چه تفریحاتی در هتل پرسپولیس شیراز منتظر شماست؟ تعداد موزه‌های کشور به ۱۰۰۰ مورد افزایش می‌یابد؟ مسیرهای دسترسی به هتل زندیه شیراز چه بخوریم تا کم‌حافظه نشویم؟ معرفی تصفیه آسا، نمایندگی دستگاه تصفیه آب در اصفهان درباره خطرات استفاده از تلفن همراه برای زنگ بیدارباش جریمه ایجاد آلودگی صوتی چقدر است؟ هشدار سازمان غذا و دارو در خصوص واکسن Prevenar ۲۰ | این واکسن در ایران قاچاق است کادر درمان در آستانه فرسودگی | سلامت مردم در خطر است بلیت پرواز عتبات عالیات گران نشد| نرخ بلیت رفت و برگشت به نجف ۱۴ میلیون تومان دریافت تأییدیه سلامت روان شرط صدور پروانه اشتغال روان‌شناسان است پیش بینی هواشناسی بندرعباس امروز (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | تداوم ناپایداری‌های جوی و دریایی تا اواسط هفته دانشگاهیان فردا (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) با آرمان‌های بنیان‌گذار انقلاب اسلامی تجدید میثاق می‌کنند حس امنیت در کودکان چگونه آسیب می‌بیند؟ | لحظه‌های امن دنیای کودکانه آیا کودکان هم دچار پوکی استخوان می‌شوند؟ اعضای جوان سبزواری ۷ زندگی را نجات داد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) دختر نوجوان مرگ مغزی در مشهد به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) ایران موفق به تولید دارو‌های سل‌تراپی و ژن‌درمانی شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ بهمن ۱۴۰۳) | افزایش آلاینده‌ها در شهر‌های بزرگ و صنعتی قاچاقچی مواد مخدر در دامداری به دام افتاد متناسب‌سازی حقوق هیچ‌کدام از سه گروه بازنشستگان کشوری، لشکری و تأمین‌اجتماعی کامل انجام نشده است (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۳ هزار اخطاریه سدمعبر برای اصناف در مشهد طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ | شهرداری مکلف به رفع سدمعبر است دادخواهی ۴۰۲ شهروند ایرانی از ۲ حادثه تروریستی در حرم شاهچراغ (ع) وزیر آموزش و پرورش: نظر آموزش و پرورش درباره تأثیر معدل در کنکور نادیده گرفته شد بخشنامه جدید تأمین اجتماعی درباره بازرسی از کارگاه‌ها منتشر شد (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) رجزخوانی در فضای مجازی، انگیزه جنایت هولناک در مشهد شد کمک طرح فراموش‌شده داوینچی به کشف تونل‌های زیرزمینی ایتالیا پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی معطل پول! علت طعم فلز در دهان چیست؟ کدام استان‌های کشور امروز بارانی است؟ (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) تسکین دردهای مزمن مفصلی با مکمل طبیعی ایرانی برای اولین بار در کشور
سرخط خبرها

انصاری: برای مقابله با تغییر اقلیم باید به طور برابر از فناوری‌های روز دنیا بهره‌مند شویم + فیلم

  • کد خبر: ۲۹۹۹۱۱
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
انصاری: برای مقابله با تغییر اقلیم باید به طور برابر از فناوری‌های روز دنیا بهره‌مند شویم + فیلم
معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌ زیست گفت: کشورها باید به طور برابر به فناوری‌ها، دانش، سرمایه‌گذاری و انرژی هسته‌ای دسترسی داشته باشند تا سهم انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر را برای تحقق این هدف افزایش دهند؛ از این رو، تحریم‌های غیرقانونی و یک‌جانبه نباید مانع تلاش‌های کشورهای عضو کنوانسیون تغییر اقلیم در این مسیر شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ شینا انصاری روز چهارشنبه در اجلاس سالانه کنفرانس تغییر اقلیم در باکو افزود: تحریم‌های یک‌جانبه غیرقانونی، توانایی کشور‌های عضو را برای دسترسی به منابع مالی جهانی و توسعه تجهیزات فناورانه محدود می‌کند، تا زمانی که این تحریم‌ها به‌طور کامل برداشته نشوند، انتظار پایبندی به اهداف زیست‌محیطی کنوانسیون تغییر اقلیم ناعادلانه و غیرمنطقی است، از این رو از تمامی کشور‌های عضو می‌خواهم این اقدامات سیاسی را محکوم کرده و برای رفع این محدودیت‌ها اقدام کنند.

متن کامل سخنرانی شینا انصاری در اجلاس بین‌المللی کاپ ۲۹ به شرح زیر است:

ابتدا مایلم مراتب سپاس صمیمانه خود را به دولت و مردم جمهوری آذربایجان بابت میزبانی کنفرانس COP ۲۹ ابراز کنم. این کنفرانس باید فرصتی برای اقدام‌های فراگیر، مطابق با اصل مسئولیت‌های مشترک ولی متفاوت، برای مقابله با بحران‌ها و چالش‌های جهانی ناشی از تغییرات اقلیمی فراهم آورد.

