار تصادف شدید ۲ دستگاه تریلی کشنده با خودرو ام وی ام در بزرگراه کلانتری مشهد (سه شنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۳) کشف ۱۳۶ کیلوگرم تریاک در مشهد (۱۵ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

داروخانه‌ها، تنها مکان مطمئن تهیه دارو

  • کد خبر: ۲۹۸۵۸۰
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۰۷
داروخانه‌ها، تنها مکان مطمئن تهیه دارو
اطلاعات بیمار گنجینه بزرگی است. اسرار شخصی یک بیمار نباید در فضای مجازی در دست پلتفرم‌ها باشد. اطلاعات و دیتا‌ها امروز بزرگ‌ترین سرمایه است.

اطلاعات بیمار گنجینه بزرگی است. اسرار شخصی یک بیمار نباید در فضای مجازی در دست پلتفرم‌ها باشد. اطلاعات و دیتا‌ها امروز بزرگ‌ترین سرمایه است و به‌هیچ‌عنوان بنا بر سوگندی که یاد کردیم و بنا به وظیفه‌ای که داریم و هم اینکه پدافند غیر‌عامل تأکید دارد که نباید اطلاعات بیمار حتی بیماری یک شخص در اختیار پلتفرم‌ها و سایت‌های اینترنتی قرار گیرد، چون امکان هک این سایت‌ها وجود دارد، وقتی هم هک شوند این اطلاعات در اختیار عموم قرار می‌گیرد و می‌توانند استفاده‌های غیر‌حرفه‌ای از این اطلاعات بکنند.

به‌عنوان عضو انجمن داروسازان ایران توصیه می‌کنیم بهترین راه دسترسی به دارو، داروخانه است. تاکنون هیچ مجوزی برای هیچ سایتی جهت فروش اینترنتی دارو صادر نشده است و همه سایت‌هایی که در‌حال‌حاضر دارو می‌فروشند، برخلاف قانون است و به‌هیچ‌عنوان مورد‌تأیید سازمان غذا و دارو و انجمن داروسازان ایران نیست. وقتی تاکنون هیچ مجوزی صادر نشده است، یعنی اینکه فروش دارو در بستر اینترنت ممنوع است و توصیه می‌کنیم هیچ دارویی را مردم از فضای مجازی خرید نکنند.

هم‌اکنون ۱۷ هزار داروخانه در سراسر کشور داریم. امروزه سر هر کوچه‌ای داروخانه است و سالم‌ترین و در‌دسترس‌ترین راه تهیه دارو، داروخانه است و در هر داروخانه یک داروساز مستقر است که مردم می‌توانند مشاوره‌های دارویی بگیرند؛ بنابراین توصیه می‌کنیم از فضای مجازی دارو خریداری نکنند، چون هنوز مجوزی صادر نشده است. سازمان غذا و دارو و پلیس فتا مدام این فضا را رصد می‌کنند. ما هم در انجمن داروسازان و سازمان نظام‌پزشکی کمیته‌ای داریم که در‌این‌زمینه کار می‌کنند و مرتب این سایت‌ها رصد می‌شوند و گزارش داده می‌شود.

تا‌به‌حال چندین پرونده برای سایت‌های متخلف در محاکم قضایی تشکیل شده و در دست بررسی است و تا‌جایی‌که امکانات به ما اجازه بدهد، سعی می‌کنیم با اینها برخورد قضایی داشته باشیم؛ چرا‌که مجوز ندارند و طبق قانون۱۳۳۴ مواد دارویی و آشامیدنی، هر مؤسسه و شخصی درزمینه فعالیت‌های پزشکی و دارویی کار کند، باید از وزارت بهداشت مجوز داشته باشد؛ ولی تاکنون مجوزی در‌خصوص فروش اینترنتی دارو صادر نشده است. بنابراین، پلیس فتا با همکاری سازمان غذا و دارو و نظام پزشکی در حال رصد سایت‌ها هستند و تاکنون چندین پرونده بسیار بزرگ تشکیل و به مراکز قضایی معرفی شده است. 

مردم می‌توانند تخلفات فروش اینترنتی را به سامانه۱۹۰ ارسال کنند، پلیس فتا هم در‌دسترس است و توصیه کلی ما این است که مردم خرید دارو از سایت‌ها را متوقف کنند؛ چرا‌که جایگاه امنی برای خرید دارو نیست. داروخانه تنهامرکزی است که به‌شدت تحت‌نظارت دست‌کم ۱۰ ارگان مختلف است. معاونت‌های غذا‌و‌دارو و سازمان‌های مرتبط، داروخانه‌ها را رصد می‌کنند. الان بسیاری از دارو‌ها از طریق «تی‌تک» قابل‌فروش است؛ از منبعی که دارو تولید، توزیع و توسط داروخانه عرضه می‌شود، همه در سایت دیده می‌شود. 

در سایت مشخص است یک ویال دارو از کدام کارخانه آمده، کدام شرکت به کدام داروخانه داده است و حتی به کدام مصرف‌کننده داده می‌شود؛ بنابراین خرید از داروخانه به‌شدت ایمن و سالم و تحت نظارت است و هم نظارت سیستمی و هم حضوری وجود دارد. نظارت بر داروخانه‌ها به‌قدری جدی است که جای هیچ نگرانی برای مردم وجود ندارد و به‌طور‌مرتب هم از طرف انجمن داروسازان و هم سازمان غذا‌و‌دارو و معاونت‌های غذا و دارو در دانشگاه‌های علوم‌پزشکی سراسر کشور و ارگان‌های مرتبط در حال رصد هستند. سایت‌های مرتبط با فروش دارو ایمن نیستند و خرید دارو از آنها عمل غیرحرفه‌ای است و به سلامت مردم آسیب می‌زند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->