آیا تاثیر معدل در کنکور حذف شد؟| شورای عالی انقلاب فرهنگی اطلاعیه داد ورود سامانه بارشی جدید به کشور از روز جمعه ۵ بهمن ماه افشاگری نماینده مجلس: هزینه‌کرد عوارض آلایندگی در محل دیگر رونمایی از مستند «رویای صادقه» در مشهد+ویدئو معاون دادستان کل کشور درباره آبیاری مزارع با پس‌آب‌های خام تذکر داد ۶ سرطانی که در کمین مصرف کنندگان دخانیات جنوب کشور مقصد اصلی سفر‌های نوروزی ۱۴۰۴ باند مخوف سرقت‌های مسلحانه از گیم نت‌های مشهد متلاشی شد (۳ بهمن ۱۴۰۳)+ویدئو پرواز مشهد-کراچی از سر گرفته شد «فرانسه» محبوب‌ترین مقصد سفر در جهان خطر حفاری‌های غیرمجاز و تخریب در منطقه باستانی بازه هور حقوق و اضافه تدریس معلمان خریدخدمات، در بهمن ۱۴۰۳ به حسابشان واریز می‌شود آتش‌سوزی منزل مسکونی در شهرستان مشهد با یک فوتی و دو مصدوم (۳ بهمن ۱۴۰۳) تشخیص بموقع سرطان روده موفقیت در درمان را افزایش می‌دهد شناسایی سالانه حدود ۱۰ هزار مورد جدید ابتلا به سرطان در خراسان رضوی تنش آبی به ۲۳ استان کشور رسیده است حکم بازداشت بشار اسد بار دیگر صادر شد سقوط یک هواپیمای نظامی در همدان (۳ بهمن ۱۴۰۳) مددکاران بیمارستانی چه خدماتی به بیماران ارائه می‌دهند؟ آتش سوزی مخازن ۱۸ هزار تنی انبار نفت شهرری (۳ بهمن ۱۴۰۳) غربالگری بیش از ۱۳ هزار نفر در زمینه بیماری سل، تاکنون (۳ بهمن ۱۴۰۳) ۹۰ درصد جراحی‌ها به‌صورت کم‌تهاجمی در کشور انجام می‌شود مسجد چهاربرکه حاج رجبعلی لار، شاهکاری بر فراز آب ریاست گروه آسیا و اقیانوسیه در شورای حقوق بشر به ایران رسید پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی، امروز (چهارشنبه، ۳ بهمن ۱۴۰۳) | تا پایان هفته، هوای نسبتاً سرد بر استان حاکم خواهد بود اسیدپاشی مرد شکاک به همسرش و همکار او در تهران! درآمد گردشگری دنیا در سال ۲۰۲۴ چقدر بود؟ + جزئیات و آمار خبر حذف کلی آزمون آیین‌نامه رانندگی صحت ندارد معافیت اقامتگاه‌های گردشگری از افزایش پلکانی نرخ تعرفه آ‌ب‌بها شایع‌ترین سرطان در کشور کدام است؟
سرخط خبرها

هر چهار هفته تاخیر در شناسایی سرطان، مرگ و میر را ۲۰ درصد افزایش می‌دهد

  • کد خبر: ۲۹۹۱۸۷
  • ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۴
هر چهار هفته تاخیر در شناسایی سرطان، مرگ و میر را ۲۰ درصد افزایش می‌دهد
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپوراهواز گفت: ۴۰ درصد سرطان ها قابل پیشگیری هستند و تحقیقات نشان داده هر چهار هفته تاخیر در شناسایی سرطان و شروع درمان، میزان مرگ و میر را ۱۰ تا ۲۰ درصد افزایش می دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر پژمان بختیاری نیا اظهار کرد: باید به سمت برنامه‌های تشخیص زودرس که همان غربالگری است حرکت کنیم.

وی افزود: غربالگری در افراد بدون علامت، اما در معرض خطر با توجه به عواملی مانند جنسیت، سن و یا سابقه خانوادگی انجام می‌شود تا در صورت وجود سرطان، تشخیص و اقدامات درمانی آغاز شود.

بختیاری نیا ادامه داد: غربالگری به اندازه‌ای اهمیت دارد که یک اقدام اثر بخش در سطوح مختلف پیشگیری و درمان سرطان شناخته می‌شود و یک نوع سرمایه گذاری و یک اقدام هزینه اثربخش به شمار می‌رود.

غربالگری را جدی بگیرید

رییس مرکز بهداشت خوزستان گفت: برنامه‌های غربالگری در کشور برای سرطان سینه در زنان ۳۰ تا ۶۹ ساله، سرطان دهانه رحم برای ۳۰ تا ۵۹ ساله و روده بزرگ که برای مردان و زنان ۵۰ تا ۶۹ ساله در خانه‌های بهداشت، پایگاه‌ها و مراکز جامع سلامت انجام می‌شود و برای کار‌های تشخیصی بالاتر به سطوح درمانی بالاتر ارجاع خواهند شد.

وی توضیح داد: برای کنترل سرطان در تمام نقاط، همه ذینفعان از جمله دولت، سازمان‌های علمی و تخصصی، نهاد‌ها و انجمن‌های خیریه و مردم باید مشارکت کنند تا، چون سرطان چند عاملی است.

بختیاری نیا اضافه کرد:، اما نتایج بهتر زمانی حاصل می‌شود که تمام ذینفعان بخش قابل توجهی از سرمایه گذاری را به سمت برنامه‌های نظام‌مند تشخیص زود هنگام، دسترسی بیشتر مردم و کاهش پرداختی‌ها سوق دهند تا مقرون به صرفه‌تر و هزینه اثربخش‌تر باشد.

آخرین وضعیت سرطان در ایران و خوزستان

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در خصوص آخرین آمار سرطان مورد تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سال ۱۳۹۷ گفت: سرطان دومین علت مرگ و میر در جهان است، اما در ایران بروز سرطان از متوسط جهانی پایین تراست، اما پیش‌بینی می‌شود در ۲ دهه آینده، بروز آن در جهان و کشورافزایش یابد.

وی ادامه داد: این پیش بینی به دلیل افزایش امید به زندگی و سالمند شدن جمعیت، تغییر سبک زندگی یا ناسالم شدن شیوه زندگی مردم و عوامل محیطی در کل جهان است که بروزبیماری‌های مزمن و غیرواگیر مانند سرطان را افزایش می‌دهد.

بختیاری نیا اظهار کرد: وضعیت کشور ما نشان می‌دهد در سال ۱۳۹۷، آمار ۱۴۰ هزار نفر مبتلا به سرطان در کشور با تفکیک جنسیتی ۴۹ درصد زنان و ۵۱ درصد مردان هستند.

رییس مرکز بهداشت خوزستان بیان کرد: شایع‌ترین سرطان‌ها در کشوربه صورت کلی روده بزرگ، پوست و معده است به صورتی که در مردان به ترتیب پروستات، پوست، معده، روده بزرگ و مثانه و در زنان سینه، تیروئید، روده بزرگ، پوست و معده شایع‌تر هستند.

وی با اشاره به اینکه در خوزستان نیز وضعیت بروز سرطان‌ها مانند کشوراست گفت: با وجود اینکه این استان ۶ درصد جمعیت کشور را تشکیل می‌دهد، اما کمتر از پنج درصد موارد سرطان مربوط به این خوزستان است یعنی بار سرطان از نسبت جمعیتی ما کمتراست.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->