۹ مصدوم بر اثر تصادف پراید و پژو در جاده میامی-مشهد (۵ تیر ۱۴۰۴) درخواست تشکل‌های میراث فرهنگی ایران از سازمان یونسکو پس از حملات اسرائیل به بناهای تاریخی پروژه تأمین مسکن فرهنگیان همچنان ادامه دارد بیانیه تشکل‌های عالی کارگری و بازنشستگی کشور درباره تقدیر از نیرو‌های مسلح و گرامیداشت مقام شهدا چگونه بدون رژیم غذایی وزن خود را کاهش دهیم؟ حذف مدارس سنگی، گام اصلی در مسیر تحقق عدالت آموزشی جزئیات محدودیت ترافیکی مسیر‌های منتهی به مراسم تشییع پیکر شهدای حملات رژیم صهیونیستی در مشهد، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) تمدید مهلت سنجش سلامت کلاس اولی‌ها در خراسان جنوبی بازگشت سرویس‌دهی مترو تهران به روال عادی از روز شنبه (۷ تیر ۱۴۰۴) خدمات درمانی رایگان برای مجروحین حملات رژیم صهیونیستی ویتیلیگو فقط یک بیماری پوستی نیست چرا شنا در کاهش استرس موثر است؟ جزئیات جدید درمورد نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه‌ها (۵ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۵ تیر ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش تدریجی دما از فردا حجاج ایرانی باقی‌مانده در عربستان، از طریق فرودگاه بین‌المللی مشهد جابه‌جا خواهند شد + فیلم شهادت ۱۲ عضو خانواده دانشمند ایرانی در پی حمله رژیم صهیونیستی + عکس مراسم تدفین رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شنبه برگزار می‌شود لزوم جلوگیری از فروش دخانیات در مراکز غیرمجاز | قاچاق سیگار‌های الکترونیک به کشور دستورالعمل جامع بهداشت محیط در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد تشکیل ۱۴ کمیته تخصصی برای شرایط بحرانی به دستور وزیر آموزش‌وپرورش ذخایر شش‌ماهه دارو و شیرخشک تأمین شده است بیانیه مسئولان آموزش عالی کشور در پاسداشت شهدای حمله رژیم صهیونیستی وزیر آموزش‌وپرورش: نهضت توسعه عدالت در فضاهای آموزشی با جدیت دنبال شود مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی آموزش‌ و‌ پرورش ۱۴۰۴ تمدید شد تعداد شهدای دانش‌آموز در پی حملات رژیم صهیونیستی اعلام شد پرواز‌های فرودگاه‌ مشهد از سرگرفته شد | فضای آسمان نیمه شرقی کشور بازگشایی شد (۴ تیر ۱۴۰۴) کولیوند: هنوز تفحص پیکر شهدا ادامه دارد افزایش تقاضا برای عقد در تاریخ‌های رُند انفجار یک منزل مسکونی در بولوار هدایت مشهد با ۷ فوتی و مصدوم | یک کودک و یک زن جان باختند (۴ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رفع مشکل ۱۳ هزار مستمری بگیر بهزیستی با همکاری سازمان برنامه و بودجه

  • کد خبر: ۲۹۹۶۹۵
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۳ - ۱۳:۰۵
رفع مشکل ۱۳ هزار مستمری بگیر بهزیستی با همکاری سازمان برنامه و بودجه
رئیس سازمان بهزیستی کشور گفت: مشکل ۱۳ هزار مستمری بگیر نیز با همکاری سازمان برنامه و بودجه و سازمان هدفمندی یارانه‌ها حل شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدجواد حسینی با اعلام خبر واریز مستمری یک میلیون ۶۰۰ هزار مددجوی بهزیستی، اظهار کرد: با اطلاع از مشکل توانخواهی که با مادر سالمندش در حاشیه تبریز زندگی دشواری داشت، توانستیم مشکل را در کمتر از ۲۴ ساعت با همکاری خیرین بر طرف کنیم. برای این توانخواه منزلی به ارزش ۲.۵ میلیارد تومان تهیه و با تجهیزات کامل و مناسب سازی شده تحویل این توانخواه شد.

وی با اشاره به سختی کار کارمندان بهزیستی و خدمات شبانه روزی آنها به مددجویان، افزود: تمام همکاران ما از ذیل تا صدر مددکار هستند و پوشش ۱۰ درصد جمعیت کشور را بر عهده دارند، معتقدیم با توجه به سختی کار باید به فکر بهبود حقوق و مزایا باشیم و به همین جهت فوق العاده ویژه ۳۵ درصدی مشاغل خاص برای مشاغل عمومی نیز به ۵۰ درصد رسید.

رییس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به تقویت ساختار سازمانی بهزیستی با ایجاد مرکز پیشگیری و فوریت‌های اجتماعی، گفت: اجرای طرح مناطق عاری از مددجوی بیکار با ایجاد شرکت‌ها و تعاونی‌ها و سهامداری مددجویان اجرایی می‌شود تا شغل پایدار با هدف توانمندسازی و استقلال مددجویان ایجاد شود.

منبع: پاد

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->