ویدئو| مرثیه مهران| آیا سالن سرشار از خاطره والیبال مشهد رستگار خواهد شد؟ گاریدو یک بازیکن پرسپولیس را نخواهد بخشید گزینه‌های خارجی درویش برای پرسپولیس سنگ بزرگ ایجنت ارونوف برای تمدید قرارداد با پرسپولیس پول انتقال عبدالکریم حسن به پرسپولیس رسید؟ گاریدو می‌خواست برانکو شود! نظر متفاوت کریم باقری در خصوص مربی بدنساز پرسپولیس ویدئو| خلاصه بازی منتخب خراسان و منتخب تیم ملی(۴ دی ۱۴۰۳) اخراج استقلالی سابق از رفسنجان | فرشید اسماعیلی جایی در مس ندارد علیرضا نیکبخت واحدی: موسیمانه نیم فصل دوم مدعی می‌شود کریم باقری عرق پرسپولیسی‌ها را درآورد آموریم در فکر فهرست خروجی منچستریونایتد اولین اقدام موفق نقل‌وانتقالاتی پرسپولیس | اورونوف دوساله تمدید می‌کند؟ نظری جویباری گزینه مدیرعاملی استقلال در سال ۱۴۰۴ عامل اصلی اخراج گاریدو چه کسی بود؟ اتلتیکو چگونه دوباره به مدعی قهرمانی لالیگا تبدیل شد؟ مهاجم پرسپولیسی در راه لیگ یک برنامه بازی‌های هفته چهاردهم لیگ برتر فوتبال | جدال بالانشینان با قعرنشینان
سرخط خبرها

یارکشی در هیات مدیره پرسپولیس

  • کد خبر: ۳۰۰۳۷
  • ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۲:۲۷
یارکشی در هیات مدیره پرسپولیس
پشت پرده سکوت و آرامش فعلی در باشگاه پرسپولیس، یک یارکشی پنهانی است. حاضران در هیئت‌مدیره تلاش می‌کنند تا با اضافه کردن همفکران و رفقای نزدیک خود، قدرتشان در هیئت‌مدیره را بالا ببرند.

به گزارش شهرآرانیوز، دومین دور پرداخت پول از سوی کارگزار اسپانسر به حساب پرسپولیس باعث ایجاد یک آرامش عمیق در باشگاه شد. آرامشی که کمتر کسی انتظارش را می‌کشید. این موضوع واقعاً عجیب بود زیرا تا قبل از شارژ شدن حساب باشگاه، دعوا‌های داخل جلسات به قدری شدید شد که به رسانه‌ها کشید.

 

پایان روز‌های خوب باشگاه


تقریباً همه پرسپولیسی‌ها مطمئن بودند در صورت استعفای محمدحسن انصاری‌فرد از تیم مدیریتی باشگاه و جدایی مهدی محمدنبی، ترکیب هیئت‌مدیره به ثبات و اتحاد قطعی می‌رسد زیرا علی رغبتی و مهرداد هاشمی دوقلو هستند و نمی‌توانند علیه یکدیگر اقدامی انجام دهند. از سوی دیگر، مهدی رسول‌پناه سرپرست مدیرعاملی باشگاه رابطه بسیار صمیمانه‌ای با مسعود سلطانی‌فر وزیر ورزش و جوانان دارد و به همین علت می‌تواند کمک شایانی به پرسپولیس کند. آن‌ها رفاقت بی‌نظیری با هم داشتند و همیشه آرای‌شان در مقابل طرح‌های انصاری‌فرد و مسائل ریز و درشت باشگاه در زمان مدیریت او، یکسان و شبیه یکدیگر بود. روز‌های خوب باشگاه، اما در زمان اختلافات شدید بر سر ادامه یا قطع همکاری با کارگزار اسپانسر تمام شد.

 

جنگ پیچیده قدرت


جنگ پیچیده قدرت از همان زمان شکل گرفت. هاشمی در یک سمت ایستاد و رسول‌پناه در سمت دیگر. در این میان، سه نفر از کارمندان باشگاه هم قربانی همین جهت‌گیری‌ها شدند و به خاطر دخالت در دعوا‌های مدیریتی، شغل خود را از دست دادند. در نهایت، وزیر حق را به رسول‌پناه داد و قرارداد با کارگزار فعلی با متمم جدید و یک‌سری بند و ماده‌های دیگر، تمدید شد. جنگ قدرت در این زمان به اوج خود رسیده بود؛ هاشمی در جلسات شرکت نمی‌کرد و رسول‌پناه به صورت مداوم مصاحبه‌هایی پر از طعنه و کنایه در مورد هاشمی انجام می‌داد. جمله معروف او در روز امضای متمم قرارداد و تشریفات ادامه همکاری با کارگزار هنوز در یاد‌ها باقی مانده؛ وقتی که در مواجهه با سؤالی در خصوص غیبت هاشمی گفت: «صندلی کم بود، هاشمی تصمیم گرفت در جلسه شرکت نکند!» آن هم در شرایطی که هیئت‌مدیره باشگاه تنها سه عضو داشت.

