رسانه آمریکایی: «ایران» مهم‌ترین موضوع سفر ترامپ به خاورمیانه است شیخ نعیم قاسم: دشمن نمی‌تواند ما را از معادله خارج کند جولانی به اجلاس بغداد نمی‌رود یک پهپاد ارتش صهیونیستی در نوار غزه سرنگون شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با همتای اماراتی (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) گروسی: آژانس در ایران حضور دائمی دارد سفر ویژه ترامپ به مقصد غرب آسیا آغاز شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی وارد امارات شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران وضع کرد ترامپ: تحولات خوبی درباره ایران درحال رخ‌دادن است | ایرانی‌ها بسیار منطقی رفتار کردند وزارت بهداشت غزه درباره فروپاشی کامل نظام درمانی هشدار داد دیدار نخست وزیر ازبکستان با رئیس جمهور پزشکیان (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) تاکید رئیس‌جمهور عراق بر گسترش همکاری‌های دوجانبه با ایران ویتکاف برای آزادی زندانیان دوتابعیتی در غزه، وارد تل‌آویو شد خلیج فارس جانِ ماست واکنش بارزانی به تصمیم پ.ک.ک برای انحلال و گذاشتن سلاح‌ها بر روی زمین سفیر روسیه به وزارت خارجه لهستان احضار شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) حقابه، تروریسم و کشمیر؛ سه ضلع محور‌های مذاکره هند و پاکستان شکسته‌شدن محاصره کامل غزه با ورود ۳۵ کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) اهدای فرش نفیس ابریشمی از سوی عراقچی به ویتکاف تکذیب شد واکنش عراقچی به سنگ‌اندازی‌های نتانیاهو رام‌الله: حماس حذف شدنی نیست مهاجرانی: پوتین به تهران سفر می‌کند | مشکلی با سرمایه‌گذاری آمریکا در ایران نداریم بازگشایی ۳۲ فرودگاه هند در پی آتش‌بس میان اسلام‌آباد و دهلی‌نو (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) واکنش عضو شورای نگهبان به احتمال برگزاری هم‌زمان انتخابات مجلس و ریاست‌جمهوری ۱۴۰۷ شهادت ۳۳ فلسطینی دیگر توسط رژیم صهیونیستی | آمار شهدا به ۵۲ هزار و ۸۶۲ نفر رسید (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) مقام پاکستانی: طالبان تعهد داده‌اند که ثبات مرزهای غربی خود را حفظ خواهند کرد مذاکرات هند و پاکستان به سطح نظامی محدود شد (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پزشکیان، «مصطفی مولوی» را به سمت رئیس‌دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور منصوب کرد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) + سوابق و بیوگرافی

  • کد خبر: ۳۰۰۲۷۶
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۸
پزشکیان، «مصطفی مولوی» را به سمت رئیس‌دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور منصوب کرد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) + سوابق و بیوگرافی
رئیس‌جمهور در حکمی، مصطفی مولوی را به سمت رئیس‌دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور منصوب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ رئیس‌جمهور در حکمی، مهندس مصطفی مولوی را به سمت رئیس‌دفتر بازرسی ویژه رئیس‌جمهور منصوب کرد.

مسعود پزشکیان در حکم انتصاب مصطفی مولوی به سمت «رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور» آورده است: نظر به اهمیت اصل نظارت و بازرسی در انجام صحیح وظایف قانونی دستگاه‌های اجرایی و ضرورت نظارت هدایت‌گر و پیشگیرانه در جهت ارتقای کمی و کیفی سطح خدمات‌رسانی به ملت شریف ایران و با عنایت به مراتب تعهد، شایستگی و سوابق ارزشمند جناب‌عالی، به این سمت منصوب می‌شوید.

متن کامل این حکم به شرح زیر است.

بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای مصطفی مولوی

نظر به اهمیت اصل نظارت و بازرسی در انجام صحیح وظایف قانونی دستگاه‌های اجرایی و ضرورت نظارت هدایت‌گر و پیشگیرانه در جهت ارتقای کمی و کیفی سطح خدمات‌رسانی به ملت شریف ایران و با عنایت به مراتب تعهد، شایستگی و سوابق ارزشمند جناب‌عالی، به موجب این حکم به عنوان «رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور» منصوب می‌شوید.

