اهمیت پژوهش در توسعه همه‌جانبه کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۳) و شب یلدا وزیر آموزش و پرورش در مشهد: کمبود معلم نداریم پویش هایی برای خاطره‌سازی شب چله برای نیازمندان | یلدا، بهانه همدلی ۶۰۰ پرونده قضایی ویژه نوجوانان در رابطه با سلاح سرد در دست بررسی است | بازی خطرناک نوجوانان روی تیغه بران آیا مدارس و دانشگاه‌های مشهد و خراسان رضوی شنبه (یک دی ۱۴۰۳) تعطیل است؟ پرداخت حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی هنوز ادامه دارد (۲۹ آذر ۱۴۰۳) گازگرفتگی در مشهد ۳۸ نفر را روانه بیمارستان کرد (۲۹ آذر ۱۴۰۳) جزئیات توافق دولت و مجلس در مورد متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان | قانون از همین ماه (آذر ۱۴۰۳) اجرا می‌شود امدادرسانی هلال احمر به ۴ هزار و ۴۶ حادثه‌دیده در جاده‌های خراسان رضوی (۲۹ آذر ۱۴۰۳) آیا چاقی بعد از جراحی‌های زیبایی برمی‌گردد؟ آیا ژله فایده هم دارد؟ چند نکته مهم برای نگهداری از دندان‌های مصنوعی هشدار: فروش داروی تقلبی سرطان خون کودکان در شبکه‌های اجتماعی چند توصیه مهم برای مراقبت از پوست در سرما ابتلای ۲۵ درصدی دیابتی‌ها به زخم‌های مزمن تداوم روند کاهش کیفیت هوای شهر‌های صنعتی | ورود سامانه بارشی به غرب کشور از فردا (۳۰ آذر ۱۴۰۳) توضیحات دادستان همدان درباره ماجرای ضرب و شتم و مرگ مشکوک یک مددجو در مرکز نگهداری معلولین حکم قصاص برای قاتل پشت بام خواب در تهران درخواست قصاص قطع عضو برای پسر شمشیرکش روز مادر سال ۱۴۰۳ چه روزی و چه تاریخی است؟ مدیر گروه فرهنگ یونسکو: «امید داشتن» جزو نشانه‌ها و درس‌های یلداست یک چهارم ایرانی‌ها در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد زندگی می‌کنند خاص‌ترین متن و استوری‌های تبریک شب یلدا ۱۴۰۳ مردم کدام شهر از بقیه ایرانی‌ها چاق‌تر هستند؟ واژگونی پژو پارس در جاده نیشابور به مشهد با ۵ مصدوم (۲۸ آذر ۱۴۰۳) تامین اجتماعی: نیمی از بازنشستگان با سنوات ارفاقی بازنشسته می‌شوند کاهش آمار طلاق و افزایش ازدواج در ۶ ماه نخست سال جاری در مشهد مدیر حوزه علمیه خراسان: وحدت میان حوزه و دانشگاه به آسیب‌شناسی نیاز دارد
سرخط خبرها

۲۶۰۰ کیلومتر از راه‌های خراسان رضوی در انتظار مرمت

  • کد خبر: ۳۰۰۶۹۸
  • ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۹:۳۸
۲۶۰۰ کیلومتر از راه‌های خراسان رضوی در انتظار مرمت
با توجه به وسعت خراسان رضوی، حجم تردد و فرسودگی برخی از جاده‌ها، نیاز به بودجه‌ای هنگفت برای آسفالت و نگهداری راه‌ها احساس می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز؛ با توجه به وسعت استان، حجم تردد و فرسودگی برخی از جاده‌ها، نیاز به بودجه‌ای هنگفت برای آسفالت و نگهداری راه‌ها احساس می‌شود. قرارداد‌های منعقده اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خراسان رضوی برای لکه‌گیری و روکش آسفالت راه‌های اصلی و شریانی بیش از ۴۰۰۰ میلیاردتومان است که با احتساب راه‌های روستایی و فرعی بالغ بر ۵۰۰۰ میلیارد تومان می‌شود.

رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای خراسان رضوی در گفتگو با خبرنگار شهرآرا با بیان این مطلب، اظهار کرد: در سال گذشته ۸۰۰ میلیارد تومان برای لکه‌گیری و روکش آسفالت راه‌های استان با احتساب قیر واگذاری به پیمانکاران هزینه شده است و امسال از ابتدای سال با احتساب قیر واگذاری به پیمانکاران تاکنون ۴۵۰ میلیارد تومان هزینه شده است که در صورت تحقق جذب ۴۵۰ میلیارد تومان اوراق اسلامی و کاهش بدهی ۵۰۰ میلیارد تومانی به پیمانکاران این حوزه، امکان تقویت اقدامات این حوزه بیشتر است.

بیش از ۲ هزارکیلومتر راه‌های استان نیاز به بهسازی دارد

سیدحمیدرضا ملک جعفریان با اشاره به خرابی رویه راه‌های استان، افزود: در حال حاضر بیش از ۲۶۰۰ کیلومتر از راه‌های اصلی و شریانی به بهسازی سنگین و سبک نیاز دارد. برای مرمت این راه‌ها اعتباری بالغ بر ۸ هزار میلیارد تومان نیاز است و با توجه به این موضوع درحال حاضر اعتبار و تخصیص ابلاغی برای لکه‌گیری و روکش آسفالت راه‌های استان کفایت نمی‌کند.

پرداخت‌نکردن مطالبات پیمانکاران و کاهش آسفالت راه‌های استان

وی اضافه کرد: در هفت ماه ابتدایی سال گذشته با بهره‌گیری از اعتبارات مالی ۱۴۰۱ با مشارکت ملی و استانی ۷۰۰ کیلومتر از راه‌های استان آسفالت شده است. این عدد در هفت ماهه نخست امسال ۲۸۰ کیلومتر است. کاهش این مقدار به نسبت سال گذشته به دلیل پرداخت‌نکردن مطالبات پیمانکارانی است که در سال ۱۴۰۱ برای اجرای آسفالت اقدام کرده‌اند.

رئیس اداره نگهداری راه‌های اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان گفت: باتوجه‌به اهمیت مشهد به‌عنوان قطب گردشگری مذهبی کشور، نگاه ملی به موضوع آسفالت جاده‌های استان ضروری است. امیدواریم با پیگیری‌هایی که انجام می‌شود، دولت با تخصیص بودجه ویژه، به بهبود زیرساخت‌های جاده‌ای این استان کمک کند.

وی با اشاره به اینکه مولدسازی می‌تواند یکی از راهکار‌های تأمین مالی برای آسفالت جاده‌ها باشد، اضافه کرد: با فروش اموال مازاد دولت و سرمایه‌گذاری در پروژه‌های زیرساختی، می‌توان به منابع مالی جدید دست یافت. دراین‌رابطه اقداماتی از دولت قبل در حال انجام است که با پیگیری‌هایی که در دست انجام است امیدواریم به نتیجه برسد.

مولدسازی، راهکار مکمل برای تأمین مالی پروژه‌های عمرانی

ملک‌جعفریان اضافه کرد: آسفالت جاده‌های استان، نیازمند توجه ویژه مسئولان است. باتوجه‌به اهمیت این استان در حوزه گردشگری و زیارت، تأمین بودجه کافی و اجرای طرح‌های عمرانی در این حوزه می‌تواند به بهبود زیرساخت‌ها، افزایش ایمنی و رونق اقتصادی استان کمک شایانی کند.

وی گفت: استفاده از ظرفیت مولدسازی می‌تواند به‌عنوان راهکار مکمل برای تأمین مالی پروژه‌های عمرانی موردتوجه قرار گیرد. افزایش بودجه اختصاصی برای آسفالت جاده‌های استان، اولویت‌بندی پروژه‌های آسفالت باتوجه‌به میزان تردد و اهمیت راه‌ها، استفاده از فناوری‌های نوین در اجرای پروژه‌های عمرانی و مشارکت بخش خصوصی در اجرای پروژه‌ها از جمله پیشنهاد‌هایی است که در این حوزه می‌توان در نظر گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->