سری گلکسی S25 سامسونگ رونمایی شد| اعلام قیمت و تاریخ عرضه پرچم‌دار جدید رقابت انسان‌ها و ربات‌ها در نیمه‌ماراتن چین نسخه تکامل‌یافته ماهواره کوثر سال آینده به فضا پرتاب می‌شود گروه «تپسل» اپلیکیشن «کافه بازار» را خرید تجار بالاخره می‌توانند آیفون‌هایی را که شناسه‌شان باز شده، ثبت سفارش کنند توکن PX «نات پیکسل» لیست شد + قیمت اولیه راس اولبریکت کیست؟ | خالق موفق‌ترین دارک‌وب خریدوفروش مواد مخدر ترامپ برای راس اولبریکت، خالق وب‌سایت «جاده‌ی ابریشم»، فرمان عفو صادر کرد استعفای رئیس ناسا آمریکا همزمان با آغاز دولت دوم ترامپ فرهنگستان جایگزین «فوروارد» را معرفی کرد ترامپ دستور بایدن برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی را لغو کرد آیا رمزارزها در نوسان‌ نرخ ارز اثرگذار هستند؟ بیش از ۵۷ هزار حمله سایبری در پاییز ۱۴۰۳ علیه ایران اتفاق افتاد+جزئیات با حمایت ترامپ، ممنوعیت تیک تاک در آمریکا برداشته شد پیام هکرها برای کسب‌وکارهای رژیم صهیونیستی: «غزه پیروز است!» مدت ریلزهای اینستاگرام به ۳ دقیقه‌ افزایش یافت پشتیبانی از فناوری صوتی Eclipsa به گوگل کروم و اندروید می‌آید آمریکایی‌ها بعد از ممنوعیت تیک تاک در کشورشان، از چه سرویسی استفاده می‌کنند؟ امکان رجیستری آیفون‌های فعال قبل از مصوبه دولت فراهم شد (۳۰ دی ۱۴۰۳) چرا فعالیت تیک تاک در آمریکا متوقف شد؟ + حواشی و واکنش‌ها جزئیاتی تازه از پرونده پاول دورف، مدیرعامل تلگرام، در فرانسه (۲۹ دی ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

معرفی فناوری‌ای که از بدن انسان برای تأمین انرژی گجت‌های پوشیدنی استفاده می‌کند

  • کد خبر: ۲۹۸۷۵۰
  • ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۰
معرفی فناوری‌ای که از بدن انسان برای تأمین انرژی گجت‌های پوشیدنی استفاده می‌کند
پژوهشگران روش جدیدی به نام Power-over-Skin ابداع کرده‌اند که می‌تواند با استفاده از انرژی رادیویی بدن انسان، انرژی موردنیاز دستگاه‌های پوشیدنی را تأمین کند و درنتیجه، نیاز به باتری را بین ببرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ فناوری جالبی به نام Power-over-Skin با استفاده از انرژی بدن، نیاز به باتری را برای دستگاه‌های پوشیدنی الکترونیکی حذف می‌کند.

پیشرفت‌های فناوری امکان ساخت دستگاه‌های پوشیدنی الکترونیک کوچک‌تر با ویژگی‌های بیشتر را امکان‌پذیر کرده؛ اما همچنان مشکل تأمین انرژی این محصولات همچنان باقی است. پژوهشگران Future Interfaces روش جدیدی به نام Power-over-Skin ابداع کرده‌اند که می‌تواند با استفاده از انرژی رادیویی بدن انسان، انرژی موردنیاز دستگاه‌های پوشیدنی را تأمین کند و درنتیجه، نیاز به باتری را بین ببرد.

براساس مطالعات پژوهشگران دانشگاه کارنگی ملون، بدن انسان در تولید انرژی رادیویی ۴۰ مگاهرتز کارآمد است. آنها با استفاده از سیستم دریافت‌کننده‌ی پوشیدنی، انرژی تولیدی بدن را استخراج می‌کنند. این دریافت‌کننده‌ها به‌گونه‌ای بهینه شده‌اند تا سبک و کوچک باشند و با روش خازنی عمل می‌کنند؛ بنابراین، امکان استفاده از آنها حتی از روی لباس هم وجود دارد.

پژوهشگران فناوری استفاده از انرژی تولیدی بدن انسان را با دستگاه‌های متنوعی ازجمله حلقه‌های هوشمند بلوتوث و دستگاه‌های نظارت بر سلامت آزمایش کردند. روش مذکور به کاربران اجازه می‌دهد تا هم‌زمان و بدون نیاز به شارژ مکرر از چندین دستگاه استفاده کنند و شرکت‌ها نیز می‌توانند با بهره‌گرفتن از آن نسل جدیدی از دستگاه‌های پوشیدنی سبک‌تر و بدون باتری را بسازند.

فناوری Power-over-Skin علاوه‌بر کاهش نیاز به باتری و کاهش وزن دستگاه‌های پوشیدنی، می‌تواند وابستگی این محصولات به مواد معدنی کمیاب را کاهش دهد. با فرض اینکه روش مذکور اثر‌های جانبی خاصی نداشته باشد، امکان دارد در آینده به‌عنوان منبع تأمین انرژی دستگاه‌هایی مثل دستبند‌های سلامتی و دستگاه‌های پزشکی استفاده شود.

معرفی فناوری‌ای که از بدن انسان برای تأمین انرژی گجت‌های پوشیدنی استفاده می‌کند

پژوهشگران Future Interfaces ایده‌ی خود را با ساعت‌های مکانیکی مقایسه کرده‌اند که با نبض بدن شارژ می‌شدند. در فناوری جدید، انرژی بدن انسان جایگزین باتری‌های معمولی می‌شود و می‌تواند به‌عنوان روشی پیشرفته‌تر برای تأمین انرژی دستگاه‌های پوشیدنی استفاده شود.

در آزمایش‌های فناوری Power-over-Skin، مکان و فاصله‌ی بین فرستنده و گیرنده‌ی اهمیت داشت. محققان در آزمایش‌های خود برخی نقاط بدن ازجمله مچ پا، گردن، بازو‌ها و انگشت را بررسی کردند. اگرچه انتقال انرژی با روش Power-over-Skin ازطریق لباس امکان‌پذیر است، در این سناریو کارایی کمتری دارد. فناوری مذکور مرحله‌ی اثبات مفهوم را با موفقیت گذارنده و ظرفیت‌های خود را نشان داده است و می‌تواند به توسعه‌ی محصولات پوشیدنی پیشرفته‌تر و بدون باتری کمک کند.

منبع: زومیت

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->