برای خرید آهن‌آلات در مشهد چه باید کرد؟ انبوه‌سازان لاکچری‌ساز بلای جان بازار مسکن ماجرای برنج‌های وارداتی آلوده چیست؟ نقد‌های مردمی به عرضه روغن‌موتور‌های بی‌کیفیت در مشهد قیمت خودرو‌های خارجی رشد ۳ تا ۳۵ میلیون تومانی پیدا کرد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت خودرو‌های داخلی در مسیر کاهش (۲ دی ۱۴۰۳) | پژو ۲۰۷ اتوماتیک یک میلیارد و ۳۵ میلیون تومان موتور بورس با بزرگان بازار روشن ماند | گزارش وضعیت بازار سهام (۲ دی ۱۴۰۳) نرخ طلا و سکه در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) حجم مخازن سد‌های خراسان رضوی، فقط ۱۴ درصد! کسب رتبه سوم کشور در تعداد پرونده کشف کالای قاچاق در ۸ ماه ابتدایی ۱۴۰۳ توسط اداره کل صمت خراسان رضوی ۹ مزرعه ماهی خاویاری در خراسان رضوی فعال است قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲ دی ۱۴۰۳) | ریزش قیمت‌ها در بازار ارز و طلا آغاز عرضه سنگین دلار، تتر و درهم از فردا (۳ دی ۱۴۰۳) قانون پیش فروش مسکن اصلاح می‌شود جلسه مجلس با همتی و فرزین برای بررسی افزایش قیمت ارز، سه‌شنبه (۴ دی ۱۴۰۳) برگزار می‌شود کدام آپارتمان‌ها در وضعیت رکود بازار مسکن خریدار دارند؟ (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | عبده تبریزی: قیمت پایین برق و گاز اقتصاد ایران را آشفته کرده است دلار حواله از ۶۳ هزار تومان عبور کرد (۲ دی ۱۴۰۳) ویدئو | قالیباف: گرانی‌های قیمت ارز و کمبود برق و گاز این روزها مشکلات زیادی برای مردم ایجاد کرده است زیان ۲۵۰ همتی صنایع درپی قطعی برق برنامه‌های مجلس برای حمایت از بورس چیست؟ |رونق بازار سرمایه با بازار توافقی ارز دستور پزشکیان برای تسریع در پرداخت وام ازدواج سرنوشت نامعلوم تعهدات مالی سفرهای استانی دولت سیزدهم به خراسان رضوی واریز سود به حساب بیش از ۲۰ میلیون سهامدار در پاییز ۱۴۰۳ جلسه غیرعلنی مجلس در مورد نوسانات نرخ ارز برگزار شد (۲ دی ۱۴۰۳) قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲ دی ۱۴۰۳) | هویج کیلویی ۱۰ هزار تومان فروش ۹ محصول مدیران خودرو به صورت نقد و اقساط (۲ دی ۱۴۰۳) + شرایط مرحله جدید واریز سود سهام عدالت در راه است افزایش قیمت لاستیک منتفی شد
سرخط خبرها

رفسنجان، میزبان نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی از خشکبار مبتنی بر فناوری پلاسما

  • کد خبر: ۳۰۰۳۲۴
  • ۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
رفسنجان، میزبان نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی از خشکبار مبتنی بر فناوری پلاسما
مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما اظهار کرد: با لطف پروردگار متعال، امروز موفق شدیم نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی از خشکبار مبتنی بر فناوری پلاسما را در کشور و شهر رفسنجان افتتاح کنیم.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدیه بختیاری در آیین بهره برداری از نخستین کارخانه آلودگی‌زدایی و فرآوری خشکبار بر مبنای استفاده از فناوری پلاسما در کشور و شهر رفسنجان گفت: از این فناوری برای نخستین‌بار در این کارخانه استفاده شده و امیدواریم این کارخانه تبدیل به الگویی در صنعت کشاورزی شود و بتوانیم نسبت به احداث و بهره‌برداری از واحد‌های بیشتر بر مبنای فناوری پلاسما در کشور اقدام کنیم.

وی توضیح داد: پلاسما در توالی حالت جامد، مایع و گاز به عنوان حالت چهارم ماده شناخته می‌شود؛ پلاسما در واقع محیط غیرتعادلی است که کنترل آن در اختیار ما قرار دارد. با استفاده از گونه‌های اکسیداتیوی که در پلاسما وجود دارد، اسپر قارچ را حذف می‌کنیم و این فرایند سبب می‌شود تا قارچ یا باکتری بتواند در خشکبار رشد نکند.

بختیاری افزود: در مورد سموم نیز با از بین بردن و شکستن پیوند‌های ترکیبات آلی، گونه‌های اکسیداتیو باعث از بین رفتن سموم می‌شوند.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما تاکید کرد: از این فناوری برای نخستین‌بار در کشور استفاده شده و امیدواریم این کارخانه تبدیل به الگویی در صنعت کشاورزی شود و بتوانیم نسبت به احداث و بهره‌برداری از واحد‌های بیشتر بر مبنای فناوری پلاسما در کشور اقدام کنیم.

بختیاری گفت: اگر این اتفاق رخ دهد، خواهیم توانست تمام ظرفیت تولید داخل کشور را با این فناوری پوشش دهیم. با استفاده از این فناوری و افزایش کیفیت و سلامت خشکبار قادر خواهیم بود تا نسبت به تولید محصولاتی با کیفیت بالا و امنیت غذایی بیشتر اقدام کرده و به بازار‌های داخلی و خارجی عرضه کنیم.

وی تصریح کرد: اکنون هم محصول پسته و هم خوراک دام و طیور نظیر ذرت را با استفاده از فناوری پلاسما مورد آلودگی‌زدایی قرار می‌دهیم و البته قادریم آلودگی اکثر خشکبار را با استفاده از این فناوری از بین ببریم.

بختیاری درباره تفاوت دستگاه‌های آلودگی‌زدا از محصولات گوناگون عنوان کرد: تفاوت آلودگی‌زدایی محصولات گوناگون در هندسه دستگاه است به‌طوری‌که بر اساس شکل ظاهری محصولات هندسه دستگاه‌ها متفاوت خواهد بود.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان توسعه فناوری پلاسما تاکید کرد: یکی از اقدامات مهمی که با استفاده از فناوری پلاسما می‌توانیم انجام دهیم؛ بحث رفع آلودگی از گیاهان دارویی است، زیرا یکی از معضلاتی که در کشور داریم این است که عنوان قطب تولید گیاهان دارویی را در اختیار داریم، اما در عین حال به‌واسطه بار میکروبی بالایی که این گیاهان دارند؛ نمی‌توانیم گیاهان دارویی را صادر کنیم.

وی در پایان گفت: این فناوری به ما کمک می‌کند تا بتوانیم بار میکروبی گیاهان دارویی را حذف کنیم و ان‌شاء‌الله بتوانیم در زمینه صادرات این محصولات موفق باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->