حاکمیت ملی و اولویت‌های کشور‌ها کلید مواجهه با چالش‌های تغییرات اقلیمی جهانی و دگرگونی سیستم انرژی جهانی است. کشور‌ها باید به طور برابر به فناوری‌ها، دانش، سرمایه‌گذاری و انرژی هسته‌ای دسترسی داشته باشند تا سهم انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر را برای تحقق این هدف افزایش دهند. از این رو، تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه نباید مانع تلاش‌های کشور‌های عضو در این مسیر شوند.



تحریم‌های یکجانبه غیرقانونی، توانایی کشور‌های عضو را برای دسترسی به منابع مالی جهانی و توسعه تجهیزات فناورانه محدود می‌کند. تا زمانی که این تحریم‌ها به‌طور کامل برداشته نشوند، انتظار پایبندی به اهداف زیست‌محیطی کنوانسیون ناعادلانه و غیرمنطقی است. از این رو، از تمامی کشور‌های عضو می‌خواهم این اقدامات سیاسی را محکوم کرده و برای رفع این محدودیت‌ها اقدام کنند.

ایران، به عنوان امضاکننده بیش از ۱۵ توافق‌نامه چندجانبه زیست‌محیطی، یکی از کشور‌های فعال در مقابله با تغییرات اقلیمی است، ایران اقدامات متعددی برای مقابله با تهدیدات تغییرات اقلیمی انجام داده و ابتکارات بیشتری نیز در دست دارد، این موارد شامل صدور سیاست‌های کلی در زمینه مدیریت تغییرات اقلیمی و گسترش اقتصاد سبز توسط بالاترین مقام کشور و همچنین گنجاندن برنامه ملی مدیریت تغییرات اقلیمی در برنامه هفتم توسعه پنج‌ساله کشور است.

علاوه بر این، اجرای پروژه‌هایی نظیر تبدیل نیروگاه‌های سوخت فسیلی به نیروگاه‌های سیکل ترکیبی، کاهش انتشار گاز‌های آلاینده در صنعت نفت و گاز، توسعه انرژی‌های تجدیدپذیر خورشیدی و هسته‌ای و اقدامات مشابه دیگر از گام‌های مؤثری است که برداشته‌ایم.

ما، کشور‌های عضو سازمان ملل، گرد هم آمده‌ایم تا درباره آلودگی‌های زیست‌محیطی روی سیاره‌مان گفتگو کرده و برای کاهش رنج انسانی همکاری کنیم، اما چگونه می‌توانیم به این هدف دست یابیم وقتی تنها در سال گذشته بیش از ۴۳،۰۰۰ نفر که بیش از نیمی از آنها زنان، کودکان و نوزادان بودند، توسط رژیم اشغالگر صهیونیستی کشته شدند؟ این افزون بر قربانیان اخیر در نتیجه حملات وحشیانه این رژیم به لبنان است.

طبق گزارش اخیر برنامه محیط زیست سازمان ملل (UNEP) درباره اثرات زیست‌محیطی حملات رژیم صهیونیستی بر مردم غزه، این رژیم با بمباران شدید خود، زیرساخت‌های حیاتی از جمله سیستم‌های مدیریت فاضلاب و زباله‌های جامد را به طور بی‌سابقه‌ای تخریب کرده است. تمامی منابع آب در غزه آلوده شده‌اند و وضعیت بهداشت عمومی به سطح فاجعه‌باری رسیده که توانایی بلندمدت فلسطینی‌ها در تأمین مواد غذایی را تحت تاثیر قرار داده است. علاوه بر این، استفاده رژیم صهیونیستی از سلاح‌های تامین‌شده توسط کشور‌های غربی، به طور قابل توجهی خطر مواجهه شهروندان با انتشارات سمی را افزایش داده است.

سکوت کشور‌های غربی، که با حفظ استاندارد‌های دوگانه و سیاست‌های گزینشی همراه است، بسیار نگران‌کننده است.

در پایان، مایلم تأکید کنم که محیط زیست مشترک ما، پیوندی مشترک برای همه ماست. امیدواریم جامعه بین‌المللی، بدون ملاحظات سیاسی، در کنار هم بایستد، دانش را تبادل کرده، فناوری را انتقال دهد و دسترسی به منابع مالی را بدون تبعیض تسهیل کند و تحریم‌های یکجانبه علیه کشورها، از جمله جمهوری اسلامی ایران، را به‌طور کامل رفع کند.

اما نباید فراموش کنیم که وضعیت کنونی اقلیمی جهان نتیجه سیاست‌های صنعتی تعداد معدودی از کشور‌های توسعه‌یافته است و کشور‌های در حال توسعه نباید به دلیل اقدامات دیگران از حق توسعه خود محروم شوند. بار دیگر تأکید می‌کنیم که اگر این کنفرانس قصد دارد حسن نیت خود را در تلاش برای آینده‌ای بهتر برای همه ثابت کند، باید از استاندارد‌های دوگانه دوری کرده و اقدام‌های معناداری از سوی همه کشور‌ها برای دستیابی به این اهداف محقق شود.

گفتنی است؛ اجلاس سالانه کنوانسیون تغییر اقلیم امسال با عنوان کاپ ۲۹ در تاریخ ۱۱ تا ۲۲ نوامبر (۲۱ آبان تا ۲ آذر) در شهر باکو پایتخت جمهوری آذربایجان در حال برگزاری است. شینا انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست به همراه هیاتی برای شرکت در این اجلاس به باکو سفر کرده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->