روند کاهش قیمت گوجه فرنگی طی روزهای آینده بانک‌ها ملزم به آزادسازی منابع منجمد شدند سبزپوشی بورس با رشد ۴۵ هزار واحدی | گزارش وضعیت بازار سرمایه (۲۶ آبان ۱۴۰۳) رفسنجان، میزبان نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی از خشکبار مبتنی بر فناوری پلاسما لایحه تعطیلی پنجشنبه‌ها در مراحل پایانی تصویب قرار دارد قیمت گواهی اسقاط خودرو اعلام شد + شرایط فرسودگی و نحوه ثبت نام قیمت طلا و سکه در مشهد اعلام شد (۲۶ آبان ۱۴۰۳) | طلا حدود ۴.۳ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های خارجی (۲۶ آبان ۱۴۰۳) | دیگنیتی پرستیژ، ۲ میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ آبان ۱۴۰۳) | پژو پارس ۱۸ میلیون تومان گران‌تر شد پیش‌بینی برداشت بیش از یک میلیون و ۱۴۰ هزار تن ذرت علوفه‌ای در خراسان رضوی قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ آبان ۱۴۰۳) | دلار بازار آزاد ۶۸ هزار و ۳۰۰ تومان جزئیات حق گمرکی واردات انواع آیفون اعلام شد + جدول ویدئو | قالیباف: همه در کشور باید ثروت جدید خلق کنند | با این وضع بورس اعتماد مردم جلب نمی‌شود آغاز کوچ پاییزه عشایر خراسان رضوی به مناطق قشلاقی ویدئو | همتی: حجم دلاری نقدینگی ما ۱۴۰ میلیارد دلار است | اشکال ندارد بانک‌ها به سمت بنگاه‌سازی بروند جزئیات برگزاری حراج ربع سکه جدید از ساعت ۱۲ امروز (شنبه، ۲۶ آبان ۱۴۰۳) | هر متقاضی حداکثر چند سکه می‌تواند سفارش دهد؟ آغاز فروش ۲ محصول مدیران‌خودرو از امروز (شنبه، ۲۶ آبان ۱۴۰۳) + جدول قیمت چرا کارگران، مشاغل کاذب را به حقوق قانون‌کار ترجیح می‌دهند؟ ویدئو | فرزین: شرط اصلی تحقق رشد اقتصادی تأمین مالی است | حدود ۴۷۰ همت اضافه برداشت از بانک مرکزی داریم نامه جنجالی دبیر انجمن خودروسازان به معاون اول رئیس جمهور | افزایش ۸۰ درصدی قیمت خودرو در راه است؟ میوه در مشهد چند؟ (۲۶ آبان ۱۴۰۳) + جدول قیمت برای مصرف سالانه هر نفر در خراسان رضوی، کمتر از ۶۰۰ مترمکعب آب باقی مانده است | کسری مخازن آب استان به یک میلیارد مترمکعب رسید تحلیل نشریه بلومبرگ از خاموشی‌های ایران با وجود ذخایر گسترده گاز آغاز توزیع برنج‌های تنظیم بازار | برنج خارجی در بازار چند؟ (۲۶ آبان ۱۴۰۳) چرا طرح ساماندهی نیرو‌های شرکتی تصویب نمی‌شود؟ (۲۶ آبان ۱۴۰۳) قیمت طلای جهانی امروز چقدر شد؟ (۲۶ آبان ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

رفسنجان، میزبان نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی از خشکبار مبتنی بر فناوری پلاسما

  • کد خبر: ۳۰۰۳۲۴
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
رفسنجان، میزبان نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی از خشکبار مبتنی بر فناوری پلاسما
مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما اظهار کرد: با لطف پروردگار متعال، امروز موفق شدیم نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی از خشکبار مبتنی بر فناوری پلاسما را در کشور و شهر رفسنجان افتتاح کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدیه بختیاری در آیین بهره برداری از نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی و فرآوری خشکبار بر مبنای استفاده از فناوری پلاسما در کشور و شهر رفسنجان گفت: از این فناوری برای نخستین‌بار در این کارخانه استفاده شده و امیدواریم این کارخانه تبدیل به الگویی در صنعت کشاورزی شود و بتوانیم نسبت به احداث و بهره‌برداری از واحد‌های بیشتر بر مبنای فناوری پلاسما در کشور اقدام کنیم.

وی توضیح داد: پلاسما در توالی حالت جامد، مایع و گاز به عنوان حالت چهارم ماده شناخته می‌شود؛ پلاسما در واقع محیط غیرتعادلی است که کنترل آن در اختیار ما قرار دارد. با استفاده از گونه‌های اکسیداتیوی که در پلاسما وجود دارد، اسپر قارچ را حذف می‌کنیم و این فرایند سبب می‌شود تا قارچ یا باکتری بتواند در خشکبار رشد نکند.

بختیاری افزود: در مورد سموم نیز با از بین بردن و شکستن پیوند‌های ترکیبات آلی، گونه‌های اکسیداتیو باعث از بین رفتن سموم می‌شوند.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما تاکید کرد: از این فناوری برای نخستین‌بار در کشور استفاده شده و امیدواریم این کارخانه تبدیل به الگویی در صنعت کشاورزی شود و بتوانیم نسبت به احداث و بهره‌برداری از واحد‌های بیشتر بر مبنای فناوری پلاسما در کشور اقدام کنیم.

بختیاری گفت: اگر این اتفاق رخ دهد، خواهیم توانست تمام ظرفیت تولید داخل کشور را با این فناوری پوشش دهیم. با استفاده از این فناوری و افزایش کیفیت و سلامت خشکبار قادر خواهیم بود تا نسبت به تولید محصولاتی با کیفیت بالا و امنیت غذایی بیشتر اقدام کرده و به بازار‌های داخلی و خارجی عرضه کنیم.

وی تصریح کرد: اکنون هم محصول پسته و هم خوراک دام و طیور نظیر ذرت را با استفاده از فناوری پلاسما مورد آلودگی‌زدایی قرار می‌دهیم و البته قادریم آلودگی اکثر خشکبار را با استفاده از این فناوری از بین ببریم.

بختیاری درباره تفاوت دستگاه‌های آلودگی‌زدا از محصولات گوناگون عنوان کرد: تفاوت آلودگی‌زدایی محصولات گوناگون در هندسه دستگاه است به‌طوری‌که بر اساس شکل ظاهری محصولات هندسه دستگاه‌ها متفاوت خواهد بود.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما تاکید کرد: یکی از اقدامات مهمی که با استفاده از فناوری پلاسما می‌توانیم انجام دهیم؛ بحث رفع آلودگی از گیاهان دارویی است، زیرا یکی از معضلاتی که در کشور داریم این است که عنوان قطب تولید گیاهان دارویی را در اختیار داریم، اما در عین حال به‌واسطه بار میکروبی بالایی که این گیاهان دارند؛ نمی‌توانیم گیاهان دارویی را صادر کنیم.

وی در پایان گفت: این فناوری به ما کمک می‌کند تا بتوانیم بار میکروبی گیاهان دارویی را حذف کنیم و ان‌شاء‌الله بتوانیم در زمینه صادرات این محصولات موفق باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->