 

کشتی پرسپولیس در ساحل آرامش


حالا دو، سه هفته‌ای است که کشتی پرسپولیس در ساحل آرامش لنگر گرفته است. فراموش نکنید که این نقطه، یک ساحل است و هر ساحلی می‌تواند توفان را تجربه کند. اتفاقی که به راحتی اوضاع را به‌هم می‌ریزد و دعوا‌های قدیمی را مثل آتش زیر خاکستر نمایان می‌کند. فعلاً مدیران باشگاه تلاش می‌کنند تا کاری به کار هم نداشته باشند. آن‌ها در جلسات، فقط گزارش عملکرد‌ها را بررسی می‌کنند و این‌طور احساس می‌شود که اوضاع مرتب است. حداقل در ظاهر که این‌طور به نظر می‌رسد؛ هاشمی و رسول‌پناه که تا همین چند هفته قبل دعوا‌های عجیب و پیچیده‌ای داشتند و مدام به یکدیگر کنایه می‌زدند، حالا با احتیاط زیادی از کنار هم عبور می‌کنند و تلاش‌شان حفظ همین سکوت و آرامش است، اما این وضعیت تا چه زمانی ادامه پیدا می‌کند؟

 

هیئت‌مدیره قانونی نیست


حالا که نبی رفته، هیئت‌مدیره پرسپولیس به ۳ نفر کاهش یافته و عملکرد این تیم مدیریتی کاملاً غیرقانونی است. این موضوع را مسئولان وزارت ورزش هم به خوبی می‌دانند. آن‌ها حدود ۴ ماه است به دنبال افراد اصلح برای اضافه کردن به هیئت‌مدیره هستند ولی هر بار، اتفاقاتی رخ می‌دهد که جلوی این موضوع مهم را می‌گیرد. از جمله اینکه بعد از درگیری هیئت‌مدیره با انصاری‌فرد و استعفای او، دیگر وزارت ورزش به مدیران مورد اشاره خود اعتماد نمی‌کند تا به راحتی پست مدیرعاملی یا حضور در هیئت‌مدیره را به نام‌شان سند بزند. هیئت‌مدیره بی‌قانون است و تعداد افراد اصلح و مورد اعتماد وزیر یا مجمع باشگاه برای حضور در پرسپولیس بسیار اندک و انگشت‌شمار. بالاخره باید این هیئت‌مدیره قانونی شود به خصوص که طبق اعلام سازمان خصوصی‌سازی، پرسپولیس در مسیری قرار گرفته که انتهای آن، فروش سهام شرکت به مردم است. در این شرایط، باشگاه نمی‌تواند بی‌قانون باشد و با همین وضعیت به کار خود ادامه بدهد.

 

سکوت قبل از جنگ؟


بد نیست بدانید مدتی است دو عضو هیئت‌مدیره مشغول معرفی گزینه‌های نزدیک به خود به وزارت ورزش هستند تا اجازه ورود آن‌ها به هیئت‌مدیره را از وزیر دریافت کنند. در واقع، پشت پرده سکوت و آرامش فعلی در باشگاه پرسپولیس، یک یارکشی پنهانی است. حاضران در هیئت‌مدیره تلاش می‌کنند تا با اضافه کردن همفکران و رفقای نزدیک خود، قدرتشان در هیئت‌مدیره را بالا ببرند. البته سلطانی‌فر هنوز با هیچ یک از این پیشنهادات موافقت نکرده و همه چیز را به بررسی بیشتر و روز‌های آینده واگذار کرده است ولی کشمکش فراوانی پشت پرده دیده و شنیده می‌شود. آن‌هایی که به باشگاه نزدیک هستند، جزئیات بیشتری از این یارگیری‌ها می‌گویند که نمی‌توان به صورت مستند، آن را در قالب گزارش یا خبر عنوان کرد، اما موضوعی است که وجود دارد.

 

بی‌خبری اعضای هیئت مدیره


باشگاه پرسپولیس در حال حاضر نه تنها در هیئت‌مدیره خود حداقل دو عضو کم دارد، بلکه در برخی پست‌های اداری هم خالی از عضو تأثیرگذار و متخصص است؛ مثلاً این باشگاه حدود دو ماه است که بدون وجود مدیر روابط عمومی به کارش ادامه می‌دهد. اعضای هیئت‌مدیره هم یا مصاحبه نمی‌کنند یا می‌گویند از همه چیز کاملاً بی‌خبر هستند و وقتی خبری وجود ندارد، دلیلی هم برای انجام مصاحبه ندارند. این وضعیت در حالی رقم می‌خورد که پرسپولیس در آستانه بازگشت به لیگ است و باید در همین شرایط، به سراغ پرونده‌های سنگینی مثل شکایت برانکو ایوانکوویچ و دستیارانش یا گابریل کالدرون برود.

 

منبع: خبرآنلاین

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->