سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور
سرخط خبرها

تالار‌های پذیرایی به زودی بازگشایی می‌شوند

  • کد خبر: ۲۹۹۱۶
  • ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۳:۴۵
تالار‌های پذیرایی به زودی بازگشایی می‌شوند
سرپرست امور اصناف و بازرگانان از بازگشایی تالار‌های پذیرایی مناطق سفید و موافقت اولیه ستاد کرونا با این مساله خبر داد و گفت: از هفته آینده همه اصناف می‌توانند اقدام به عرضه کالا در فضای مجازی کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، جمشید گلپور در نشست خبری امروز در خصوص بررسی وضعیت اصناف اظهار داشت: اصناف کشور در دو اتفاق افرایش قیمت سوخت و عدم افزایش قیمت‌ها و مهمترین بخش نیز مشارکت در مقابله با ویروس کرونا، همراه همیشگی دولت بودند و اگر اصناف نبودند با مشکل روبه رو می‌شدیم.

 

وی با بیام اینکه ۴۰۰ اتاق اصناف داریم که ۷ هزار اتحادیه صنفی زیر مجموعه دارد، گفت: ۳ میلیون واحد صنفی با پروانه کسب در حال فعالیت هستند، که مستقیم ۸ میلیون اشتغال و ۲۵ میلیون اشتغال به صورت غیر مستقیم ایجاد شده است.

 

سرپرست مرکز امور اصناف و بازرگانان ادامه داد: ۵ انحادیه کشوری وجود دارد که بزرگترین اتحادیه فروشگاه‌های زنجیره است. همحنین سهم اصناف از تولید ناخالص داخلی ۲۵ درصد است که از این رقم سهم بنگاه‌های کوچک ۸۵ درصد است.

 

گلپور در خصوص راهبرد‌های در دستور کار اصناف برای سال جاری، گفت: حمایت از واحد‌های تولید در سال جدید با توجه به جهش تولید و تأکید مقام معظم رهبری در دستور کار بوده که در این بخش نیز به توسعه صادرات از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

 

به گفته وی، قرار است تشکل‌های صنفی صادراتی فعال شود تا زمینه صادرات برخی کالا‌ها از جمله مبلمان، فرش، کیف و کفش و سایر کالا‌هایی که جایگاه خوبی در کشور دارد فراهم شود، همچنین تحریک تقاضا و بازار خرید از اقداماتی است که در برنامه دولت و اصناف قرار داشته و بسته‌های حمایتی دولت که تاکنون اعلام شده یکی از اقدامات افزایش تقاضا است.

 

سربرست امور اصناف و بازرگانان خاطر نشان کرد: در شرایط کرونا واحد‌های صنفی به اجبار تعطیل شد و در نظر داریم از هفته آینده همه واحد‌های صنفی بتوانند به صورت مجازی با کمترین هزینه و یا رایگان کالا‌های خود را عرضه کنند. در این راستا از فضای اینترنتی فروشگاه‌های بزرگ استفاده می‌شود تا بتوان از تجربه آن‌ها استفاده کرد.

 

وی با اشاره به اینکه شفافیت در امور اصناف به عنوان یکی از اقداماتی است که پیگیری می‌شود، گفت: انتخابات الکترونیکی نیز یکی از اقدامات مهم است که در شرایط کرونا به آن توجه شده و انشالله در یکی از جلسات آن را مطرح و پیگیری می‌کنیم.

 

گلپور با بیان اینکه سامانه بازرسی و تشکیل پرونده‌های الکترونیکی شکایت نیز در دستور کار مرکز اصناف است، اظهار داشت: نظارت بر افزایش قیمت‌ها بر عهده سازمان حمایت بوده و بازرسان اصناف نیز بر روند قیمت‌های صنوف نیز نظارت داشته و در صورت تخلف به سازمان حمایت ارسال می‌شود. شرایط کشور و تورم به نحوی است که افرایش معقول در قیمت برخی کالا‌ها وجود دارد، ولی افزایش غیر منطقی مورد تأیید نبوده و برخورد خواهد شد.

 

وی در خصوص بازگشایی تالار‌ها نیز گفت: موافقت اولیه آن در ستاد ملی کرونا دریافت شده و انشالله در هفته آینده تأیید رسمی آن را دریافت و بر اساس آن مناطق سفید می‌توانند نسبت به بازگشایی تالار‌ها اقدام کنند و پس از آن سایر مناطق را نیز پیگیری می‌کنیم تا فعالیتشان را با رعایت بهداشت و تصویب ستاد ملی کرونا شروع کنند.
منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->