ویدئو| اظهارات ظریف درباره موضوع حجاب و حقوق بشر در گفت‌وگو با سی.ان.ان انتصاب مدیرکل روابط عمومی و امور بین‌الملل‌رسانه شهرداری و مدیر منطقه سه شهرداری مشهدمقدس برگزاری نشست هم‌اندیشی بین دستگاه‌های اجرایی خراسان رضوی در خصوص برنامه‌ریزی‌های لازم برای ایام چراغ برات جانمایی و نصب ۳۳ نمایشگر شهری در مشهد پویش شمس، آموزش نکات بهداشتی و سلامتی زنان و کودکان به بانوان محلات حاشیه شهر مشهد + ویدئو هوای ۹ منطقه کلانشهر مشهد امروز در شرایط پاک قرار دارد (۳ بهمن ۱۴۰۳) بازدید استاندار خراسان رضوی از سد شوریجه و تصفیه‌خانه‌های شماره ۷ و التیمور مشهد (۲ بهمن ۱۴۰۳) مهم‌ترین پروژه ایمن‌سازی رانندگی در بولوار وکیل‌آباد مشهد در حال اتمام است مدیر اجرایی مراکز معاینه فنی خودرو مشهد: ۲۰ درصد خودرو‌های زیر چهار سال در مرحله نخست معاینه فنی رد شدند آغاز رنگ‌آمیزی جداول طرح استقبال از بهار ۱۴۰۴ از ۴ بهمن‌ماه در مشهد افزایش ۲ برابری توفقگاه‌های ناوگان باری سنگین در ششمین دوره مدیریت شهری مشهد عضو هیئت‌علمی دانشگاه فردوسی مشهد: ۶۰ درصد پروژه سیاهه انتشار آلاینده‌های هوای شهر مشهد، تا پایان ۱۴۰۳ تکمیل می‌شود ارجاع ۷۹۱ مورد کشتار غیربهداشتی به مراجع قضایی در خراسان رضوی طی ۹ماهه ابتدایی ۱۴۰۳ سامان‌دهی کرانه کشف‌رود مشهد با احداث بوم‌پارک مسئول مرکز پالایش آلاینده‌های زیست‌محیطی شهر مشهد: سالانه ۲۵۰ هزار تن انواع آلاینده هوا در شهر مشهد منتشر می‌شود سهم ۶۴ درصدی منابع متحرک از آلاینده‌های محیط زیست مشهد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد مطرح کرد: توجه ویژه به هوشمندسازی و تحقق شهر هوشمند در مشهد هوای کلانشهر مشهد امروز در شرایط سالم قرار دارد (۲ بهمن ۱۴۰۳) برگزاری سومین دوره مسابقات نوجوانان مشهدی با محوریت انقلاب اسلامی
سرخط خبرها

تاکید استاندار خراسان رضوی بر تشکیل اتاق فکر برای حل مشکلات محیط زیستی استان

  • کد خبر: ۲۹۸۷۴۸
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۵
تاکید استاندار خراسان رضوی بر تشکیل اتاق فکر برای حل مشکلات محیط زیستی استان
استاندار خراسان رضوی گفت: تشکیل اتاق فکر با حضور کارشناسان اداره حفاظت محیط زیست و سازمان‌های مردم نهاد و دانشگاه‌ها و نخبگان برای حل مشکلات محیط زیست استان و تعامل قوی‌تر با سازمان‌های مردم نهاد این حوزه راهگشا خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، غلامحسین مظفری روز چهارشنبه در نشستی با اعضای سازمان‌های مردم نهاد محیط زیستی خراسان رضوی و فعالان این حوزه در کشور افزود: خراسان رضوی، دارای تنوع زیستی و ظرفیت‌های طبیعی و اکولوژیکی گوناگون و بی نظیری در کشور است و اقدامات بسیار خوب و شاخصی هم در استان در حوزه حفاظت محیط زیست انجام شده است.

وی رمز موفقیت در حفظ محیط زیست را جا انداختن فرهنگ محیط زیستی بین مردم دانست و اضافه کرد: در این راستا سازمان‌های مردم نهاد باید وارد عمل شوند و از تمامی ظرفیت خود در راستای آموزش و مشارکت مردم در حفظ محیط زیست استفاده کنند.

استاندار خراسان رضوی گفت: برای زیست مناسب، هم باید به مسایل محیط زیستی استان توجه ویژه داشت و هم در استان‌ها و کشور‌های همسایه نیز اقداماتی را انجام داد.

معاون اقتصادی استاندار خراسان رضوی نیز در این نشست با بیان اقدامات محیط زیستی خود در زمان تصدی فرمانداری شهرستان سرخس گفت: هر کجا که از ظرفیت تشکل‌های مردم نهاد استفاده کردیم، موفق شدیم و با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردم توانستیم چهار هزار هکتار از اراضی شهرستان سرخس را زیر کشت گیاهان کم آب بر و خود رو ببریم.