امید است با اتکال به خداوند متعال و در چارچوب قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز، سیاست‌های کلی مصوب مقام معظم رهبری (مدظله العالی)، برنامه هفتم پیشرفت و با رعایت منشور اخلاقی کارگزاران دولت چهاردهم در تحقق اهداف دولت در این حوزه مجدانه کوشا باشید.

شایسته است کلیه دستگاه‌های اجرایی وزارتخانه‌ها و نهاد‌ها همکاری و مساعدت لازم را با جناب‌عالی در پیشبرد بهینه امور محوله به عمل آورند.

توفیقات روزافزون آن جناب را در انجام شایسته وظایف از درگاه خداوند سبحان خواستارم.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران

مصطفی مولوی کیست؟

مصطفی مولوی متولد ۹ آبان ۱۳۳۸ در شهرستان میانه استان آذربایجان شرقی است. او سه برادر و یک خواهر دارد. فقط یک برادر او که سابقه حضور در جبهه را نیز دارد در قید حیات است.

او تا دوم نظری در شهرستان میانه تحصیل کرد. در همین ایام او به تهران آمد و در ادامه تحصیلات به دبیرستان مرو رفت و سپس به دانشگاه تهران رفت. بعد از جنگ به تبریز می‌آید و تحصیلاتش را در رشته عمران در این شهر ادامه می‌دهد.

مصطفی مولوی به سمت رئیس دفتر بازرسی ویژه رئیس جمهور منصوب شد + سوابق و بیوگرافی
مصطفی مولوی از سال ۱۳۷۱ در رشته مهندسی عمران دانشگاه تبریز ادامه تحصیل داد و در سال ۱۳۸۸ بازنشسته شد.

همراهی مصطفی مولوی با جریان‌های انقلابی از سال ۱۳۵۶ تحت تاثیر آقای جهرمی از معاونین دبیرستان مرو که بعد‌ها به عنوان معاون امور استخدامی شهید رجایی در جریان انفجار حزب جمهوری اسلامی به شهادت رسید، آغاز کرد. او با آغاز جنگ تحمیلی راهی جبهه می‌شود. در همین ایام نیز ازدواج می‌کند. 

در زمان شروع جنگ به عنوان نیروی سپاه آذربایجان به جبهه می‌رود و بلافاصله در پاسگاه خاسبان مسئول آموزش سپاه نیز می‌شود. در ابتدا به دلیل مسئول آموزش بودن، اجازه حضور در خط مقدم جنگ را به او نمی‌دهند. در ادامه او از اوایل سال ۱۳۶۰ تا اتمام جنگ در جبهه حضور پیدا می‌کند. دو سال از این مقطع نیز در منطقه کردستان است. 

او در ابتدا به جبهه سوسنگرد اعزام می‌شود و در همین دوران او با شهید مهدی باکری در عملیات فتح المبین آشنا می‌شود که در آن مقطع جانشین سردار کاظمی در تیپ نجف اشرف بود. بعد از اینکه شهید باکری فرمانده تیپ عاشورا می‌شود، سردار مولوی نیز در تیپ ایشان حضور دارد.

مولوی معاون گروه در عملیات طراح و فرمانده گردان امام سجاد (ع) از تیپ عاشورا در عملیات طریق‌القدس بود. او در عملیات والفجر مقدماتی معاون اطلاعات‌عملیات تیپ عاشورا و در عملیات والفجر یک، دو و چهار مسئولیت اطلاعات‌عملیات تیپ ۹ حضرت عباس (ع) را به عهده گرفت. او مسئول اطلاعات‌عملیات لشکر ۳۱ عاشورا در عملیات خیبر بود و از سال ۱۳۶۳ با سمت جانشین لشکر عاشورا در عملیات بدر و والفجر ۸ شرکت کرد. مولوی در عملیات کربلای ۵ به‌عنوان فرماندة تیپ در لشکر عاشورا منصوب شد. سپس جانشینی همان لشکر را تا پایان جنگ بر عهده گرفت.

سردار مولوی جانباز ۷۰ درصد از ناحیه دست، پا و شکم است. 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->