حقوق حداقل بگیران تأمین‌اجتماعی باید بالای ۳۰ میلیون تومان باشد علت افزایش قیمت واکسن انفلوآنزا | احتمال تغییر قیمت با محموله‌های جدید یک فعال حقوق حیوانات: ادارات کل دامپزشکی، مسئول بسیاری از اتفاقات تلخ باغ وحش‌ها هستند | باغ وحش‌ها انگیزه‌ای برای درمان حیوانات پا به سن گذاشته ندارند آمادگی مدارس مشهد و استان برای ورود کلاس اولی‌ها | خانواده، حلقه مفقوده میان معلم و دانش‌آموز است نرخ احیای قلبی ۷۰ درصد در اورژانس حرم مطهر رضوی، رکوردی جهانی در دارالشفاء امام مهربانی‌ها مراسم استقبال از مدال‌آوران مشهدی مسابقات جهانی دانش‌آموزی زیست‌شناسی و هوش مصنوعی برگزار شد + ویدئو محل برگزاری فشن‌شوی قانون‌شکن پلمب شد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی برای ۵ استان در پی پیش‌بینی رگبار باران و رعد و برق (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) دانش‌آموزان خراسان رضوی متقاضی تحصیل در هنرستان‌ چرا جنگل‌های ارسباران تا کنون ثبت جهانی نشده‌اند؟ مدیرکل آموزش‌وپرورش خراسان رضوی: فقط از تیم‌های رسمی المپیادی حمایت و پشتیبانی مالی می‌شود + فیلم نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد اعلام شد روش‌های مقابله با اضطراب جدایی کلاس اولی‌ها اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی، امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) ۱۱ درصد از زنان سرپرست‌خانوار به بیماری‌های مزمن مبتلا هستند | اجرای طرح غربالگری سلامت برای بانوان سرپرست‌خانوار خراسان رضوی آیا سالاد جایگزین شام می‌شود؟ توزیع بیش از ۸ هزار بسته ورزشی مدارس در آغاز سال تحصیلی جدید در خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | بارش پراکنده و وزش باد با احتمال رعدوبرق در برخی مناطق کشور صدور بیش از ۵ میلیون کارت هوشمند ملی در خراسان رضوی | چرا کارت‌های ملی با تأخیر به دست مردم می‌رسد؟ بحران کمبود پرستار و افت کیفیت مراقبت در آینده نزدیک | دستورالعمل تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری از اساس مشکل دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | احتمال وقوع رگبار و رعدوبرق در برخی نقاط سه رکن اصلی پیشگیری از «آلزایمر» کدام‌اند؟ چه کسانی مشمول عفو معیاری می‌شوند؟ متهم به قتل همسر در بازسازی صحنه جنایت: همسرم مقصر بود! حریق کشتی حامل پناهندگان سودانی ۵۰ کشته بر جای گذاشت تمدید مهلت دفاع از پایان‌نامه و رساله دانشجویی تا پایان مهر ۱۴۰۴ نیاز حدود ۹۰۰ هزار دانش‌آموز به کتاب‌های بریل | ۲۲ هزار جلد تأمین شده است گلایه شهروندان مشهد از فضای غیراستاندارد و چالش‌های نقل مکان پایگاه‌های بهداشت | کوچ اجباری بهداشت! دادستان کل کشور: هوش مصنوعی در راستای حاکمیت قانون استفاده شود
سرخط خبرها

درمان‌های دارویی برای رفع شب ادراری کودکان توصیه نمی‌شود

  • کد خبر: ۲۹۹۱۰۷
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
درمان‌های دارویی برای رفع شب ادراری کودکان توصیه نمی‌شود
فوق تخصص بیماری‌های کلیه کودکان و عضو هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: شب ادراری کودکان جزء آن دسته از مشکلاتی است که به مرور زمان برطرف می‌شود و معمولاً تا ۵ سالگی آنان طبیعی بوده و نباید به دین منظور درمان‌های دارویی انجام شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر انوش آذرفر، اظهار کرد: در روز‌های اخیر با افزایش میزان مراجعات کودکان به بیمارستان‌های اطفال مواجه هستیم و اکثر این بیماران با مسائل و مشکلات گوارشی و اسهال و استفراغ مواجه بودند و توصیه اکید ما در این خصوص به والدین این است که دقت و توجه لازم را در خصوص رعایت بهداشت دست فرزندان خود و همچنین بهداشت مواد غذایی مصرفی به‌خصوص شست‌وشوی درست میوه‌ها داشته باشند.

وی تصریح کرد: در موضوع آلودگی هوا علائم خفیف‌تری در کودکان دیده شده و به این گروه سنی توصیه بر عدم خروج از منزل در مواقع آلودگی هوا و استفاده از ماسک در مواقع ضروری مانند رفت و آمد از خانه به مدرسه و بلعکس داریم.

عضو هیأت علمی گروه کودکان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: سرفه شدید در طول شبانه‌روز به‌خصوص در زمان خواب شبانه در برخی از کودکان با علائم و مشکلات آلرژی مشاهده شده و برای این گروه مصرف شربت‌های سیتریزین و لوراتادین و با نظر پزشک متخصص اطفال کمک کننده است، مشکلی که ظرف مدت ۳ تا ۵ روز برطرف می‌شود و اگر نشد باید مجدد مورد معاینه قرار بگیرد و در صورت آزمایش، عکس برداری و دیگر اقدامات لازم و موردنیاز انجام شود.

دکتر آذرفر در رابطه با مشکلات و بیماری‌های کودکان در فصول سرد سال، بیان کرد: در فصل‌های پائیز و زمستان مشکلات و بیماری‌هایی همچون آنفلوآنزا در گروه‌های مختلف سنی از جمله کودکان مشاهده شده و معتقدیم که باید به منظور پیشگیری از این بیماری ویروسی قبل از رسیدن به روز‌های سرد سال نسبت به انجام واکسیناسیون آنفلوآنزا اقدام شود، واکسیناسیونی که انجام آن به گروه‌های حساس و پرخطر از جمله کودکان که سیستم ایمنی ضعیف‌تری دارند مورد تأکید است.

وی خاطرنشان کرد: موضوع دیگری در گروه سنی کودکان مطرح است بحث شب ادراری آنان بوده، مشکلی که به مرور زمان برطرف می‌شود و معمولاً تا ۵ سالگی آنان طبیعی بوده و نباید بدین منظور درمان‌های دارویی انجام شود.

فوق تخصص بیماری‌های کلیه کودکان با ذکر این نکته که شب ادراری کودکان و ناتوانی در کنترل شبانه ادرار از جمله مشکلاتی است که از سوی والدین مطرح می‌‎شود، تأکید کرد: یکی از کار‌هایی که در این خصوص انجام می‌شود استفاده از تشک زنگ دار و هشداردهنده) برای بیدار شدن کودک هنگام تخلیه ادرار بوده که مصرف آن برای رفع مشکل شب ادراری منعی ندارد و اینکه استفاده از این تشک عوارضی هم برای کودک ندارد، اما بهتر است که قبل از اتمام ۵ سالگی برای رفع این مشکل از تشک زنگ دار و هشدار دهنده استفاده نشود، کاری که معمولاً انجام آن به پس از این زمان که کودک به سن مدرسه نزدیک می‌شود توصیه می‌گردد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->