حسن نوری زاده تاکید کرد: این اقدام در حوزه کنترل ریزگرد‌ها در شهرستان سرخس بسیار اثر گذار و مهم بود.

مشارکت مردم در حفاظت محیط زیست ضروری است

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی نیز در این نشست گفت: پیرو تاکید و دستور معاون رییس جمهور و رییس سازمان حفاظت محیط زیست کشور در خصوص مشارکت فعالان و تشکل‌های محیط زیستی و سایر دغدغه‌مندان این حوزه برای حل مسایل و مشکلات حوزه محیط زیست، نخستین دیدار با استاندار خراسان رضوی انجام شد.

سعید محمودی افزود: با توجه به اهمیت مشارکت مردم در حوزه محیط زیست، در گام نخست برای تشکیل اتاق فکر با حضور نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد و با محوریت جامعه دانشگاهی و نخبگانی، اقدام خواهد شد تا تصمیماتی کارگشا و مثبت برای حفظ محیط زیست استان اتخاذ شود.

وی مناطق حفاظت شده و تنها پارک ملی موجود در استان یعنی پارک ملی تندوره را بی نظیر و شاخص و جزو ذخیره گاه‌های مهم زیستی کشور خواند و ادامه داد: باید گونه‌ها و زیستگاه‌های ارزشمند استان را با کمک مردم و با تمام توان حفظ و حراست کنیم.

سرپرست اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی گفت: حفاظت از محیط زیست در دنیا بدون مشارکت مردم هیچ گاه موفق نخواهد بود و یکی از راه‌های حفاظت از اکو سیستم ها، توسعه اکوتوریسم است و خود مردم با نگاه مسوولانه از این داده‌های ارزشمند الهی حفاظت خواهند کرد.

محمودی افزود: در خراسان رضوی مشکل کمبود آب داریم ضمن این که شرایط محیط زیست نیز تابع مسائل آب است و متاسفانه هر چه آب کمتر باشد چالش‌های ما بیشتر است.

وی اقدامات صورت گرفته را در حوزه کشف رود، توسط تمامی دستگاه‌های اجرایی با مدیریت استانداری خراسان رضوی مثبت و قوی دانست و اظهار کرد: برای حل تمام مشکلات محیط زیستی علاوه بر مشارکت مردم، به دیپلماسی فعال برون مرزی نیز نیاز است.

محمد درویش یکی از فعالان حوزه محیط زیست کشور نیز ضمن گلایه از شهرداری مشهد در خصوص عدم تکمیل پروژه تصفیه خانه سپتاژ و جمع آوری فاضلاب‌های تانکری در کشف رود، این پروژه را در رفع مشکلات محیط زیستی شهر مشهد بسیار حیاتی دانست.

وی اظهار کرد: تولید فاضلاب با ظرفیت تصفیه خانه‌های شهر مشهد همخوانی ندارد و دستگاه‌های متولی از جمله آب و فاضلاب باید برای ایجاد تصفیه خانه‌های مدرن مطابق ظرفیت تولید شده فاضلاب در شهر مشهد اقدام کنند تا دیگر فاضلابی در کشف رود تخلیه نشود.

درویش گفت: اگر حتی ۱۰ درصد از مصرف آب را بتوانیم صرفه جویی کنیم اتفاق خوبی در مشهد رخ خواهد داد، چرا که مشهد شهری کم آب و خشک است و میزان نشست زمین در استان خراسان رضوی بسیار نگران کننده است.

وی ادامه داد: اگر در خراسان رضوی به سمت تولید و استفاده از انرژی‌های پاک و خورشیدی حرکت کنیم بسیاری از مشکلات برق استان برای تامین برق حل خواهد شد.

این فعال محیط زیست گفت: اگر بتوانیم از هشت میلیون سفر درون شهری، حتی یک میلیون آن را از طریق استفاده از دوچرخه، اسکوتر، مترو و خودرو‌های برقی کم کنیم، می‌توانیم شهری پاک حتی بدون آلودگی صوتی در مشهد داشته باشیم.

وی اتفاقاتی را که در سیل امسال برای مردم شهر مشهد افتاد و منجر به کشته شدن برخی شهروندان شد را ناشی از مسدود سازی آبراهه‌ها و دست درازی به ارتفاعات جنوب این شهر خواند و این سیل را سیلی دست ساز و انسان ساز معرفی کرد.

در این نشست ۲۰ نفر از نمایندگان سازمان‌های مردم نهاد محیط زیستی، دغدغه‌های زیست محیطی و منابع طبیعی استان خراسان رضوی را مطرح کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->