حراج بین‌المللی ۳۰ تابلوی «باب راس» نقاش محبوب رونمایی از مستند استاد فرشچیان و نماهنگ «چای و گلاب» در مشهد اکران فیلم سینمایی «لیپار» آغاز شد وزیر فرهنگ: بعد از سفر شجریان، درباره کنسرتش گفت‌وگو می‌کنیم + فیلم علیرضا ثانی‌فر با «رنگ‌ها همه سیاه هستند» در جشنواره فیلم کوتاه علیرضا قربانی با «ایرانم» راهی جنوب می‌شود ترجمه رمان‌های «ماجرای جالب دافنه» و «گشت جن در خط بنفش» منتشر شد کاهش وزن عجیب «جونا هیل» هنرپیشه هالیوود + عکس گفت‌و‌گو با عباسعلی سپاهی یونسی درباره شاعری در جهان ادبیات کودک و نوجوان نسخه ویژه نابینایان فیلم «دالان سبز» با صدای علیرضا ثانی‌فر اعضای هیئت انتخاب جشنواره بین‌المللی تئاتر خیابانی را بشناسید جدیدترین آمار فروش فیلم‌های سینما‌های کشور (۱۶ مهر ۱۴۰۴) | «قسطنطنیه» در رأس گیشه آغاز اکران آنلاین «رویاشهر» همزمان با روز جهانی کودک عیادت قلقلی از سعید پیردوست + فیلم برنامه عادل فردوسی‌پور در فضای مجازی، رقیب جدی تلویزیون می‌شود؟
سرخط خبرها

تمدید عضویت رایگان در کتابخانه‌های عمومی کشور تا روز دوشنبه (۲۸ آبان ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۳۰۰۵۰۵
  • ۲۷ آبان ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۸
تمدید عضویت رایگان در کتابخانه‌های عمومی کشور تا روز دوشنبه (۲۸ آبان ۱۴۰۳)
عضویت رایگان در کتابخانه‌های عمومی تمدید شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ به مناسبت سی‌ودومین دوره هفته کتاب و کتابخوانی، طرح بخشودگی جرائم دیرکرد منابع در طول این هفته و عضویت رایگان در روز‌های ۲۳، ۲۴ و ۲۵ آبان ماه اجرا شد.

با توجه به استقبال از این طرح و درخواست کتابداران و اعضا، عضویت رایگان در کتابخانه‌های عمومی تا پایان وقت دوشنبه (۲۸ آبان ۱۴۰۳) تمدید شد.

علاقه‌مندان به دو روش می‌توانند از این طرح بهره‌مند شوند؛ حضور در کتابخانه‌های عمومی و انجام فرایند عضویت یا مراجعه به سامانه مدیریت کتابخانه‌های عمومی به نشانی www.samanpl.ir و دریافت کد تخفیف صددرصدی. این کد تخفیف یک ماه اعتبار دارد و مخاطبان برای مراجعه به کتابخانه و عضویت، تا پایان آذرماه فرصت دارند.

منبع: ایسکانیوز

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->