جزئیات جدید از عدم بازگشت ۹۵ میلیارد دلار ارز صادراتی یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

معاون وزیر: اراضی راکد شهرک صنعتی بدون مماشات باز پس‌گیری می‌شود

  • کد خبر: ۳۰۰۰۰۷
  • ۲۳ آبان ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۷
معاون وزیر: اراضی راکد شهرک صنعتی بدون مماشات باز پس‌گیری می‌شود
معاون وزیر و رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: اراضی صنعتی راکد در شهرک‌ها و نواحی صنعتی کشور بدون هیچ مماشاتی بازپس گرفته و به افراد دارای اهلیت واگذار خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا انصاری شامگاه چهارشنبه در جمع خبرنگاران استان کردستان در بانه اظهار کرد: یکی از رویکرد‌های سازمان بازپس گیری اراضی است که قبل از سال ۱۴۰۰ به متقاضیان واگذار و قرارداد آن امضا شده ولی تاکنون اقدامی در راستای ایجاد واحد تولیدی در آن نشده است.

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی ما تولید است لذا اجازه نخواهیم داد عده‌ای به بهانه‌ها و روش‌های مختلفی مانع از این مهم شوند، افزود: برند‌های معروفی در کشور داریم که اراضی زیادی را دریافت و بدون هیچ فعالیتی آن را رها کرده اند.

رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ادامه داد: در استان‌هایی مانند کردستان که کمبود زمین صنعتی وجود دارد به طور جدی تری وارد مسئله زمین‌های صنعتی راکد خواهیم شد.

ضرورت ایجاد نهاد سیاست گذار صنایع کوچک در ایران

انصاری با بیان اینکه صنایع کوچک بیشترین نقش را در ایجاد اشتغال دارد، یادآور شد: یکی از مشکلات ما نبود سیاست گذاری یکپارچه در صنایع کوچک است و ما نیاز به ایجاد نهاد سیاست گذار صنایع کوچک در کشور داریم.

وی ادامه داد: می‌طلبد نهاد مذکور زیر نظر معاون اول رئیس جمهور ایجاد شود تا کل زنجیره ارزش صنایع کوچک ایجاد و تکمیل شود.

رئیس سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با اشاره به اینکه حدود ۸۷۰ شهرک و ناحیه صنعتی فعال در کشور با یک میلیون و ۱۰۰ هزار نفر اشتغال ایجاد شده فعال است، گفت: ناترازی انرژی و مسائل مربوط به منابع مالی از مشکلات پیش روی واحد‌های تولیدی ماست که با تدبیر رئیس جمهور بخشی از این مشکلات برطرف خواهد شد.

انصاری از دیگر مشکلات واحد‌های تولیدی در کشور را شکاف تکنولوژی محصولات تولیدی داخلی با مشابه خارجی خواند و افزود: همین باعث شده محصولات داخلی توان رقابت با نمونه خارجی را نداشته باشند.

وی ادامه داد: برای رفع مسئله مذکور باید در زمینه طراحی و تحقیق و توسعه بیشتر کار شود و در راستای ایجاد زنجیره ارزش برنامه ریزی کنیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->